|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#461 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: darker than black,loveless
|
şuan umineko 12 deyim.. beklediğim gibi kafam yine karıştı.. diğer serilerde olduğu gibi bakalım nasıl gelicek devamı sabırsızlıkla bekliyorum..
![]() yanlız şunu belirtmeliyimki müzikleri hugirashiye göre daha bir hoşuma gitti. Özellikle op .. O nasıl bir açılıştır... ![]() Gundam başladım gerçi daha paşlardayın.. Politik oyunlar ve silahlanma halen sürüyor bakalım ilerleyen bölümlerde neler olucak.. Açılış op gerçekten hoştu.. Özellikle guncam ın kafasını göstererek başlaması..Çizimler biraz eski ama oda normal bana göre..
|
|
#462 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundams, Seirei no Moribito
Favori Manga: Claymore, Beach Stars
|
Gundam karakter çizimlerini loveless serisinin çizerinin elinden çıktığını söylesem daha bir sever misin Lafolya
|
|
|
|
|
|
#463 |
|
Kıdemli Üye
|
aha bunu söyedin ya
benim için yeterli bir referans ![]()
|
|
#464 |
|
Kıdemli Üye
Mekan: 3.Müzik Odası’ndan xD
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, Loveless
Favori Manga: Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, Bond(Z), KoukouDebut, BeastMaster, Merupuri, TotallyCaptivated
|
“ Orjinal Gönderi : gundamaster
|
![]() |
|
|
|
#465 |
|
Kıdemli Üye
|
Demek istediğim bana eski gibi geldi .. Yoksa güzel seri gözümde bir kata daha arttı..
|
|
#466 |
|
Anime Dostu
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,kimi ni todoke,veritas
|
haftada 1 gün nete giriyorum, izlediğim 2 anime var içime dökeyim sonra netime veda edicem yine
neyse biri fushigi yuugi 36 ya geldim diğeride nabari no ou. iki animeye de çok sevdiğim arkadaşlarımın tavsiyesiyle başladım amaaaa feci pişman oldum. nabari no ou başlarda çok kötüydü zaten karakterleri batık bir anime. bir tane sensei var izlerken sinirlerin bozuluyor böyle pc yi falan kırmak istiyorsun. zaten animede bi kızımız var abisi bütün klanını öldürmüş ama bi tek kardeşini öldürememiş tanıdık geldi mi?? ondan sonra sharingan gibi ismi olan bi göz tekniği var kırmızı oluyor gözlerin aradaki fark taklit edip düşünce okuyormuş gibi görünmek yerine gerçekten düşünce okuması. bir bölüm vardı bleach izliyorum sandım yani animenin yarısı çok kötü komedi olarakta kötü. peki animeyi ayakta tutan ne ? tabiikii Spoiler:
Şimdi gelelim fushigi yuugiye en kötüsünü en sona sakladım XD sakuraaaaa ne deyim ben sanaa sen bulaştırdın beni bu animeye hayatımda izlediğim en saçma animelerden biri ya şu animeyi bitirme inadım olmasa 1 bölüm bile izlemem daha fazla üstelik çok şey beklediğim bir animeydi. o kadar karakter var 1 tane bile sevemedim içinden. bi tanesi sempatik geldi o da öldü kim yüzünden peki? karizmatik olması gereken tamahomenin çenesinin düşüklüğü yüzünden sonra 1 tanede esas kızımız var o ne öyle ya hani ben animelerdeki kızları sevmiyorum diyordum ama değerlerini bilememişim. bir kız bu kadar mı aptal, bu kadar mı embesil bu kadar mı nefret edilesi, şımarık yani bu kadar mı iğrenç olur. bir de sürekli ben yapıyım biri beni gelsin kurtarsın modunda en azından diğer hatunlarımız beceremeselerde kendi başlarına bir şeyler yapmayaçalışıyorlardı. bunun öyle bir derdi de yok. bir de animenin kadın bakış açısı o kadar iğrenç ki. kızların bakire olması neredeyse hayatları kadar önemli. onu da geçtim animede ordu kadar karakter var adam gibi 1 tane yok. komedi desen tek güldüğüm 1-imparatorun güzellik takıntısı 2- fotoğraf çektirme sahnesi başka yok. animenin yönetmenliğini kim yaptıysa o da çok kötüydü. mangaka da galiba ayashi no ceresin mangakasıydı. o kadını sevmiyorum ben ya. bu animedeki saçmalıkların çoğu onda da vardı. Kısaca nabari no ou iyi bir anime değil ama fushigi yuugiden iyi. Bu destan gibi yazıyla 1 haftadır içimde biriktirdiklerimi dökmüş oldum. fma nerdesin?? neyse bugün durarara mı, baka testi m katekyomu falan indirdim biraz onları izleyimde neşem yerine gelsin.
