|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> “ Orjinal Gönderi : Unde®minE ” Var mıdır Durarara! izleyen ? Tam tartışmalık seri D: Son dönemde izlenmeye değer bulduğum ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#431 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Son dönemde izlenmeye değer bulduğum bir seri Durarara. Yapımcılar her bölümde eski serilerine de referans yapıyorlar. Üçüncü bölümde Yozakura'nın başkarakterlerinden birinin resmi vardı mesela. İlk bölümde de Baccano'nun afişi bir binayı süslüyordu.
Seri biraz karmaşa içinde ama onun özelliğinin bu olduğunu düşünüyorum. Spoiler:
Heiwajima tam seyredilesi bir karakter. Baccano'daki Ladd Russo psikopatlığını bu karakterde de görmek mümkün gibi. |
|
|
|
|
|
#432 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
Ben Sora no Woto izliyorum, değişik bir havası ve müzikleri olmasa izlemezdim. Umarım fazla komediye bağlamazlar.
|
|
#433 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Kesinlikle, bana da Ladd Russo'yu anımsattı o karakter. Ayrıca, çeteleri de yavaş yavaş görmeye başladık. Kurgu karmaşık gibi ama, Baccano'da da olduğu gibi ayrı ayrı gösterilip, daha sonradan birbirine bağlanacak bana göre. Ki eğer teorilerim doğru çıkarsa, harika bir seriye dönüşecek. Yani gitgide güzelleşmeye başlayacak bu seri. Durarara sezonun en iyilerinden bence.
|
|
#434 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
zhenyaya az çok katılıorm kurgu tam oturmamış bencede şu an 2 bölüm oldu ama daha hiçbir şey anlamadım ve izlerkende beni alıp götürdüğünü söyleyemem ama katılmadığım nokta ben seriden baya umutluyum bence olaylar oturduğunda çok güzel olacak hatta baccanonun başları durararaya göre çooooook daha sıkıcıydı ama son bölümlerde olaylar harika bağlandı aynı şeyi bekliyorum ayrıca seslendirme kadrosu da 10 numara
|
|
|
#435 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
FMA ile Brotherhood'u kıyaslarken biraz fazla acımasız olunduğunu düşünüyorum. Tamam, yenisi manga ile uyumlu, konusu belki daha güzel, çizimler biraz da detaylı ama, eski FMA'yı izlemesek de olur düşüncesine katılmıyorum. FMA vakti zamanında gönlümde taht kurmuş bir seridir. Karakterleri, konusu, müzikleri ve çizimleri ile piyasadaki çok tutan bazı shounen animelerden çok daha da iyi bence. Hikayesi farklı olduğu için bile izlenmeye değer. Yenisi çıktı diye eskisini çöpe atmamak lazım.
|
![]() |
|
|
|
#436 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
bu taş bana galiba
![]() ya tabiki de herkesin kendi zevki, ama benim düşüncem FMA izleyeceğim diye izleyecekse ilk versiyonu izlemesin tamamen farklı bir anime izliyorum düşüncesiyle izlesin. doğrusu ilki beni senin kadar kendine bağlamadı hatta insanların bu seriyi neden bu kadar çok göklere çıkardıklarını da anlamadım. ama aslına uygun olanı beni gerçekten tatmin etti. umarım sonlarında da batırmazlar böyle devam eder.
|
|
|
#437 |
|
Eğer ikincisi izlenecekse, önce ilkini izlemek şart değildir ama izlemekte fayda vardır diye düşünüyorum. İlk aklıma gelenlerden biri olarak Nina'nın sahnesi ikincisinde çok bayat geçilmişti hatırlarsanız. Fakat, ilk seride beni yıkan olaylardan biriydi o sahneler. Tamam, asıl konuya girmek için öyle yapılmıştı ama, ilk seriyi izlemeyenler o sahnelerden hiçbir tat alamadı. Ve buna benzer birkaç sahne için de aynı şey geçerli. Tabii kişinin zevkine bağlı ama, "ilki nasılsa bununla aynı konu olarak, hem ikincisi doğru olanı biz direk bunu izleyelim ilkine gerek yok" gibi bir düşünceyle es geçilmemeli bence. Sana birşey demiyorum özz'cüm, kişinin kendi zevkidir tabii. (:
|
|
#438 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Ortada bir taş yok
Yorumu kimin yazdığını bile hatırlamıyorum, dün okuduğum mesaja cevap yazmak bugüne kısmet oldu. Bu tür yorumları epeydir duyuyorum ve sadece kendi fikrimi belirttim.
|
![]() |
|
|
|
#439 |
Favori Anime: darker than black,loveless
|
hımm. dün fma diye oturdum bilgisayar başına ama kısmet olmadı.. onun yerine higurashi no naku koro ni , higurashi no naku koro ni kai,higurashi no naku koro ni rei serilerini izledim.. ilk sezon bana çok karmasık gibi gelsede ben mi acaba birşey anlamadım gibi düşünsemde sonraki sezonun herşeyi açığa kavuşturması güzel oldu.. ikinci sezonda fazla bir kan olmamasına açıkcası biraz üzüldüm. daha aksşyonlu bir ikinci sezon beklerken daha durgun geçti diyebilirim bana göre..
Spoiler:
Spoiler:
@ zhenya bana söylüyorsun ama sende izlememişsin ![]() bu arada mangaya göre dahamı bir sönüktü rosari o pek anlamadım.. mangada olaylar nasıl gerçekleşiyor bana biraz anlatırmısın..@ birde acaba fma nın ilk sezonunu izlememek mı lazım eğer bir bağlantısı yoksa.. ben birbirlerinin devamı sanıyordum.. |
![]() |
|
|
|
#440 |
|
Ben seni şu başlığa alayım Matmazel, Umineko'ya da geçeceksin hazır, tartışacak çook şey var çünkü D: Link: 07th Expansion
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|