|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Cidden bu başlık kız muhabbetine dönmüş. Bir erkek olarak olaya atlıyorum. Umm bahsettiğiniz serilerle ilgili bende birkaç birşey yazayım. Kuroshitsuji: ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#481 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Cidden bu başlık kız muhabbetine dönmüş. Bir erkek olarak olaya atlıyorum. Umm bahsettiğiniz serilerle ilgili bende birkaç birşey yazayım.
Kuroshitsuji: Daha dün bitirdiğim bir anime. 9 puan verdim. Seride kız karakter az ama öz olmuş. Hiçbir karakter boş değil. Hele Meirin o kızdan böyle bir geçmiş beklemezdim. Hadi Finnyden belliydi geçmişi ama Meilin hiç onun .... olduğunu düşünmezdim. (Noktalar kötü birşey değil spoiler olmasın diye öyle yaptım) Neyse efem Sebastian'ın böyle trip atan bir iblis olacağını sanmazdım. Son bölümlere doğru Ciel'in düşünce tarzı değişince trip atmaya başladı XD Kızlar için süper anime çizim mükemmel, süper erkeklerde var oh oh yemeğinde yanında yatın. Grell travesti olmasına rağmen müthiş bir karakter. Seslendirenin Fukuyama Jun olduğuna çok çok sevinmiştim. Son bölümlerde de gözüktü. FMA: FMA'nın çizimlerine çok dikkat etmedim. Yok boynu şöyle, böyle. Siz kızlar ne kadarda dikkat ediyorsunuz ya. Sizde olmasanız öğrenemicem birşey :birsey gelmez: Baka bilmem ne animesinide izlemeyi düşünüyorum ama ecchi olması izleme listemin ilerlerine gidiyor malesef. Bende yeni anime konusu açayım. Full Metal Panic. İyi güzel anime iyide gidiyor ama mecha çizimlerini hiç beğenmedim. Mecha izlediğim azdır. En iyi mecha çizimlerini şuan Code Geassda gördüm. Gerçi en iyilerini Gundamda görücem ama onada başlicam bir gün.
|
|
|
|
|
#482 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
"Full Metal Panic" şöyle komik böyle komik diye duyduğum için izlemiştim ama 1. sezondan çok da keyif almamıştım, erkek karakterin aşırı saflığından kız karakterin de kaba kuvvetinden nefret ettim. 2. sezona ne zaman başlarım allah bilir.
baka to test... ecchi olduğunu ben de bilmiyordum, izlemeyi düşünüyordum
|
|
|
#483 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Ya animeciler mecha türüne neden bu kadar soğuk yahu
Bir kız olarak mecha türüne Gundam 00'la aşık oldum...ki Code Geass'tan çok daha iyi bence. İzleme listenin başına al derim Özkan. Fmp ye yorum yapamıycam izlemedim ama Özz'ün dediği gibiyse karakterler nefret ederim =_=''Seslendirenin Fukuyama Jun olduğuna ben de çok çok sevinmiştim ama animeyi izleyince şok oldum. Adamın o güzel sesini, maldan bakımış olmasaydım tanımazdım. Bi Macros Frontier bi de Kuroshitsuji'deki sesini hiç beğenmiyorum. Tabi sesini bu kadar iyi ayarlayabilmek de adamın ustalığı.
|
|
#484 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
@ÖZZ, komedi olarak tasarlanan sezon "full metal panic: fumoffu", izlediğin sezon, asıl hikayenin ceryan ettiği bölümleri içeriyor. Ama gene sert ve garip oğlan ile sert kız var. Ama hafif bir romantizm de var.
@yuuki_cross, aslında bayan izleyici mecha serilerini fazla erkeksi, erkek izleyici ise fazla çocuksu buluyor gibi. Ama iyi serilerin derdi iki robotu dövüştürmek üzerine olmayanlar ve sayılarıda az değil. Tabi ilk dediğim örnekteki mantıkta gidenleride vardır (Machine Robo). Birde işin içinde romantizm, aşk üçgeni gibi temalar olunca bayan izleyicinin ilgisini daha çok çekiyor. (Macross) Tabi birde baş karakterler bayan olunca ( Gunbuster ) |
![]() |
|
|
|
#485 |
![]()
Mekan: İstanbul/Ataşehir
|
baka to test konusunda ki şu ecchi önyargınızı hmn kırayım diğer izlediğim ecchi serilere kıyasla bundaki ecchi unsurlar devede kulak kalacak kadar o yüzden bu seriye ecchi die yaklaşmak yanlış olur gibime gelior, ayrıca seri haddinden fazla eğlenceli ve izlerken sık sık gülebileceğiniz bi seri o yüzden de izleme listenizde önlere alamanızı tavsiye ederim ...
|
![]() |
|
|
|
#486 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
“ Orjinal Gönderi : yuuki_cross
|
|
|
|
|
|
#487 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
@Luna Tyki Mykk' i es geçmedik canım, kendisi en sevdiğim kötüdür
onun Allen' e "shounen" deyişine hastayım D.Gray-Man' i izle bence pişman olmazsın, bittiğinde devam etmediğine lanet edebilirsin
|
|
|
#488 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
“ Orjinal Gönderi : Kisiliksiz
|
![]() |
|
|
|
#489 |
![]() ![]()
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
FMPde ki erkeğe neden yargıyla yaklaşıyor Ölzem. Asker delisi özel hayatı olmayan, aşktan anlamayan sanki bir bebek gibi yeni baştan öğrenmeye çalışan biri var karşımızda
Gundamı öne alayım o zaman ama indirmek lazım önce. Mechaları tam tamına seviyorum sevmiyorum diyemiyorum ama arkadaşımla beraber Code Geassta bir bölüm bize bir movie kadar geliyor. Şimdi arkadaşım Neon Genesis izliyor. Code Geassdaki durumu burda da yaşıyor. Bende yaşarım büyük ihtimal
|
|
|
|
|
#490 |
![]()
Mekan: İstanbul/Ataşehir
|
Macross Frontier demeyin bana izlerken aldığım keyfi, hakkındaki böyle güzel ve övücü yazıları (heleki bi bayandan) okumak ayrı bi keyif veriyor bana , squaw'ında dediği gibi seri genel hatları itibariyle mecha kelimesi üzerine kurulu olsada , müzik kelimesininde hiçte aşağı kalır bi yanı olmadığını rahatlıkla söliyebilirim ki izleyen herkeste aynı fikirdedir benim herhalde , o yüzdendirki en azından müzik konulu animelerden hoşlanıyorsanız yada herhangi bir seriyi izlerken tam yerinde ve zmnında çalan parçalarla seriye daha bi motive olmayı seviyorsanız , bu tanımların adresi olarak Macross Frontier'ı gösterebilirim rahatlıkla...
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|