|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> kesinlikle bekleme bitmesini çünkü her bölüm çok heyecanlı bir yerde bitiyor onu beklemek bile zevk veriyor adama hani dersin zevkler ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#341 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
kesinlikle bekleme bitmesini çünkü her bölüm çok heyecanlı bir yerde bitiyor onu beklemek bile zevk veriyor adama hani dersin zevkler ve renkler farklıdır belki sen benim kadar beğenmezsin falan ama bu animeyi beğenmeyecek birinin çıkacağını düşünemiyorum o yüzden gönül rahatlığıyla herkese izle çok beğeneceksin diyebiliyorum zaten eğer ilk seriyi izlediysen arada ne kadar fark olduğunu görürsün izlemediysen de hiç vaktini harcama ilk seriyle zaten
|
|
|
#342 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
ilk seriyi izlediğim için bekliyordum zaten ama dedim ya ilk seriden bu kadar üstün yapan ne meraktan çatlattın beni :spit: torrente attım bakalım ne zamana inerse izleyeceğim.
|
|
|
#343 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
İlk seriden farklı kılan serinin tamamiyle mangaya bağımlı gitmesi ve hikayenin çok daha oturaklı olması Özz. Başlarda, ilk 13 bölüm kadar ilk seri ile aynıydı bölümler ama sonradan mangaya bağlı gitmesi ile her şey çok daha derin bir hal aldı. Şu an izlemekten en çok zevk aldığım anmelerden biri FMA:BH. İlk seri evet çok güzel ama ikinci seri kesinlikle çok çok daha üstün. İzledikçe bize hak vereceksin
|
|
|
|
|
|
#344 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
|
yanlış hatırlamıyorsam, özz ilk seriyi izlediğin için sen de okuyabilirsin
Spoiler:
|
|
|
#345 |
![]()
Mekan: Muğla
|
Ben sonuna kadar bekleyeceğim sanırım, her nekadar merak etsem de....Sizce kaç bölüm olur toplam olarak.
|
|
#346 |
|
----
|
my anime listte bir ara 63 olarak görülüyordu galiba ama kaldırmışlar belli değil sanırım
|
|
|
#347 |
|
----
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion, Higurashi no Naku Koro ni, Tengen Toppa Gurren Lagann, Ergo Proxy
Favori Manga: Evangelion: Re-Take, Persona 3
|
Ben nedense ilk seriyi izlerken yaşadığım heyecanı yaşayamıyorum şu an. İlk seriyi izlediğimde toy bir animeci olmamdan kaynaklanıyor olabilir tabii:spit:
|
![]() |
|
|
|
#348 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Myanimelistten kaldırıldı bölüm sayısı ama 51 falan olması belkide daha fazla olması ihtimal. Ayrıca mangası bile bitme aşamasında olabilir.
|
|
|
|
|
#349 |
|
----
|
mangası bitti diye biliyorum ben bitmemişmi :bekliyorum:
|
|
|
#350 |
![]() ![]()
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
yok ya daha bitmemiş en son 101.bölüm çıkmış ama manga sona yaklaştı diye duymuştum ben
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|