|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ya susumu-tetsu Spoiler: ilişksi ve o çatı sahnesi benim en sevdiğim kısım ama ablasına cidden yazık oldu kadın çırılçıplak onca ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#31 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
ya susumu-tetsu
Spoiler:
|
|
|
|
|
|
#32 |
Favori Anime: darker than black,loveless
|
sera haklısın benimde öyle geçti aklımdan
Spoiler:
|
|
#33 |
![]() ![]()
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
seri 2003 - 2004 yılları arasında yayınlanmış 5 yıl geçmiş üzerinden devamının geleceğini düşünmüyorum büyük bir ihtimalle mangadan devametmişler bu tür serilerde bu olaya sinir oluyorum devamını yapmıyorlar :( mangası 1999 da yayınlanmaya başlanmış 2001 de bitmiş 6 ciltlik bir manga ingilizcesi var mı bilmiyorum ya da olaylar mangada nasıl bir fikrim yok ama mangasında haberi olan biri yardımcı olursa süper olur
![]() edit: yanlış hesaplamadıysam manga 28 bölüm şuana kadar 24 bölüm çıkmış ingilizce olarak ve Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#34 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
|
ama onun 2 tane mangası var sen hangisine baktın belki ilkine bakmışsındır yani umarım öyledir. zhenya okudum hatırlamıyorum demişti bende bitmiştir diye düşündüm.
sengoku basarayı bitirdim nihahaha görsellik açısından ziyafetti ya bunu ben daha öncede sordum biliyorum ama cevabı hatırlamıyorum o yüzden özür diyerek baştan soruyorum şimdi o saçıbaşı bağlı adam varya yanında kadın koruması var güzel kılıcım falan diyordu ona. bu adamın suratı kadın gibi bedeni erkek gibi saçınıda göremiyoruz eminmisiniz onun erkek olduğundan yaw bide öğrendimki buserinin sanırım 2.sezonu varmış ve sanırım honey and clover ında 2.sezonu varmış yani bi sezon daha moritaa 2.sezon haberlerini duymak insanı çok mutlu ediyor :mutlu:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
----
Favori Anime: Michiko to Hatchin
|
Kizlar Peacemaker sizi cok sarmis ama Tetsu kimseyi öldürmedi bunu unutmayin:spit:
Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#36 |
|
----
|
ama sonuçta
Spoiler:
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
clannad a başladım. seri biraz ağır ilerliyor .. ama anime olarak sevdim karakterler çok sevimli bakalım nasıl devam edicek sonu.. başlarda pek anlamasamda seri umarım ileriki bölümlerde konu olarak daha çekici hale gelir..
merhak.. Spoiler:
|
|
#38 |
|
----
|
lafolyaa benim 3 numaralı sıpa ordaa sunoharaya bayılıyorum ben :hehe: o olmasa seri çekilmez olurdu zaten ama ortaları güzel
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
sunohara olmasa zaten çekilmez seri bir nebze.. seride en güldüğüm yerler onun olduğu bölümler
|
|
#40 |
|
----
Favori Anime: Michiko to Hatchin
|
|
![]() |
|
![]() |