|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> bu sınav kaç bölüm sürüyor ona göre izleyip izlemiceğime karar veriyim...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#371 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
bu sınav kaç bölüm sürüyor ona göre izleyip izlemiceğime karar veriyim
|
![]() |
|
|
|
#372 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
bu sınav nerdeyse tamamını kaplıyor serinin. istersen yazılı sınavdan sonra bir süre ara ver, çünkü sınav birkaç aşamadan oluşuyor ve diğer aşamalarda bırakmak istemeyebilirsin.
|
|
|
#373 |
![]() ![]()
|
vay be ne sınavmış o öyle
o zaman günde 5 bölüm 5 bölüm gideyim şimdilik cumadan itibaren 10 bölüm 10 bölüm olur sanırım tüm karakterler bu sınav döneminde olaya katılıyor
|
![]() |
|
|
|
#374 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
şimdi baktım sınavın tamamı 80. bölümde bitiyor (!) 2 sınav arasında, sınav dışı bölümler de var. ana karakterler ve shippuuden de bile devam eden olayların başlangıcı bu sınav sırasında ortaya çıkıyor.
|
|
|
#375 |
![]() ![]()
|
ohoo önümde 60 bölüm var ben en iyisi hiç başlamayım cuma filan başlarım sınavlar arasında olayları merak etmek istemem
yardımların için teşekkürler özz iyiki izlemeye başlamadan önce size sormuşum
|
![]() |
|
|
|
#377 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
Bence Chuunin sınavları gene çok eğlenceli ve heyecanlı, Shippuuden'de Gaara arc'da ölmüştüm 30-35 bölüm, çok uzatılmuştı.
|
|
#378 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
usuratonkachi gibi bi laf var da yanlış hatırlamıyorsam ingilizceye totallyidiot gibi bi şekilde çevirmişlerdi ultra salak gibi bir şey heralde
![]() bu arada naruto ship. 140 izlemiş biri olarak o bölümü hiç beğenmedim ki zaten diyordum bi abukluk olur diye. aslında spoiler değil ama nolur nolmaz alalım biz XD Spoiler:
|
|
|
#379 |
Favori Anime: darker than black,loveless
|
uzun zamandır ara vermiştim.. dönüşümü darker than blac 2 ile yapıyorum ama biraz hayal kırıklığı yaşamadım desem yalan olur.. 9 bölüme kadar geldim.. pek birşeye oturtamadım konuyu.. o hastası olduğum hei yi alkolik ve işe yaramaz şekilde görünce üzüldüm .. yin ortalarda yok.. var ama güçleriyle alakalı birşeyler çıkmış ama olayı kavrayamadım.. neden öldü sanıldığını daha anlayamadan aslında ölmediğini ama bilinçsiz bir şekilde biryerde olduğunu anlamadım.. bakalım diğer bölümlerde anlayabilicekmiyim.. o kızl saçlı kızada sinir oldum bu arada
|
![]() |
|
|
|
#380 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Sonunda da pek bir anlam yükleyemeyeceksin bana kalırsa Lafolya. Animenin sonundan ben pek bir şey anlayamadım açıkçası. Yani bir şeyler sundular öyle üstünkörü ama bir yerlere oturtabilirsen oturt, gel de konuyu
Yin olayı zaten tam bir muamma. Belki de çıkacak olan ova ile herşey rayına oturur ya da yeni bir sezon ile bilemiyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|