|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Bende ilk iki bölümü izledim, pek ümitli değilim bu seriden. Yine de konusu biraz ilgimi çektiği için bitirmeyi düşünüyorum....
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#361 |
![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Muğla
|
Bende ilk iki bölümü izledim, pek ümitli değilim bu seriden. Yine de konusu biraz ilgimi çektiği için bitirmeyi düşünüyorum.
|
|
#362 |
![]() ![]()
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
sonunda naruto serisine başladım
ilk 17 bölümü izledim fena değildi şimdilik iyi gidiyor umarım böyle devam eder yalnız belirtmem lazım sasuke hemen sevdiğim bir karakter oldu sakura'dan ise görür görmez nefret ettim
|
![]() |
|
|
|
#363 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
sevin sasukeyiii sevinnnnn
sakura bence anime tarihinin gelmiş geçmiş en aptal karakterlerinden biridir daha onu seven birinide görmedim zaten ama naruto süper ya sonuna kadar süper zaten olaylar asıl chunnin sınavı gibi bir şey vardı ondan sonra başlıyor yani ilk 17 bölüm gibi değil dahada güzel devam edecek. rock lee ve gaara ve shikamarunun hünerleri var zaten her şeyden önce
|
|
|
#364 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: çanakkale
Favori Anime: prince of tennis, one piece, kyou kara maou, ouran
Favori Manga: w juliet, one piece, rosario vampire, fruits basket
|
Bence de chuunin sınavı var daha..Shikamaru ve lee' nin maçlarının hastasıyım..bazen açar tekrar izlerim..
|
|
#365 |
![]() ![]()
|
o zaman büyük bir hızla indirmeye ve izlemeye devam edeyim ama bu hafta 3 tane sınav var ya :uzgun: hafta sonuna kadar dayanıcam artık
sera sana katılıyorum o sakura nasıl salak bir karakterdir ya gördüğüm an nefret etmiştim bahsettiğiniz konular hangi bölümlerde başlıyor |
![]() |
|
|
|
#366 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
:spit: daha çok nefret edersin sakuradan, neden ninja olmak istediğini anlamadığım bir karakter kendisi.
|
|
|
#367 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: çanakkale
Favori Anime: prince of tennis, one piece, kyou kara maou, ouran
Favori Manga: w juliet, one piece, rosario vampire, fruits basket
|
20. bölümden itibaren başlıyor chuunin sınavı...sınavların varmış söylemek istemezdim
ama..ganbareee
|
|
#368 |
![]() ![]()
|
bende demin 19.bölümü bitirmiştim
hayatım sınav oldu zaten animede bile karşıma sınav çıkıyor 27.bölüme ladar filan indiriyim akşama izlerim
|
![]() |
|
|
|
#369 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
bırakamazsın bence izleme
benim animelerde en çok sevdiğim sahnelerden biri o sınavda Spoiler:
|
|
|
#370 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
"usuratonkachi" ben de ilk senden duyuyorum. manası neymiş?
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|