Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları

Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım.

Genel Anime Tartışma Başlığı

Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Macross Frontier kadar heyecanla izleyip son bölümde herşeyi bozan bir anime görmedim ben de. Son bölüm: Spoiler: Böyle ne güzeldi ...

Like Tree3Beğenilenler

LinkBack Konu araçları
Eski 12-03-2010, 20:23   #491
Ne düşünüyorsun?

----

Borastus'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
Standart İlgi: Genel Anime Tartışma Başlığı

Macross Frontier kadar heyecanla izleyip son bölümde herşeyi bozan bir anime görmedim ben de.
Son bölüm:
Spoiler:
Böyle ne güzeldi asıl kızımız kötülerin tarafına geçmiş son anda savaşın kaderini değiştirmiş, ana karakterimizin gemisi patlamış falan filan. Yani ben kötü taraf gezip geçsin demiyorum ama iyi taraftada beklenmedik olaylar, satışlar olsun isterim. Ama ne oldu meğer iyi kızımız gerçekten iyiymiş alto alto diyor başka birşey demeden bitirdi. Diğer ırkta iyiymiş başkası kontrol ediyormuş alto son anda gemiden zıplayıp kurtulmuş başta uyuz olup, sonra ne sağlam karaktermiş dememiz gereken karakter ile düşmanı dağıtıp 2 kızın aman beni seç aman beni seç demesiyle anime bitti. Bütün klişeleri doldurmuşlar benim açımdan daha kötüsü olamazdı. Bu dediklerim sadece son bölüm için yoksa serinin genel notu oldukça yüksek gene de.

Macross serilerinde 3M vardır mecha, melodram, music diye bir mevzu vardı tam doğrusunu biri yazarsa güzel olur.
FMP deki ana karakteri ben baya severim. Kendisi afganistanda doğmuş (ya da böyle bir ortadoğu ülkesinde) 10 yaşlarına kadar iç savaşla büyümüş sonra paralı bir örgüte katılmış ve bu yaşına kadar ağır disiplin altında çalışmış. Yani bu karakterin normal bir lise hayatı olacağını düşünmek mantıksız olur. Tabi abartılı sahneler baya var ama genel olarak oldukça keyifli bir seri fumoffu yu ve second raid i tavsiye ederim.
BayBorastus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-03-2010, 21:04   #492
I want to go to Korea right
now!

Agliyorum

yuuki_cross'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated

@luna; yaa kızım çok hassas bi yerden yakalamışsın o pozu ama xD o gifte tabiki çok şeker ama animenin geneline bi bak sebby'nin büyük bi ağzı var gülünce çok kötü olyo ya o gülüşü travestiye benziyor zaten. Ama onun dışında adam karizmatik. Şuh bakışları da oldukça moe yani hakkını yemeyelim.
Ahahahah doğru yazdın puni puni yapıyor Hayır bi de adam kedi görünce dayanamıyor çekti hayvanı merdivenin köşesine bulduğu yerde oturdu seviyo xD Kediyi ters yatırıp patilerini mıncıklaması felan 3 kez sarıp izlediğim sahnelerdendir bi de sebby ve cielin korse sahnesinde 20 kez felan sarmışımdır
Ciel'i nasıl sevmezsin yahu. beyaz çarşaflar içinde sebby ona üstünü giydiriken mavi gözleri havalı bakışları
Mutlaka ama mutlaka dgm izle o 103 bölüm nasıl geçiyo bilemiyosun. Çok güzel bir animedir. Tabiki Tyki'yi unutmayız noahlar içinden ve kötü karakterlerden en sevdiğim odur.
@Özz; dimi ya dilime dolandıydı bi süre shounen demesi xD Kesinlikle katılıyorum ya mangası da sakat şu an zaten çevirisi durdu deli oluyorum animesi için. Neden ya neden hep güzel seriler yarım kalıyor
Macross yorumlarınıza genel bi yorum yapayım xD Hiçbirinize katılmıyorum. Tamam renkler harika çizimler güzel (insan çizimleri hariç) bol müzikli olması güzel ama karakterler arıza. Yahu deli oldum Sherly'den tiksiniyorum. Kanda çakması baş karakterimizin yeri gelince sinirli ve havalı olmaya çalışması ama sakat bi karaktere sahip olması, ne istediğini bilmemesi, sherly'nin nerden geldiğini unutarak insanlara kölesi muamelesi yapması, yukardan bakması, ben sherly nome'um diyerek kendini bişey sanması ne ya git geber. Bütün anime o kızın ölmesini bekledim ben ya. Ay çok sinirleniyorum Sherly'yi hatırladıkça. Kısacası Sherly benim gözümde beyinsiz dişi örneklerinin en büyüğüdür. Şarkı söylediği sahnelerde de bağırdığı anlarda deli oldum. Kulaklarıma yazık, ciyak ciyak. Ranka tatlı ve zavallı bi karakter ona bişey demek istemiyorum normal bir anime karakteri falzadan bi özelliği yok. Brera en taş karakterdi. Çocuğun gizemli ve kendini kasmadan doğal olarak havalı bi anı vardı. Sonuç olarak anime güzeldi ama kaybettiren tek yanı karakterleriydi. Borastus'un spoiler içine aldığı bölüme de ne kadar katıldığımı söylememe gerek yok sanırım.
Bayanyuuki_cross Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-03-2010, 21:41   #493
The guard of hell.

