|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> @sera @yuuki arkadaşlar sizden çok özür dilerim :( ben o seriyi konusu ya da o salak kız için izlememiştim sadece ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#471 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
@sera
@yuuki arkadaşlar sizden çok özür dilerim :( ben o seriyi konusu ya da o salak kız için izlememiştim sadece erkek karakterlere odaklanmıştım saçma bir seri olduğunun bende farkındayım sizinde o karakterlere bakıcağınız düşünmüştüm tekrar özür dilerim bu kadar kötü etki yapacağnı bilmeseydim söylemezdim inanın bana fushigi yuugi konu olarak ve ana karakter olarak çok saçma ve hatalarlar dolu bir seri ama benim için hala içinde süper erkekler olan bir seri
|
![]() |
|
|
|
#472 |
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Lavi süper çizilmişti evet
Kandayı unuttun mu özlem xD Sonlara doğru savaştığı bölümler felan xD ahaha doğru Mustang'da boyun da yok D: Aslında çizime çok takıyorum ama saysam piyasada 10 tane anime zor çıkar çizimini beğendiğim. Bi süre sonra bu arayışımdan vazgeçtim ki geçmeseydim izlediğim serilerin yarısını dahi izleyemezdim. Özellikle en çok animelerde kalıp gibi bi saç, parlak bi yüz, salam rengi ten üçlüsünden nefret ederim. Mesela Elfen Lied; saç desen her durumda aynı bozulmaz, rüzgarda havalanmaz, surat top gibi, gözler klasik-anlamsız, salam rengi ten, parlak cilt görünümü vermeleri ıyhhh Ama bi gundam 00, 07-ghost, Hakushaku to yousei, vampire knight
|
|
#473 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
“ Orjinal Gönderi : özz
|
|
|
|
|
|
#474 |
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Mesaj yazarken kaç mesaj gelmiş xD
Ya Sakura kızım özür dilicek bişi yok bu kadar canın sağolsun Ama bishie anlayışımız farklı xD ben erkeklerini de sevmedim sevseydim anime kötü olsa da izlerdim Tabi zevkler farklıdır yapabileceğin bişey yok, benim de güzel diyerek önerdiğim serileri yeri geliyor beğenmiyorlar. @sayın Sera myu dono; başlığı birbirine katıcam senin yüzünden Armstrong deme bana ya ![]() Mustang baby face ise ben de megan foxum Saske öyle ama Mustang ![]() Tamam adam karizma ama yakışıklı değil :Z Hadi kızım bırak bu ayakları ciğerini bilirim ben senin heryerde bishie olsa nasıl izlerdik o animeleri
|
|
#475 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
Ezgi, Kanda da var tabi ama onu tanımaya fırsatımız olmadı ki tam sevecekken animeyi bitirdiler, üstü başı yırtık hali baya çekiciydi
![]() bu başlık da kız muhabbetine döndü hem Amstrong' umun nesi varmış da beğenmiyorsun ben çok seviyorum onu.
|
![]() |
|
|
|
#476 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
|
mustang mı baby face değil :S kızım bi insan nası daha fazla bebek yüzlü olabilir ki yusyuvarlak tombiş yanakları var
sakura özür dilenecek bişey yok yaw ama bende ezgi gibi erkeklerini de sevmedim ya izlerdik ama bishounen kavramı biraz farklı ezgi misal 07 ghostta herkes bishie ama benim için çizimleri çok sıradandı (animedeki genç nüfus hariç ) onun çizimleri yerine fmayı tercih ederim ben. önemli olan çizimlerin uyması animeye yani. mesela nodamenin çizimleri dıştan bakınca kötü ama animeyi izleyince ben o animeyi başka çizimlerle düşünemiyorum. o açıdan dedim yani. yoksa bishieleri sevelim koruyalım o ayrı bi konu
|
|
|
#477 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Şu sıralar iki seri izliyorum ilki 21. bölümde kaldığım ve bu gece bitirmeyi planladığım Kuroshitsuji.
