Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları

Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım.

Genel Anime Tartışma Başlığı

Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> “ Orjinal Gönderi : Unde®minE ” Var mıdır Durarara! izleyen ? Tam tartışmalık seri D: Son dönemde izlenmeye değer bulduğum ...

Like Tree3Beğenilenler

LinkBack Konu araçları
Eski 24-01-2010, 21:46   #431
Ne düşünüyorsun?

Kizgin

gundamaster'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
Standart İlgi: Genel Anime Tartışma Başlığı

“ Orjinal Gönderi : Unde®minE Mesajı Görüntüle

Var mıdır Durarara! izleyen ? Tam tartışmalık seri D:
Son dönemde izlenmeye değer bulduğum bir seri Durarara. Yapımcılar her bölümde eski serilerine de referans yapıyorlar. Üçüncü bölümde Yozakura'nın başkarakterlerinden birinin resmi vardı mesela. İlk bölümde de Baccano'nun afişi bir binayı süslüyordu.
Seri biraz karmaşa içinde ama onun özelliğinin bu olduğunu düşünüyorum.
Spoiler:
İlk bölümün karmaşasından sonra gelen ikinci bölüm birinci bölümün o karmaşıklığının arkasında yatanları anlatıyordu dolayısıyla birbirine bağlı olaylar iki bölümde anlaşılmıştı. Üçüncü bölümde şehirdeki diğer serseri gruplarını ve güçlü adamları birer birer daha yakından tanıdık.İleriki bölümlerde bize bu gruplar arasındaki husumeti ve okuldaki masum karaketerimizin bu kişilerle olan dialoglarını anlatacak gibime geliyor.

Heiwajima tam seyredilesi bir karakter. Baccano'daki Ladd Russo psikopatlığını bu karakterde de görmek mümkün gibi.
Eski 24-01-2010, 22:24   #432
ÖSS = Winter is coming.

çok yorgun

Cynthia'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE

Ben Sora no Woto izliyorum, değişik bir havası ve müzikleri olmasa izlemezdim. Umarım fazla komediye bağlamazlar.
Eski 24-01-2010, 22:28   #433
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei

Kesinlikle, bana da Ladd Russo'yu anımsattı o karakter. Ayrıca, çeteleri de yavaş yavaş görmeye başladık. Kurgu karmaşık gibi ama, Baccano'da da olduğu gibi ayrı ayrı gösterilip, daha sonradan birbirine bağlanacak bana göre. Ki eğer teorilerim doğru çıkarsa, harika bir seriye dönüşecek. Yani gitgide güzelleşmeye başlayacak bu seri. Durarara sezonun en iyilerinden bence.
Eski 24-01-2010, 22:59   #434
Ne düşünüyorsun?

----

sera myu'ın Avatarı

Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko

zhenyaya az çok katılıorm kurgu tam oturmamış bencede şu an 2 bölüm oldu ama daha hiçbir şey anlamadım ve izlerkende beni alıp götürdüğünü söyleyemem ama katılmadığım nokta ben seriden baya umutluyum bence olaylar oturduğunda çok güzel olacak hatta baccanonun başları durararaya göre çooooook daha sıkıcıydı ama son bölümlerde olaylar harika bağlandı aynı şeyi bekliyorum ayrıca seslendirme kadrosu da 10 numara
Eski 25-01-2010, 12:07   #435
back in black

Acımasız

Susano'o'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen

FMA ile Brotherhood'u kıyaslarken biraz fazla acımasız olunduğunu düşünüyorum. Tamam, yenisi manga ile uyumlu, konusu belki daha güzel, çizimler biraz da detaylı ama, eski FMA'yı izlemesek de olur düşüncesine katılmıyorum. FMA vakti zamanında gönlümde taht kurmuş bir seridir. Karakterleri, konusu, müzikleri ve çizimleri ile piyasadaki çok tutan bazı shounen animelerden çok daha da iyi bence. Hikayesi farklı olduğu için bile izlenmeye değer. Yenisi çıktı diye eskisini çöpe atmamak lazım.

