|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> “ Alıntı ” Var mıdır Dance in The Vampire Bund'ı izleyen ? Hadi tartışalım İlk bölüm dandik. Mangaya biraz baktım ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#411 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
“ Alıntı ”Var mıdır Dance in The Vampire Bund'ı izleyen ? Hadi tartışalım
|
|
|
|
#412 |
![]() ![]()
Mekan: çanakkale
Favori Anime: prince of tennis, one piece, kyou kara maou, ouran
Favori Manga: w juliet, one piece, rosario vampire, fruits basket
|
Kannazuki no miko' ya bir bak derim...Shoujo ai olarak.
|
|
#413 |
|
On numarasın vizardsky.
Şayet tarif ettiğim gibi başka anime bilen varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler.
|
|
|
|
#414 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Evet evet, onu ben de duydum. Manga takipçileri bozulmuş biraz, manganın başlarından yaklaşık 4 chapter falan atlamışlar. Aslında filler değilmiş de, atlamışlar mangadaki ilk konuları. 12 bölüm olmasından da kaynaklanıyor olabilir bu.
İlk bölüm olmasına rağmen, ben beğendim. Mina'ya bayıldım. Bir de.. o vampir kraliçesi diye gelen kadın ayağa kalktığında.. o göğüsler.. en az 2 kere sekti. Mümkün müdür böyle birşey ?
|
|
#415 |
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
Dance in the Vampire Bund...İlk bölümü izleyince çok fena hayalkırıklığına uğradım ama inşallah sonraki bölümlerde toparlar...İlk bölüm baştan sona atmasyondu Kriz oldum izlerken ...13 bölüm üzerinden se heralde Manganın şuan bulunduğu noktaya ulaşamayabilir ...Kötü bir durum.
|
|
|
|
#416 |
|
“ Orjinal Gönderi : Unde®minE
|
|
|
|
|
|
#417 |
|
İlk bölümü öyle yapmalarının mutlaka bir nedeni vardır (Umarım). Bölüm baştan sonra bir şov programından ibaretti, sonu da hemencecik geliverdi ve buradaki amaç Mina'yı az da olsa tanıtmaktı sanırım. Bölümün sonunda öğrendik Mina'yı, gibi. 2 ya da 3. bölümde güzel bir toparlama olacaktır diye umuyorum. Olmazsa da zaten gerisini izler miyim, bilmiyorum. 12 bölüm olmasaydı keşke.
Edit: 3 müymüş, sahi, iyi sekmiş. Peki ya Ookami Kakushi ? (07th Expansion başlığı bomboş, biraz buraya katmalı. ) Açıkça fikrim, berbat. İlk bölüm için sahiden berbat. Bölümü kapatmamak için zor tuttum kendimi, kaldı ki bir de gece gece izledim. Açılış müziği de olmasa...
|
|
#418 |
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
@sera mangasında o dediğim şey canım. Bu arada o tasarladığın sona çatladım gülmekten
kızım ne beklıosun josei işte, ben daha kötüsüne hazırlamıştım kendimi. Gerçi şimdide az değiller tavşan gibi günde 5 kez @Squişim katılıyorum sana ama ben anımesınde de epey nefret ediyordum. Mangada yaptıkları son nokta oldu artık. Ve bence hachi hepsini hakkediyor. Gerizekalı şey. @undermine huh geber dilek =_='' kim izletiyor sana onları. Saymış...
|
|
#419 |
|
Sen de izleseydin, sen de sayardın. Sayılmayacak gibi değildi.:haha:
|
|
#420 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
Tenjou tenge'yi bitirdim.Uyarmıştı bir ark bowling baskınından sonra sıkıyor diye harbidende doğruymuş.İlk 10 bölüm heralde sonrasında çok sıkıldım.Bi konu böle kötü anlatılır.Ana karakter desen bölüm sonunda hala ezik.Aşk konusu ise ayrı bir dert kim kime dumduma.Yok abi yok gereksiz ecci hat safhada zayıf verdim notuna.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|