|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> “ Orjinal Gönderi : muhtesemmatrix ” Tenjou tenge'yi bitirdim.Uyarmıştı bir ark bowling baskınından sonra sıkıyor diye harbidende doğruymuş.İlk 10 bölüm ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#421 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
“ Orjinal Gönderi : muhtesemmatrix
|
|
|
|
|
|
#422 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
Ne okuyacam töbe yok tenge filan bundan sonra :sonuncu:
|
![]() |
|
|
|
#423 |
![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: İstanbul/Ataşehir
|
hane yeri burasımıdır alakası varmıdır bilemiyorum ama derdimi yazacak herhangi bi yer bulamadım Tenchi Muyou! GXP bu seriyi izleyebilen varmı daha dorusu herhangi bi yerden şöle sağlam bi torrent linkini bulabilecek olan varmı?
işin ilginç yanı serinin ilk ovaları 92 yapımı ama çok kolay ve hızlı bir biçimde indirebildim bu adını sölediğim ise 2002 yapımı ama herhangi bi yerde sağlam bi torrent linkini bulamadım , bu sorunumu dile getirdim ama cevabını burdan devam ettirmemek adına herhangi bi link bulabilen olursa eğer (rapid yada torrent yada herhangi başka bi şekilde ) bana özelden ulaşabilirse çok makbule geçer şimdiden çok teşekkürler ... |
![]() |
|
|
|
#424 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: darker than black,loveless
|
Rosario to Vampire animesinin 2 sezonunda izledim. morelim bozuktu sayesinde gerçekten neşem yerine geldi.. güzel ve eğlenceli seriydi.. bakalım fma 2 ye başlıyorum nasıl gelicek devamı
|
![]() |
|
|
|
#425 |
|
“ Orjinal Gönderi : lafolya
|
|
|
|
|
|
#426 |
![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: İstanbul/Ataşehir
|
şu son dediğini yapabilmemiz için birimizin önce seriyi indirmesi lazım ufaktan
bittikten sonra komple indirmeye kalkarsak jdowloader ile bile baya bi zmnımızı alır gibime geliyor , bu arada sana güvenerek ilk sezonu izlemeden direk bunu izlicem ama umarım büyük bi hata yapmıyorumdur ...
|
![]() |
|
|
|
#427 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
“ Orjinal Gönderi : hione
|
|
|
|
|
#428 |
|
İyi yarın başlarım teke tek indirmeye
...Bu arada Özz'ün de söylediği gibi ilk seriyi direk es geçmek en iyisi.
|
|
|
|
#429 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Var mıdır Durarara! izleyen ? Tam tartışmalık seri D:
|
|
#430 |
|
İlk iki bölümü izledim fena değil.Ama her telden takılmışlar buda biraz karmaşaya neden olmuş...Baccano nun yapmcılarından sanırım ama,kurguyu pekte oturtamamışlar yada herşeyi birbirine karıştırmışlar gibi....İlerki bölümlerde görüceğiz neler olur ama açıkçası pek sazla ümidim yok bu seriden.
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|