Şeytan

Squaw'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.

Macross F konusunda geri dönelim o halde şimdi herkes istediği karakterde sevme konusunda özgürdür ya da istediği karakteri sevmeme konusunda,Sheryl karakteri daha önce de belirttiğim gibi kendi dişiliğinin farkında olan bir karakterdir ve bu yönüyle benim beğenimi kazanmıştır,ayrıca onun neden öyle övündüğü konusunu da seride ilerleyen bölümlerde izlemiştik ve sonrasında yaşananları,sanırım bu konu gözden kaçmış,anlamamış olanlar için bir kez daha izlenmesini tavsiye ediyorum.Övünmesinde de sonuna kadar haklı olduğunu düşünüyorum nasılki günümüzde dünya starları kendilerini en üst seviyede görüyorsa bu da Sheryl'İn en doğal hakkı çünkü tüm Galaksi'ler arasında listelerde bir numara bir şarkıcı pozisyonunda (sanki gerçek bir canlıdan bahsediyoruz hepimiz )

Alto'nun çakma olması konusuna da gelelim,çakma mıdır değil midir bilmem zaten çok da aşırı sevdiğim bir karakter değildir benim daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi Micheal,Cathy,Ozma ve Sheryl karakterlerini as tutuyorum bu seriye dair.Ranka konusunda da,o da masum ayağına yatan bir karakterden öte değil benim gözümde (seksi değilse bu Sheryl'in suçu mu canım ),Ranka karakteri her an başkalarından güç alan ama yeri gelince de elindeki fırsatları değerlendirmesini bilen bir karakter bu da onun hiç de masum olmadığını bize çok net bir şekilde kanıtlıyor.Klişe bir karakter masum olup,ana karakter olan erkeği seven ama tamamıyla ezik,Alto ikili oynuyorsa Sheryl'İn suçu ne burda Sesi ise ben bu konuda her iki karakterin şarkılarını da sevdiğim için karalama kampanyasına burda ara veriyorum, bence tüm şarkıların ayrı bir havası var,ben her iki şarkıyı da çok severim mesela Aimo (Ranka'nın söylediği) ve Diamond Crevasse (Sheryl'İn söylediği şarkı) isimli şarkıları,ne Ranka kulaklarımı tırmalar ne de Sheryl...

Alto'nun özellikleri de klişe bir Bishi karakterinin özellikleridir,bknz; Gilbert(Pandora Hearts),Yuki (Fruits Basket)... bla bla.Bu böylece uzayıp gider xD Dediğim gibi bu sinirli olma ve havalı davranma psikoloji sadece Alto'ya has bir durum değildir hangi animede karşımıza bir Bishi erkek çıkıyorsa bu %90'da mevcut olan bir durum sadece Alto ile özdeşleştirmek büyük bir haksızlık olur.

Sonuna gelelim şimdi de;Macross F takipçileri olarak hepmiz biliyoruz ki bir anime filmi gelecek bu da serideki sonun neden o şekilde noktalandığına cevap getiriyordur eminim ne de olsasonu netleşmiş bir seriye devam niteliğinde bir anime filmi getirlemezdi,ya ortadan giriş yapan bir film olurdu ya da ek hikaye gibi bir şey olurdu ama seriyi noktalayacak türde olması en büyük beklentimiz.

