|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#41 |
|
Anime Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,kimi ni todoke,veritas
|
tamam tamam tetsu melek :hehe:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Asistan Moderator
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
sera sen 2 tane mangası var demişsin serinin bir tane mangası var ama bu isimde bir manga daha var o konu olarak falan farklı bir manga ikisine de baktım benim dediğim 1999-2001 yılları arasında yayınlanmış aylık olarak
suzu hakkında Spoiler:
|
|
#43 |
|
Anime Dostu
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
|
hmm bilemiyorum ama ben yinede inanmıyorum açıkcası çünkü dediğin gibi olsao konuşmalar babasını öldüren adamın yüzü falan niye gösterilmesin
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Kıdemli Üye
Favori Anime: darker than black,loveless
|
tamam tamam merhak
Spoiler:
|
|
#45 |
|
Asistan Moderator
|
ah lafolya öyle birini bulsak bizden ne senaryolar türer
|
|
#46 |
|
Anime Dostu
|
çizim kısmı sorun değilde şaka bi yana ben mangam olmasını çok isterdim ama hikayeyi bulsak çizsek sonra hiç bir şey olmayacak :yandim:
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Kıdemli Üye
Favori Anime: darker than black,loveless
|
clannad bitti güzel duygusal yeryer komik bir seriydi.ama özellikle aralarında diyoloğlar her birinin yaşadığı farklı sorunlar vardı.. ama iki kardeş hakkında pek bir bilgi verilmemişti. diğer karakterler hakkında geçmişleri ve yaşadıkları sorunlar yansıtılırken.. bu arada fu-chan ın sonu ne oldu merak ettim. daha sonraları serinin ilerleyen bölümlerinde süper kahramamn gibi arada görünsede ...
|
|
#48 |
|
Asistan
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
valla sera senin fikirlerine dayalı bi manga finalde shounen ai temasına dönerdi bi şekilde
...Ama mesajlarınıza biraz baktım baya senaryo üretmişsiniz
|
|
|
|
#49 |
|
Asistan Moderator
|
zheyna sen daha senaryoların 10 da 1'ini görmedin
bizde senaryo çok izlerken bir sürü üretiyoruz sonra da finali görünce bütün senaryolar boşa çıkmış bir vaziyette kalakalıyoruz :( peace maker yine çok güzel bir seriydi gerek final gerek tüm bölümleri açısında konu güzel işlenmiş ama finalinde eksik kalan kısımlar oldu yani bir sürü olay başlatıp sadece 1-2 tanesinin sonunu öğrendik mesela benSpoiler:
|
|
#50 |
|
Anime Dostu
|
yok yok ben manga yapsam zaten bi sürü sanat şaheseri shounen ai var. ben olaya direk shoujodan girer doğru dürüst bi bayan karakter ortaya çıkarırdım.animelerdeki kadın karakterleri sevmiyorum bitane sevdiğim gibi olsun.kimse yapmıyorsa da bari ben yapayım
tabii sonraki mangalar için garanti verememde ![]() sunoharayı özlüyorum yaww lafolya aklıma getirdin ama honey and cloverde morita diye bi sıpa varkii sunoharanın boşluğunu fazla fazla dolduruyor onu 2 numaralı sıpalığa terfi ettirdim
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|