|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#441 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
FMA ilk versiyonun yarısına kadar aynı, ondan sonra tamamen farklılaşıyor, orjinal hikayeden kopuyor yani. nerden sonra olduğunu söylesem spoiler olur
ama underminenin dediği gibi Brotherhood' da iki serinin ayrıldığı yere kadar olan hikaye biraz hızlı geçilmiş. istersen önce ilkini izle sonra diğerine geçersin tamamen senin tercihine kalmış.
|
|
|
#442 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: D.Gray Man, One Piece, Samurai Champloo, xxxHolic Serisi
Favori Manga: Merupuri, Fairy Tail, Fruits Basket, Parasyte, Totally Captivated, Dengeki Daisy
|
Aslında FMA'nın ilk versiyonunu izlemeyi düşünmüyordum ama şimdi siz öyle şeyler yazınca izlemezsem olmaz diye düşündüm ama ilkini izleyince hangi olayda ne olacağını bildiğinden 2. serisini izlemek sıkıcı olmaz mı?
|
|
#443 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
dediğim gibi, bir bölüm var (ilk seride kaçıncı bölüme denk düşüyor bilmiyorum) ondan sonrası tamamen farklı. Brotherhood' da 10. bölüme kadar aynı hikaye sonrası tamamen farklı.
|
|
|
#444 |
|
Kıdemli Üye
Favori Anime: darker than black,loveless
|
hımm. tamam anladım özz bende o zaman diğer seriyide izleyeyim..
|
![]() |
|
|
|
#445 |
|
Anime Dostu
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,kimi ni todoke,veritas
|
ya bende özze katılıyorum ilk seri ben de çok etki bırakmadı açıkcası ama 2 fmanın da diğer shounenlerden farklı bir havası var nasıl anlatılır bilmiyorum da daha yetişkin gibi, gereksiz poz vermeler ya da gaza getirelim kasılmaları, mesaj kaygısı yok o açıdan geriye kalan tüm shounenlerden farklı oluyor. ilk seriyle 2.sini karşılaştırmak yanlış düşüncesine kesinlikle katılmıyorum yani bi serinin ilk çevrimiyle ikincisini karşılaştırmayacağızda neyi karşılaştıracağız, eh bunu yapıncada 2.seri ilk seriyi ezip geçiyor benim gözümde ama ilk fma zaten benim üzerimde çok iz bırakan bir seri değildi. ilk olaylarda ise üstün körü geçilmesi çok normal çünkü bu seri hafta 1 yayınlanıyor insanlara aynı şeyi baştan haftalarca izletirsen izleyici kaybedersin bence çok yerinde olmuş vakti olan ilk seriyi izlesin sonra 2.yi izlesin vakti olmayanda direk 2.den başlasın derim.
|
|
|
|
#446 |
|
Anime Dostu
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
|
arkadaşlar acaba aramızda gonzaemon ne demek bilen var mı?
|
|
|
|
#447 |
|
Asistan
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Favori Anime: One Piece, Kimi ni Todoke
Favori Manga: One Piece
|
Digimon ismi gibi geldi. Digimonların sonu monla bitiyor ya
|
|
|
|
|
#448 |
|
Anime Dostu
|
ya m.a.l e baktım anime-manga-karakter olarak bulamadım 3ündede ama bende başta senin gibi düşünmüştüm
|
|
|
|
#449 |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Millenium Legend: Magical Destroy
|
Muhtemelen isimdir. Dozaemon diye bir isim biliyorum. Eski erkek isimlerini andırıyor.
|
|
|
|
|
#450 |
|
Anime Dostu
|
evet isim ama okuduğum mangada ki siyah uzun saçlı karaktere diyordu kız adını bilmediği için o yüzden muhtemelen bi anime manga kahramanına gönderme diye düşündüm ama öyle birini bulamadım.
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|