Neyse çok yazdım yine tutamadım kendimi,dediğim gibi sevmeyenlere de saygım var,sonuçta herkes sevecek diye bir kural yok ama benim önerim mecha ağır geliyor bana diyenlerin başlamak için izleyebileceği en hafif mecha yapımlarından birisi Macross Zero ve Frontier.Karakterler,olaylar ve gidişat da izleyip herkesin kendi göreceği bir olaydır,bu nedenle ben de herkes gibi sadece düşüncelerimi belirttim
Right Battousai?

Spoiler:

Don't you know that every sword needs a sheat?

BayanSquaw Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-03-2010, 01:12   #494
Ne düşünüyorsun?

----

sera myu'ın Avatarı

Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko

kaçak girdim nete yetiştim hemen
öncelikle baka teste ben ecchi diyorsam ve sevdim diyorsam bu kesinlikle kötü bir şey değildir çünkü ecchiden daha çok nefret ettiğim tek şey hentai. kesinlikle izleyin derim çok orjinal bir anime (dikkatinizi çekerim ecchi ve orjinal kelimelerini aynı cümlede kullanıyorum ) zaten 13 bölüm ama devamı gelir umarım.
kuroshitsuji içinde tabii bu benim fikrim ama o anime gözümde ouranın tırnağı bile olamaz ve animedeki karakterlerde bana göre çok kötü ciel hariç. fukuyama jun dinlemek ilk defa eziyet gibi geldi bana ve luna keşke sebastian animenin genelinde o gösterdiğin poz gibi olsaydı o zaman çok daha iyi olurdu ama ne yazıkki öyle değil hele o dudakları bende ciel için izledim o animeyi. ama animenin finali her ne kadar mangadan bağımsız olsada bildiğim kadarıyla animenin yarısı uydurmasyon yani mangadan değil. finali güzeldi ama bunun dışında animelerde düşmüş melek olayını çok gördüğüm için oralar bana pek de orjinal gelmedi. ama o hizmetçi kızın olayında bende şaşırmıştım özkan keşke daha iyi işlenseydi o karakterler onca saçma sapan güya komik olması gereken sahnelerde yer alana kadar. ouran konusuna hiç girmeyim bilen bilir ouranla ilgili kitap yazarım başlarsam tek kötü tarafı finalidir başka bir eksiği yok gözümde esprileri çok akıllıcadır tonla gönderme yapar karakterleri çok orjinaldir bir taraftanda kendiyle dalga geçer kısaca süper bir animedir ve kesinlikle basit değildir bu açıdanda bir çok shoujodan ayrılır zaten. ayrıca benim için bir çok kült sahneyi barındırır mesela tamakinin köpek gözleri, ikizlerin her sahnesi... çok geldi aklıma burda kesiyorum ouranı

gelelim code geass ve gundam meselesine. bence code geass açık ara geçer gundamı ezgi yiurm kusura bakma XD ama code geass in ilk bölümleri sıkıcı ama noolur dayanın gerçekten o sıkıcı bölümleri geçince bir bakmışsın bitiveriyor bi bakıyorsun elinde mendil sen salya sümük olmuşsun 50 kere falan yani code geass sakın ilk bölümleri izleyip bırakmayın ve anime sever biri içinde izlememenin büyük kayıp olduğunu düşünüyorum. gundamda çok güzel bir seri ama en azından ilk sezonuyla code geassi geçemez gözümde bakalım 2.sezon ne olacak.
gelelim d.gray man'e açıkcası code geass için söylediklerimi bu anime için söyleyemem izlememenin tek kaybı animedeki bishieleri kaçırmak olur bence. çünkü yarım kalan bir final devam etmeyen bir manga ve boşboş geçen 60 bölüme sahip bir anime. bence izlediğim shounenler arasında en kötüsüydü gerçi en kötüsü fairy tail diyebilirim ama onun daha başı o yüzden onu katmıyorum izlediklerime XD niye kötü diyorum çünkü anakarakterler seride işlenmiyor adam gibi, paso yan karakterleri inceliyoruz sonra ilk 60 bölüm feci bayıyor adamı ama geriye kalan 40 bölüm güzel ona bir şey diyemem. bide lavi,kanda ve tikimi çook seviyorum ama bu animenin kusurlarını değiştirmez.
Eski 13-03-2010, 01:46   #495
Ne düşünüyorsun?

None

zhenya'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...