|
|
|
|
#467 |
|
Kıdemli Üye
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, Loveless
Favori Manga: Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, Bond(Z), KoukouDebut, BeastMaster, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Ben naruto izlemediğim için nabari no ou'nun taklit yanlarını farketmemiştim. Ama o kadar da kötü bi seri değil ya. Sırf Yoite ve Miharu için izlemeye bile değer
Hatta en sevdiğim sahnelerden biri Yoite'nin Spoiler:
hoş bi sahneydi yani xDfushugi yuugiye ben de Sakura'nın gazıyla başladım ama :20070113120202su380 1 bölümden ötesi gelmedi. Ayashi no ceres tv dışında izlediğim ilk eski anime. Asla izlemeyceğimi düşünürdüm her ne kadar eski animelerin tüm aptallığını taşısa da, saçma konusu olsa da, her bölüm biri ötekini götürse de, bi öpücük mucizevi şeyler yaratsada sevdim denebilir. Açılışına büyülendim zaten o yüzden başlamıştım aklımda bile yoktu bu seri. Bi kere çıplaklığı çok estetik kullanmışlar. Anime saçma mı evet saçma. Son olarak Full metal alchemist bro ya yorum yazmak istiyorum; seriye Ankara'da arabamın kalkmasına bi kaç saat kala başladım tabiki yorumlarım olumlu. Bi kere konu taş, karakter tasarımı taş, tek sorun çizim.
|
|
#468 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
FMA çiziminin ne sorunu var ki Yuuki-chan?
ayrıca keşke bu yorumlara Fushugi Yuugi' nin tüm bölümlerini indirmeden önce rastlasaydım indirmek için bir daha düşünürdüm.
|
|
|
#469 |
|
Kıdemli Üye
|
Ya mesela Ed'i ele alalım top gibi bi surat kaslı süper çizilmiş bi vücut, ama çocuk üstünü giydiğinde kum torbasına benziyor. Bazı sahnelerde bakıyorum gayet karizmatik çizilmiş, bazılarında yuvarlak bi cisme bi kaş iki göz eklenmiş gibi. Hat yok , yüzünde detay yok felan. Veya Mustang da aynı şekilde çizimleri kusursuz değil. Orantılı da değil. Hepsinde hantal bi görünüm var. Armstrong'a bişey demiycem
ahaha xD Tabi çizimleri göz önüne alınmayacak kadar iyi bi senaryoya sahip, sadece bi puan felan kırmama sebep olur bu yönü. İstiyorum ki her shounen D. Gray-Man gibi çizilsin
|
|
#470 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
bir Lavi bir Allen gibi olsun değil mi
çizim konusu çok üstünde durulacak bir unsur değil mükemmel ilerleyen senaryo yanında. ama dediğin gibi bir tuhaflık var beni en çok mustang' ın boynunun nerdeyse olmaması rahatsız ediyordu baş çizimi de yuvarlağa yakın ama yine de kendine has bir çizimi olduğunu düşünüyorum, bazı farklılıklar olmazsa izlediğimiz bütün anime karakterleri birbirinin kopyası olacak bu gidişle.
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|