|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#501 |
|
Asistan
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
D-Gray man Noah ailesi işe karışanakadar Daha doğrusu Tyki ...Abartı derecede sıkıcıydı...Bi karakter bukadarmı değiştirir yani. Ki şu anda mangasını da ayakta tutan Noah ların dönüşü oldu yoksa anakarakterleri ile bişey olucağı yok ...Ama gel gelelim Örn: Bleach dan çok daha güzel kurgu olarak ...Hiç değilse Shinigamilerin varoluşundaki amaçsızlık yok ...Yada Sonu olmayan boş bir serüven mi desem ...O açıdan D-Gray man başlarda oldukça sıkıcı giden ama sonradan sürükleyici bir hal alan iyi bir Shounen di..Tabi başlardaki sıkıcılıkta Fillerlardan...Ivır zıvır olarak eklenen karakterler sağolsun...Birde Kurori midir nedir o karakterin D-Gray manda işi ne allah aşkına...Nerden kafasına estide öyle boş bir karakter yarattı acaba...
|
|
|
|
#502 |
|
Anime Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,kimi ni todoke,veritas
|
tamamdır kaptım seriyi yazın izlerim ancak ama aklımda
Luna: ourandaki karakterleri başka serilerdekilere benzetmen çok normal çünkü ouran zaten kalıp kalıp karakter işliyordu zaten bir shoujo olarak shoujolarla ve türevlerleriyle bu yönünden çok dalga geçer yani bak ne kadar kıt karakterler al işte 6 tanede hepsini topladım sana der. mesela honey senpai çok tatlı çocuk tipidir mori senpai wild type bu ikisi shoujolarda kızı kapmazlar o yüzden ourandada yan karakterlerdir. cool type kyouyadır ve birde romantik duygusal tip olan tamaki var mangalarda bu ikisi genelde kızı kapar zaten burdada 2 ana karakterdir ama kyouyanın haruhiyle ne derece ilgisi var bilmiyorum mangaya bakmak lazım. gelelim benim en sevdiğim karakter olan hikaru ve kaoruya onlarda yaramaz, hiperaktif yani shoujo ve shoujoya yakın görebileceğin türlerdeki tipler bunlar olduğundan izlediğin bir çok animede ouran etkisi bulman çok normal. ama ben kuroshitsujiyi izlerken ouran aklımın ucundan geçmedi açıkcası çünkü kuroshitsuji komedi yönünden batık bir anime belki sebastianın o kıyafeti giydiği bölüm biraz iyiydi ciele sulanılması falan ama başka güldüğüm hiçbir şey yok. ben fukuyama junun karakterini sevmedim, sebastiana baktıkça o dudaklarını açışı yüzünün o kadar uzun oluşu falan senin aklına ouran gelmil benim aklıma fatih ürek geliyordu ya da o kız, onun renge ile tek alakası hafif bir moelik yönü olabilir ama klasik şımarık ve hiç haz etmediğim kız tipidir. renge karakteriyle onu karşılaştırmak aklımdan bile geçmez yani. başka kim vardı, hah hizmetçiler o hizmetçilerle ilgili hiçbir espri komik olmadığı gibi o hizmetçi kızın finale doğru olan ve süper düper yüzeysel geçilmiş geçmişi dışındada o karakterlerin bir artısı olduğunu düşünmüyorum hatta hiç olmasalardı keşke. ya saçmalığa bakarmısın Spoiler:
Spoiler:
yine destan yazdım ama netim kesilmeden yazabildiğimi yazıyım düşüncesindeyim
|
|
|
|
#503 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 07-10-2009
Mekan: In Utero
|
@nasu
Ya o kadar uzun olmasa ben içimdeki Tyki aşkıyla çoktan başlamış bitirmiştim ama hem uzun olması, hem de Tyki'nin baş karakterler kadar çok görünmüyor olması(bakın siz de yazmışsınız sonradan giriyormuş hemde;_;) ne yalan söyleyeyim gözümde rahatça erteletti DGM'i.Tabi burdan bakılınca yüzeysel bir yorum oluyor sırf Tyki için izlemek ama özellikle baş karakterleri ilk gördüğümde epey gülmüştüm, ne biliyim hepsi birilerinin klonu gibiydi, bana da orjinal ve izlenesi görünen tek şey Noah ailesi gibi gelmişti. Haa ama şimdi iki kişiden de "başarılı kurgu" lafını duyunca, yaza kadar beklemesem mi diye düşünüyorum. Yine de şu ilk 50 bölümün (tanrım boru değil 50, elli!) sıkıcı olması gerçeği (ki bu demek oluyor ki Noahlar falan yok ;_;) çok can sıkıcıymış.![]() @sera myu canım haklısın Ouran klişe diyebileceğimiz karakterleri orjinal bir potada erittiği için bu kadar güzel zaten evet ve her şekilde izlediğimiz çoğu seride izlerini görebiliriz.Yine de Kuroshitsuji'de Ouran tadı alan tek kişi olmadığım, bu konuda 5-6 kişiden daha aynı yorumu duyduğum için -güvenle^^- döküldüm buralara. Hatta seriyi bana öneren dostum referans olarak "Ouran gibi başladı, Hellsing gibi bitti" dediydi de "nasıl yani, o ikisinin aynı animede olması?! o_O" tepkisi almıştı benden. ![]() Hizmetliler konusunda da şöyle düşünüyorum normalde o 3 karakter ayrı bir animede gayet parlayabilecek karakterlerdi, hele de geçmişlerini düşününce fakat gerçekten de gereksiz bir kaç esprinin, bir kaç talihsiz sahnenin oyuncusu oldular ve sadece bir 21. bölümde kısa kısa üstlerinden geçildi.İşlenebilir karakterlerdi ama yine de sigarasına bittiğim Bard, dünya tatlısı Finny ve bende yuvarlak gözlük fetişi oluşturan Meirin yabana atılası karakterler değildi. ![]() FAKAT; Spoiler:
not: Spoiler:
|
|
|
#504 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Şöyle genel D.Gray-man yorumlarına baktımda genelde herkes ilk 50 bölüm gibi bir ortalamada sıkıldım demiş. Ben her bölümünü zevkle izledim. Benim için önemli olan olayı D.Gray-man'da gerçekleşti. Yani seviye hep yavaş yavaş yükseldi. Ne azaldı nede birden ansızın inanılmaz boyut atladı. Karakterlere gelince Kanda hariç hepsini seviyorum. Özellikle Lulu Bell ve Komui. İkisine hayranım. Kanda'yı neden sevmediğime gelince. Sıkıcı bir karakter olması. Zaten yakışıklı olması beni alakadar etmiyor
... Kız olsaydı sevebilirdimı o zaman ...
|
|
#505 |
|
Asistan
Favori Anime: One Piece, Kimi ni Todoke
Favori Manga: One Piece
|
Bu anime dünyasında sonraya atılmayacak animelerden bazıları One Piece, DGM, Death Notedur. Daha da var ama ilk üç yeter
![]() Bende D.Gray Manda ilk bölümlerde sıkılmayanlardanız. Her bölümü büyük bir sevinçle, Woah diyerekten izledim. Son yorumlardaki Kuroshitsujiye el atayım. Spoiler:
Bende Fukuyama Jun'un Grelli seslendirdiği için sevenlerdenim. Böyle seiyuular ne seslendirirse seslendirsin yakışıyor onlara.
|
|
#506 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 07-10-2009
Mekan: In Utero
|
“ Orjinal Gönderi : bLue-Dragon
|
|
|
|
|
|
#507 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
@luna
İlk 50 dediğimize bakma sen O ilk 50nin ilk 20 25i felan normal, sonra bir süre filler giriyor oralar sıkabiliyor eğer sen de benim gibi mangadan başladıysan Noahlar yok demek te yanlış olur...sadece filler olduğu için sıkıcı geldi. Aslında şöyle açıklarsak sanırım daha doğru bir açıklama olur...O bölümler sıkıcı değil, 50den sonraki bölümler gerçekten muhteşem O bölümlere göre o dediğim fillerlar bana göre biraz sönük kaldı, hepsi bu. ![]() Üstelik duygusal sahneleri de üst derecedir yani, müzikleri de hiçbir animeden aşağı kalmaz. =) |
![]() |
|
|
|
#508 |
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: freiburg
Favori Anime: elfen lied, claymore , d gray man ....
|
aniden araya giriyorum ama xD eve no jikan serisinin bir davami olma olasiligi var mi? bir bilen duyan oldu mu?
|
![]() |
|
|
|
#509 |
|
Asistan
Favori Anime: One Piece, Kimi ni Todoke
Favori Manga: One Piece
|
Çok iyi iddialı konuşurum ki haklıyımda. Sonraya bırakanlar başını duvara vuruyorlar.
Luna; Spoiler:
Full Metal Panic animesi kapandı gibi ama ben bir soru sorayım. İlk 24 bölümlük seri bitince Second mı izlenmeli yoksa Fumoffu mu? FMP izlemeyen bakmasın. Spoiler:
Ecursed; Moviesi çıkacak onun.
|
|
#510 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
Fumoffu ara seri, yani konuyla alakası yok. Ama garanti verebilirim, şimdiye kadar izlemiş olacağın en komik serilerden olacak
|
![]() |
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|