İlk Macross u izlemeden Macross Frontier i izlediğiniz zaman Müziğin Macross için önemini Deculture ve Protoculture gibi terimleri tam olarak kavrayamazsınız...İşin Aslı bu Sherly nin neden ''çünkü ben Sherly'im''dediğini de...Tabi her haliyle Macross u tercih ederim ...

zhenya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-03-2010, 02:09   #496
Seni

Suspus

hione'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: İstanbul/Ataşehir

ne macross, ne code geass, nede gundam için bu söliceklerim bunu bi öncelikle söliyeyim, madem konu başlığı genel anime tartışma başlığı genel konuşayım , hane bi animeye yada bi karaktere klişe yada bir başka karakterin kopyası gözüyle yaklaşma düşüncesinden biraz sıyrılmak gerektiği düşüncesindeyim , neden diyecek olursanız eğer; hangi anime serisinin baş karakteri tipsiz ,ezik karakterli, kocaman burunlu ,kepçe kulaklı, saçları üstü açık araba modeli gibi yada hangi başrol karakteri içinde birazda olsa cool , yada asabi yada insanı bi şekilde kendine çeken bir yada birkaç unsuru barındırmıyorki, bu düşünce tarzıyla yaklaşırsak eğer bütün anime karakterleri birbirinin kopyası olur çıkar , yane bi düşünün code geassdaki ve death notedaki ana karakterlerimiz olan kira ve leluch bu bakış açısına göre kopya karakterlerdir ve birini izleyip diğerinede bu bunun kopyası demek bence yanlış olur , bir ana karakterin orjinalliği konusuna bu kadar takılmamak gerek kanısındayım çünkü ortada o kadar çok anime serisi var ki sizin hayranı olduğunuz bi anime serisinin yada bi anime karakterinin çok önceden bi benzeri ztn yapılmış olabilir , demem o ki sadede gelicek olursak yeni bi anime serisine başlarken sanki ilk animenizi izliyormuş gibi davranmak bence en doğru yaklaşım olur ...
Bayhione Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-03-2010, 02:27   #497
Ne düşünüyorsun?

----

sera myu'ın Avatarı

Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko

hione dediğine şöyle katılıyorum, çok fazla eser var haliyle karakterlerin birbirine benzer olması doğal olduğu gibi o kadar çok varki artık o kalıp karakterlerin isimleri bile var. ama bu kadar çok tekrarlanmanın olması orjinalliği çok büyük bir artı haline getiriyor. mesela soul eater mesela baka test mesela ouran mesela nodame mesela full metal mesela death note mesela one piece bunların hepsi çok orjinal karakterlerin olduğu animeler ve bu çok büyük bir artı. ama bunun dışında mesela naruto rock lee dışında bana farklı gelen bir karakteri olmamasına rağmen fma olmasaydı en sevdiğim shounen olacaktı ve tekrar tekrar söylüyorum ilk seriden bahsediyorum ama birde ciddi anlamda kopya olduğu belli olanlar var bunlar senin dediğinden ayrı tutulmalı ve eleştirilmeli çünkü sen bir eser ortaya çıkarıyorsun yani hayal gücünü yarıştırıyorsun eğer iş ordan burdan toplayıp yapmaksa ben de yaparım bunun savunulacak bir tarafı yok. bu dediğimi özellikle shoujo mangalar için söyleyebilirim. mesela ben 11 eyes izleyenlerden bu yorumu çok duyuyorum ben de bu yorumu nabari no ou nun özellikle ortalarına kadar olan kısmı için yaptım.
ama dediğine ecchi konusunda katılmıyorumne yazıkki ecchilerde böyle bir tane harem ecchi izliyorsun hepsini izlemiş kadar oluyorsun ya içine sihir girer kızlar savaşır falan ya okulda geçer belli başlı tipler vardır. külodu görünür yanlışlıkla göğüsünü sıkar yada üstüne düşer yada yanlışlıkla banyoya girer ve karakter eziktir falan kız onu döver yani anime türleri arasında açık ara en gereksiz türdür. bir tek asu no yoichi var baka testi saymazsam erkek karakter açısından sevdiğim. ondada kızlar yüzünden çekilmiyor yine ama samuray hatrına katlanıyoruz o açıdan baka testi ilah gibi görüyorum zaten ilk izlediğim orjinal ecchi yalnız baya reklamını yaptım animenin para verseler yeridir
Eski 13-03-2010, 07:49   #498
bitch desu~

----

Luna'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 07-10-2009
Cool İlgi: Genel Anime Tartışma Başlığı

@yuuki_cross
Seby ve Ciel'in korse sahnesi animenin seyircisine en yaramaz fan service'iydi bence hihihi.
Dün o son 3 bölümü izledim ve Ciel'e olan antipatimi de attım üzerimden.
Spoiler:
Gayet görkemli bir sondu, usul usul herkesi gösterdiler; Liz, Meirin, Finny, Bard, Tanaka'nın yanısıra özlediğimiz Will, Undertaker ve en güzeli Greil, o bambaşka bir animeye dönüşen son bölümlerde yüzümüzü güldürdüler.Hani olur ya kaos ortamına bağlayan bir serinin sonunda usul usul herkesi görünce insanın aklı arkada kalmaz.
İşte öyle bir şeydi.

Baştan beri karizmasını her türlü atraksiyonla çizmekten çekinmeyen Sebastian'ın "şeytan" halini alıp o meleği hacamat etmesi, bünyede Luke Valentine karşısında köpek-başlarını çıkaran, Ona gerçek bir vampirin nasıl dövüştüğünü gösteren, "hurry, hurry, hurry" nidaları atan Alucard etkisi yaptı mı?
Evet fazlasıyla...Hatta içten içe "niye hep geyik bölümler izlemişiz, bu tarzda gitseymiş de gayet izlenesi olurmuş" dedim, ağzımıza çalınmış o azıcık Sebastian sahnelerini izledikten sonra.Ah o topuklu çizmeler ah, biraz daha yukarı çıkmalıydı!

Son ana kadar da fan service'den ödün vermemeleri gözümden kaçmamıştır.
Başlarda inanılmaz gıcık olduğum Ciel'e o 3 bölümde meğer ne kadar alıştığımı, ne kadar sahiplendiğimi, içten içe sevdiğimi farkettim Onun için üzüldüğümü hissettiğimde.:')
Kendi gibi çok da şık bitti, hani herkesin bildiği ama kimsenin itiraf edemediği bir sır gibiydi o son ve olabilecek en naif, en mağrur şekilde sonlandı.

Bittiği için inanılmaz üzülüyorum çünkü gerçekten çok alışmışım onlara, öyle böyle değil.
Bence orjinal olmasa da, çoğu şeyi (hatta her şeyi) toplama gibi dursa da Kuroshitsuji de garip bir samimiyet buldum ben.Mesela daha 2. bölümüyle çöpe yolladığım Special A'da (karşılaştırma uygun değil belki aynı kategoride sayılmazlar ama) bulamadığım o samimiyeti Kuroshitsuji'de buldum, bu sebeple hiç çekinmeden öneririm herkese.

@sera myu
Eleştirdiğimi düşünmeni istemem canım lakin Kuroshitsuji'deki karakterler belki de animeyi bu denli izlenir kılan şey bana kalırsa, cidden Ciel dışında hiç birini sevmedin mi?
Yukarıda Ouran referansı verdim ya, aslında Onu bilerek yazdım oraya, çünkü nedense Kuroshitsuji'de acayip bir Ouran ruhu buldum ben.Ouran gerçekten dediğin gibi gerek yeri geldiğinde kendisiyle alay etmesi, gerek espri anlayışı, gerek insana kendini ciddi ciddi sevdiren en yan karakterine kadar diğer tüm shoujo'ların yanında ayrı bir yerdedir benim içinde.Çok şıktır bir kere, klişeleri bile içine orjinallik katarak sunar ve samimidir en önemlisi.Hatta öyleki gözümde o her çıktığında ilk kez izliyormuş gibi güldüğümüz, keyif aldığımız Hababam Sınıfı tadındadır, canım sıkıldıkça açar, neşelenirim ve her defasında aynı espriye, aynı Tamaki gülüşüne, aynı bölüme ilk defa izliyormuşum gibi zevkle gülerim.
Yani evet gözümde böylesi değerli bir seriyi kolay kolay geçen olamaz ama işte azıcık Ouran tadı alabileceğimi düşünüp izlemeye koyulduğum onca serinin arasından öyle bir şey ki bu sefer beklemememe rağmen Kuroshitsuji'de o ruhu buldum..kendi adıma..^^
Mesela Sebastian gözüme hep o cool takılan ama yeri gelince eline yelpazesini alıp, balon eteğini giyen, bir "gölge kral" misali işleri yola koyan, hafif alaycı Kyouya gibi gelmiştir ki Kyouya benim açık ara en sevdiğim Host Club üyesidir.
Sonra prens tipli yakışıklılık kontenjanını saymazsak(Onu da Ash'le doldurdular diyelim xD) o çatlak ve animeye neşe saçan Tamaki rolü de az biraz Griel'di sanki ki bence Griel ayrı anime yapılası bir karakterdir gözümde.Ya da eğri oturup doğru konuşalım Undertaker'ı görüp de aklına aynı Onun gibi tabutlardan çıkan "ıhıhhıhıhıhıh" diye gülen Nekozawa-senpai gelmeyen var mı?
Spoiler:
Lau'nun edepsiz ve kurnaz tarafı ikizleri, Liz'in fangirl halleri Renge'yi, ne biliyim daha böyle saymaya kalksam bir sürü bulabileceğim benzerliklere şahit oldum ve tüm bu çakma gibi duran şeyleri öylesine samimi sunmaları bu benzerliklere sesimi çıkarmamama yol açtı.
Zaten şimdi adını hatırlayamadığım bir yönetmenin söylediği şu söz gibi "Shakespeare yazılabilecek her şeyi yazmış" değil mi ama?.
Burda sanırım hione'nin dediğine geliyoruz, artık sunulmayan hiçbir karakter kalmadı galiba ve ben "bana aşırı birilerini hatırlatıyor olsa da", seri bunu samimi bir şekilde yapıyorsa severek izlermişim, onu anladım.^^
Yani evet Ouran'ın tahtını hafif bir sallamıştır gönlümde ama o kadar...Karakterlerini çok beğenmeme, benimsememe rağmen, Ouran'daki tekrar tekrar izlense bile aynı keyfi vericek bölümlerden malesef "bir kaç" bölüme sahip Kuroshitsuji..
Yine de Onun gibi şık(gözümde bu kadar geyik 'ama bir o kadar anlamlı' Shakespeare tribute'u yapmaları bile yeter^^), Onun gibi eğlenceli, Onun gibi sevilesi karakterlere sahip...^^

not:
Görünüşe göre Jun Fukuyama'nın Grell performansına ayılıp, bayılan bir ben varım.@_@
12. bölümdeki "oh YES!" sahnesini defalarca izlediğimi bilirim hatta.XD
Hayır sırf Onun Sebas-chan deyişine vurulup, hiç izleyesi olmayan kardeşimi seriye başlatmıştır ki Ova'daki "olmak ya da olmamak, işte bütün mesele bu" performansını hala unutamıyorum.

not II: @sera myu, bakma Tyki ile sempatimi kazandı dediğime, normalde D Gray Man ile ilgili çok büyük önyargılara sahiptim.Önce hiç konusuna, türüne falan bakmadan adının Dorian Gray'den geldiğini falan sanıp ilgimi çekmişti bir arkadaşımın "aman diyeyim hiç sandığın gibi değil, piyasadaki bütün populer shounen'lerden aparma tarafları olan bir seri gibi" demesiyle araştırmaya bile gerek duymayıp, o sayfayı kapatmıştım. Ta ki Tyki Mikk gerçeğini görene kadar.Tabi bishie aşkı da bir yere kadar, kaç küsürlük bölüm, üstüne her yerde vasatın üstü yorumlar "yaza artık inş^^" diye erteletti D Gray Man'i.
Hala da öyle, başlarsam avare bir yaz gününde başlarım gibi...^^
Eski 13-03-2010, 11:01   #499
Ne düşünüyorsun?

----

nasu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub

D.gray-man ertelenir mi ya Aslında D.gray-man için "gerçek" sayılan, diğer shounenlerdne toparlama olduğu değil de "ilk 50 bölümünün sıkıcı gelebileceği" dir. Yoksa d.gray-mandaki kurgu, bleachten başlayaraktan birçok seridekine bin basar.

Bakayı ben de severim, her ne kadar konusu güzel olmasa da karakter ve aralarındaki iletişim süper . Himeji'nin obento sahnesi çok iyiydi mesela.
Baynasu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-03-2010, 14:27   #500
Seni

Suspus

hione'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: İstanbul/Ataşehir

sera myu hmn sana tabularını yıkacak bi anime ismi veriyorum 'Isekai no Seikishi Monogatari' kendileri ecchi ve harem türünde bi animedir ama o saydığın unsunlardan hiçbirini içermemektedir , vakti zmnın olursa eğer izlemeni tavsiye ederim, bu arada baka to test konusunda da ilk reklamı ben yaptım para verilecek biri varsa oda ben olmalıyım ...
Bayhione Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık