|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Konu bilinmeyen kelimelerden açılmışken, "clannad" ın anlamını bilen var mı? Kanon ve Air'inki belli de, clannad neyin nesi anlamadım gitti......
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#451 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
Konu bilinmeyen kelimelerden açılmışken, "clannad" ın anlamını bilen var mı? Kanon ve Air'inki belli de, clannad neyin nesi anlamadım gitti...
|
![]() |
|
|
|
#452 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
yanlış hatırlamıyorsam "clann" irlandacada "aile" anlamına geliyordu. oradan türetilmiş olabilir.
|
![]() |
|
|
|
#453 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
Tam olarak nasu'nun söylediği anlama geliyor.Clann kelimesinden esinlenilmiş.
http://en.wikipedia.org/wiki/Clannad_%28visual_novel%29 Plot kısmı.
|
|
|
|
#454 |
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
uu tamam çok teşekkürler ^_^
|
![]() |
|
|
|
#455 |
![]()
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Darker Than Black
|
Neyse konu kapanmışken hemen yeni bir konu açayım. Gantz animesini izliyorum. 19. bölüme geldim, elemanlar daha üç gece gittiler gantza böyle bişey yok. Şimdi spoilerda yazayım da, yalnız mangasını okumadım, mangası güzel diyorlar. Ama yani bu aksiyon sahnelerinde durup yarım saat konuşuyorlar abicim, böyle bişey yok ya.
Spoiler:
Oh be rahatladım, döktüm içimi. Varsa okuyan tartışmak isteyen falan tartışalım bu arada...
|
|
#456 |
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
@ armadaxster
Sen bi de son bölümü izle, ondan sonra ana-avrat girersin yapımcılara ![]() Manga okumaktan nefret eden ben bile, bu animeyi gördükten sonra mangasını okumaya karar vermiştim 150 ye kadar falan da okumuştum ama sonra gene sıkıldım,bıraktım mangayı. Ama aslında okunucak manga idi, ben manga okumayı sevmediğim için bıraktım yani. mangası animeyi 10 la, 100 le çarpar yani
|
|
#457 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
Animeyi mangası ile kıyaslayınca pek bir problem yok aslında sadece Animede son olarak karşımıza çıkan olayların mangada devam etmesi ...Yapımcılar seriyi devam ettirseler Gantz'ın Animeside hakkında yapılan bütün eleştirilerden kurtulur ama nafile....armadaxster Bence mangasını ne yap ne et oku...Sende mutlaka devam et mangasına Hunter çünkü çok şey kaçırıcaksın eğer okumazsan...Heleki manganın şuan bulunduğu nokta....Neyse dayanamayıp spoiler falan vericem devam edersem...Şiddet içerikli Seinenleri sevenlerin her daim favorilerindendir Gantz ve mutlaka okunmalı...
|
|
|
|
#458 |
![]()
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Darker Than Black
|
hmm, bakayım mangasına onun madem. Hunter, ya ben son bölüme kadar gelemiyeceğim heralde.
Spoiler:
Ya bi de neon genesis evangelion izliyorum, şu kablo ve 95 de 2014 yılını yanlış tasvir olmasa tam mükemmel olacak ama, işte adamlar o dönem zihniyetiyle yapmışlar. Offf öldüm valla anime budur dedim.
|
|
#459 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Gantz animesini bende izledim be pek tatmin edici değildi... Manga okuyabilen birisi değilim sadece çok çok merak etiiğim için D.Gray man mangasını okuyorum.... O na sıkılıyorum zaten...
Animeyi böyle yapacaklarına hiç yapmasalarmış daha iyiymiş cidden, okuyabilen zevkle mangasından okurdu bizide hayalkırıklığına uğratmazdı en azından.... |
![]() |
|
|
|
#460 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Gantz'ın anime ve mangasında farklar çok. Eğer okuyacaksanız mangasını en başlayın derim. Animesi gerçekten zaman kaybı. Mangada ki en önemli ayrıntıları atlamışlar. Özellikle Kurono'nun kişiliğini animede başka mangada başka. Kesinlikle mangayı öneririm en başlamak kaydıyla:qgulme:.
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|