Spoiler:

人の精神の本質はその意識と潜在意識の戦いで定められる事であり。
BaySusano'o Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-01-2010, 12:48   #436
tembellik bitti :(

ölü gibi

özz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles

bu taş bana galiba
ya tabiki de herkesin kendi zevki, ama benim düşüncem FMA izleyeceğim diye izleyecekse ilk versiyonu izlemesin tamamen farklı bir anime izliyorum düşüncesiyle izlesin. doğrusu ilki beni senin kadar kendine bağlamadı hatta insanların bu seriyi neden bu kadar çok göklere çıkardıklarını da anlamadım. ama aslına uygun olanı beni gerçekten tatmin etti. umarım sonlarında da batırmazlar böyle devam eder.

Bayan özz şuan çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-01-2010, 12:54   #437
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Eğer ikincisi izlenecekse, önce ilkini izlemek şart değildir ama izlemekte fayda vardır diye düşünüyorum. İlk aklıma gelenlerden biri olarak Nina'nın sahnesi ikincisinde çok bayat geçilmişti hatırlarsanız. Fakat, ilk seride beni yıkan olaylardan biriydi o sahneler. Tamam, asıl konuya girmek için öyle yapılmıştı ama, ilk seriyi izlemeyenler o sahnelerden hiçbir tat alamadı. Ve buna benzer birkaç sahne için de aynı şey geçerli. Tabii kişinin zevkine bağlı ama, "ilki nasılsa bununla aynı konu olarak, hem ikincisi doğru olanı biz direk bunu izleyelim ilkine gerek yok" gibi bir düşünceyle es geçilmemeli bence. Sana birşey demiyorum özz'cüm, kişinin kendi zevkidir tabii. (:
Eski 25-01-2010, 13:04   #438
back in black

Acımasız

Susano'o'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen

Ortada bir taş yok Yorumu kimin yazdığını bile hatırlamıyorum, dün okuduğum mesaja cevap yazmak bugüne kısmet oldu. Bu tür yorumları epeydir duyuyorum ve sadece kendi fikrimi belirttim.

Spoiler:

人の精神の本質はその意識と潜在意識の戦いで定められる事であり。
BaySusano'o Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-01-2010, 14:04   #439
heyheyleri tepesinde

çok yorgun

lafolya'ın Avatarı

Favori Anime: darker than black,loveless

hımm. dün fma diye oturdum bilgisayar başına ama kısmet olmadı.. onun yerine higurashi no naku koro ni , higurashi no naku koro ni kai,higurashi no naku koro ni rei serilerini izledim.. ilk sezon bana çok karmasık gibi gelsede ben mi acaba birşey anlamadım gibi düşünsemde sonraki sezonun herşeyi açığa kavuşturması güzel oldu.. ikinci sezonda fazla bir kan olmamasına açıkcası biraz üzüldüm. daha aksşyonlu bir ikinci sezon beklerken daha durgun geçti diyebilirim bana göre..
Spoiler:
ama son bölümde rika nın büyümüş halinin neden çıktığını ve takano ya neden öyle bir seçenek sundu anlamadım. birde anlamadığım nokta takano nun o bayrağı alması vede ailesin ölüp ölmediği ?
Spoiler:

@ burda o sarısının bayanın ismini yanlış yazıyor olabilirim isimlerle aram pek yoktur

@ zhenya bana söylüyorsun ama sende izlememişsin bu arada mangaya göre dahamı bir sönüktü rosari o pek anlamadım.. mangada olaylar nasıl gerçekleşiyor bana biraz anlatırmısın..

@ birde acaba fma nın ilk sezonunu izlememek mı lazım eğer bir bağlantısı yoksa.. ben birbirlerinin devamı sanıyordum..
Bayanlafolya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-01-2010, 14:17   #440
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Ben seni şu başlığa alayım Matmazel, Umineko'ya da geçeceksin hazır, tartışacak çook şey var çünkü D: Link: 07th Expansion

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık