|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Sera myu xD Takumi aşkın çok kısa sürmüş xD hakkatten sen bu animeyi niye daha önceden izlemedin ki :soylev:...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#401 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: D.Gray Man, One Piece, Samurai Champloo, xxxHolic Serisi
Favori Manga: Merupuri, Fairy Tail, Fruits Basket, Parasyte, Totally Captivated, Dengeki Daisy
|
Sera myu xD Takumi aşkın çok kısa sürmüş xD
hakkatten sen bu animeyi niye daha önceden izlemedin ki :soylev:
|
|
#402 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
takumiden tiksiniyorum 3 adımda bi insanın nasıl hisleri tersine döner süper örnek ilk adım 19 ikinci 20 üçüncü 21
ya ben nanayı seveceğimi bildiğim için izleyecek güzel ve uzun anime bulamayacağım zamanlara saklıyordum şuan en iyi zaman bunun için
|
|
|
#403 |
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Valla kızım sana nana izle diye diye dilimde tüy bitti sonunda başladın xD
Takumi & nana ikilisinden nefret ediyorum. Ki sanıyorum herkeste öyle olmuştur takumi başlarda nazik biri gibi geliyor ama sonra ne olduğu anlaşılıyor. Hatta mangasında iyice çileden çıkarıyor o adam.
|
|
#404 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
|
ya zaten o başlarda dediğin kısım 19.bölüm sonundaki kapı açma sahnesi o kadar :hehe:
ama yiğidi öldür hakkını yeme çocuğun ambalajı iyi keşke yazu takumi takumi de yazu olsaydı görüntü olarak. her şey daha kolay olurdu :spit:
|
|
|
#405 |
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Bencede xD Yazu orta okul yıllarında çok yakışıklıydı ya nedense saçını kesti, şimdi adamı sevemiorum xD
|
|
#406 |
|
----
|
bilmiyorum ben daha o kadar ilerlemedim ama şundan eminim manganın sonunda hepsi aids den ölecek bunların bitek yazu hayatta kalır onunda kafasına güneş geçer yakın zamanda diğerlerine katılır :bekliyorum:
|
|
|
#407 |
|
----
Favori Anime: D.Gray Man, One Piece, Samurai Champloo, xxxHolic Serisi
Favori Manga: Merupuri, Fairy Tail, Fruits Basket, Parasyte, Totally Captivated, Dengeki Daisy
|
“ Orjinal Gönderi : sera myu
|
![]() |
|
|
|
#408 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Anime serisinde Takumi'ye çok antipatilik beslemesem de mangayı okuduktan sonra kesinlikle anti-Takumi'ciyim çünkü geneliyle -özellikle de bayan izleyiciler- mangasını da takip ettikten sonra bile Ren ve Nana ile ilgili gidişat da yaşananlar konusunda her daim Reira'yı suçlasalar da bunların yaşanmasında Reira yalnız değildi bunu göz ardı ediyorlar ve ben şu anda elime verseler Reira düşmanlığı yerine o Takumi'yi bir kaşık susuz boğarım Bishi'ymiş, dünyanın tek erkeğiymiş,tek kalan da o olacakmış umurumda bile olmaz çünkü o adamda kesinlikle karakter bozukluğu var daha doğrusu kompleksli bir insan bence.
NOT= Yorumlarım geneliyle mangasına göredir.Çünkü manga da animesinden sonra yaşananları bilenler ne demek istediğimi anlayacaktır (Spoiler'ı mangasında yaşananları bilenler açsın); Spoiler:
İkinci bir sezon gelirse o her şeyi özgüveniyle halleden adamı yani Yasu'yu ilk kez ağlarken göreceksiniz...
|
|
|
#409 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
Millet toplanın bakayım, öneri isteyeceğim sizden.
Öneri başlığı olmadığı için buraya yazayım dedim. Shoujo ai türünde anime önerisi istiyorum gençler. 2009-2010 serilerin olmasın ama. Adam akıllı, saçmalamayan, animedin tamamen hatunlardan oluşmadığı, yuri'ye kayar gibi yapıp yuri olmayan güzelinden bir shoujo ai istiyorum. Hatta resimle açıklamak gerekirse şöyle olsun; Spoiler:
Teşekkür ederim.
|
|
|
|
#410 |
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Var mıdır Dance in The Vampire Bund'ı izleyen ? Hadi tartışalım
antioksidan, mesajını görmezden geldiğimi falan düşünme, shoujo ai türüyle inan en ufak bir alakam yok. D: Yoksa söylerdim hemen.
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|