Her yerde görüp merak ediyordum, üstüne bir de zevklerine inanılmaz güvendiğim bir dostum önerince "başlamalıyım" dedim.İyiki de başlamışım, canım depresif seriler çekiyordu ama Kuroshitsuji can kattı bünyeme. ![]() Karakterler çok iyi, shoujo olmamasına rağmen insanın shoujo çeken tarafını da gayet güzel doyuruyor. Tabi bir de fan service olayında aşmış olması en büyük etken bu konuda. ![]() Karakter dizaynlarına bayıldım, çok fazla dişi yok(olanlar da bağıra basılası cinsden; ah Madam Red, ah Meirin, ah Lan Mao!) ama erkekler konusunda bishie cenneti imiş. En figuran karakter dahi yakıyor, yıkıyor. ![]() Tabi bir de anime dünyasına kattıkları über ötesi karakterler; başta Grell, Undertaker, Lau, hizmetliler, biricik Seba-chaaan... bu animeyi bir üst basamağa çıkarıyor.Başlarda inanılmaz geyik ve ciddiyetsiz takılırken sonlara doğru yaptıkları ataklarla bünyemde baya hasar oluşturdular, ana konuyla bağlantılı olacağını düşündüğüm şu son 3 bölümü izlemekten çok korkuyorum, zira çok alıştım onlara.;_; Gönlümde kendi dalında bir "masterpiece" olan Ouran'ın tahtını sallayacak galiba. ![]() ------------------------------------ 2. izlediğim ise depresif bir şeyler isteyen tarafıma hitap eden Wolf's Rain. Yoko Kanno destekli müzikleri ile dikkatimi çekmişti, bir de senaryosunu Cowboy Bebop'tan hatırlanası Nobumoto Keiko'nun yazdığını okuyunca izlemek farz dedim. Şimdilik 10. bölümdeyim, bu 10 bölümü de 2 günde izledim, sürükleyici olmak gibi bir derdi yok ama insana sonraki bölümü merak ettiriyor.Çizimler bana bebop'ınkileri hatırlattı, özellikle arka plan çizimleri.Karakter çizimleri de öyle. Hele Hige karakterine rahat "bizim Spike'ın küçüklüğü" derim. ![]() Bu benim için kocaman bir artısı Wolf's Rain'in.Bir de tabi bahsetmezsem olmaz enfes müzikleri.Daha açılış ile Yoko Kanno kendini hissettiriyor Steve Conte'nin muhteşem sesiyle Stray adlı şarkı bizi karşılıyor.Bitiş de ise su gibi akan bir piyanoya, su gibi akan bir ses eşlik ediyor.Anime içinde de inanılmaz müzikler karşımıza çıkıyor. Bu diğer kocaman artısı serinin. Seslendirme seçimleri çok başarılı, mesela esas oğlanın sesi Miyano Mamoru'ya ait(hatta Onun ilk işlerinden) ve o haşin haşin bakan, vahşi Kiba'ya çocuksu, naif bir hava katıyor.Dual indirdiğim için arada ingilizce dublaja da bakıyorum, o konuda da her birinde sesine aşık olduğum seslendirmeler mevcut.Esas oğlan Kabi'yi daha önce Vash'ı, Ichigo'yu, Zero'yu ve Lelouch'u da seslendirmiş Johnny Young Bosh seslendiriyor.Ki sesine hayır diyemediklerim arasındadır. Favori karakterlerimden Tsume adlı karizmayı sesinin üstüne tanımadığım Crispin Freeman seslendiriyor.Ve belki de en aklımı çelen dublaj ise bünyemde ağır yaralar açacağını düşündüğüm Lord Darcia'yı Steven Blum'ın seslendirmiş olması.Bu adamın Spike Spiegel ve Mugen seslendirmesinden sonra yaptığı her şeyi kayıtsız, şartsız izleyebilirim. Bu sebeple çok pis ikilemdeyim, normalde çok az seriyi ing dublaj izlerim, animelerin tadı orj dublajla çıkar bunun da bilincindeyim ama arada elim audio düğmesine gidiyor. ![]() Öhm animeye döneyim, şimdilik bana istediğim melankoliyi veriyor Wolf's Rain, karakter ilişkileri tam sevdiğim tarzda "birbirlerine taviz vermeyen ama birbirlerini düşünen, değer veren ve zamanla seven" karakterlerin, dahası kurtların yol hikayesi, cenneti arayışları... Oldukça şairane bir senaryo, animeyi izlemeden tanıdığım ve de vurulduğum Cheza da göründü, önümde yine unutulmazlarım arasına sokacağım bir seri bekliyor gibi...
|
|
|
#478 |
|
@özz; dimi epey açıldık xD Valla Kanda'nın o sahnelerini söylemeye dilim varmadı
D.Gray-Man özlediiiim yaaa Kalpten gidicem sen de Armstrong diye başladın Adama bakınca direk Bara lık bir havası var ya neyini seviosunuz 0_o@Luna; ahah benden biri daha xD Fan service ve az hatun görüşlerine derinden katılyıorum xD ama ouranı tahtından sallamasına imkan yok Sebby'yi sevdin mi bilmiyorum ama adamın kedileri seviş anını seviyorum çok güzel seviyor ya şeytani yanını ve de havasını da seviyorum başka da bişeyi yok, travesti gibi zaten. Ama Ciel öylemi küçük afet xD@Sera; kızım Mustangı pek görmedim biliosun 2-3 sahnede felan çocuğu sevmem için fırsat olmadı daha yani ama tipi baby face değil yav
|
|
#479 |
|
----
|
“ Orjinal Gönderi : özz
|
|
|
|
|
|
#480 |
|
Hadi ya ecchimiymiş o xD Baka'nın bitmesini dört gözle bekliyodum. İzleyeceğim ilk ecchi olacak
daha doğrusu sonunu getireceğim D:Bu arada ekran alıntın xD Bacak pozunu da koysaydın kızım o yeaah Hideyoshi ![]() Karar verdim Armstrong hakkında bişey demiycem artık :Z
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|