|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> spoilerdekine üzüldüm ben de :( sen de mangayı tam yerinde bırakmışsın canım, tam olayların başladığı yerde. neyse kandanın sırrını öğreneceğiz ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#521 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
spoilerdekine üzüldüm ben de :(
sen de mangayı tam yerinde bırakmışsın canım, tam olayların başladığı yerde. neyse kandanın sırrını öğreneceğiz sonunda ![]() demek istediğini anladım, animeleri o şekilde değerlendirecek olursak çok sayıda anime çıkmaz karşımıza aklıma gelen liste; rose of versailles (ile başlayallım) death note, darker than black, baccano, kara no kyoukai, detective conan, 12 krallık, fruits basket, ouran, nodame izlediklerim arasından aklıma gelenler, spor animeleri de genelde benzer oluyorlar. farklı bir anime izlemek isteyen birinin bilindik serilerden uzak durması gerek. benim kendi değerlendirmem, genelde bir seriyi çok sevmişsem onu belli aralıklarla tekrar izleme isteği uyanır içimde code geass' a güzel anime dedim ama açıkçası şuan içimde o seriyi tekrar izleme isteği yok belki animenin başarısıdır bu çünkü tekrar aynı depresyona girmeye, saçımı başımı yolmaya niyetim yok. ayrıca ben 2. sezonun yarısından sonra bozulduğunu düşünüyorum. 1. sezondan daha iyi başladı ama beklediğim gibi bir sezon olmadı. off bu seri hakkında tekrar tartışmak da istemiyorum ![]() konuyu değiştireyim; kimi ni todoke' ye 2. sezon gelir mi acaba. 20. bölüme şöyle bir göz attım da sanki bu sezon sonuçlanmaz gibi geliyor.
|
|
|
#522 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
hiçbir shoujoyla ilgili ümit beslememek lazım ama onun mangasıda hala devam ediyor galiba. zaten listeyi kısa tutayım diye dedim bende baktım gittikçe gidiyor
aslında furubadan çok ayame orjinal code geass i bir daha izlicem ben baya unuttum seriyi bir de blue ray indirdim o da bahane oldu XD ouranı 4 kere izledim onun haricinde yok 2 kere izlediğim galiba. kuzenlere anime izletirken izlemişimdir en fazla bir de junjou ilk sezonu izledim 2 kere. ama yavaş yavaş animeler suyunu çekmeye başladı bu gidişle 2.posta yapıcam bazı serilere. hakikaten güzel anime sıkıntısı içindeyim. ağır seriler kaldı geriye onlara bakıcam artık önerirsenizde sevinirim. wolf's rain izleyim önce miyano mamoru bile yeterli zaten onun için bir de gankutsuou yu merak ediyorum ama hiç izleyen birine rastlamadım
|
|
|
#523 |
Mekan: Gezginim.İstanbul,İzmir,Ankara cosplay ve Con'larda beni bulabilirsiniz.Ancak Balıkesir'de yaşıyorum
Favori Anime: PSWG,ParaKiss.
Favori Manga: ZONE-00.
|
Ya arkadaşlar ben eminim aramızda Paradise Kiss okuyan/izleyen vardır.Ben şunu sorucaktım:
Hazır Nana'da ortadan kalkmış iken Paradise Kiss'ede adam gibi bir son koyarmı Ai Yazawa?
|
|
#524 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
nana bitti mi ki :S
|
|
|
#525 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
“ Orjinal Gönderi : sera myu
|
|
|
|
|
#526 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
Yazawa Nana'ya ara verdi, ParaKissi de bitirdi diye biliyorum?
|
![]() |
|
|
|
#527 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
Paradise Kiss bitti arkadaşlar...Nana'nın ise akıbeti belli değil.ikinci kez ara verdi mangaya ve bu seferki biraz uzun sürebilir diye duymuştum...
|
|
|
|
#528 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Sera keşke o spoileri öğrenmeseymişsin. O spoiler mangadan animeye bile gelmedi daha. One Piecenin hayal gücü açısından zengin olması doğrudur. Sadece hayal gücüne bakmamak gerek. Animenin herşeyine bakılması lazım. Özlem ve Sera One Piece başlarda denilecek yerdesiniz daha çok aksiyon, daha çok arkadaşlık daha da akıllık artacak ilerleyen bölümlerde. One Piece shounen ve animelerde benim için 1.numara olmasının sebebi arkadaşlığıdır. Arkadaşlık çok güzel bir şekilde veriliyor. Beni tanıyan bilir arkadaşlığa çok önem veririm. Yer yer animede ağladığım bile oldu. Biraz spoilere girer ama şunu söylemekte fayda var belki arkadaşlığa önem veripte seriyi izlemeyenler bu sözümden sonra izleyebilir. Hiçbir animede BİR ARKADAŞI İÇİN DENİZCİLER VE 170 VE ÜSTÜ ÜLKEYİ KENDİNE DÜŞMAN EDEN KAÇ KİŞİ VAR. Bununla da kalmıyor. Böyle bir olay var ama belki arkadan "sus söyleme içine ettin" diyenler olur
Yer yer bu lafı söylüyorum. Animelerde çizim pek önemli değil çok berbat olmadığı sürece. One Piece izleyipte 170-200 gibi bölümlerde olanlar varsa 230.bölümlerden sonra çizimler müthişleşiyor Ayrıca aynı tadı Katekyo Hitman Rebornda aldığım için ikinci shounen animem oldu kendileri
|
|
|
|
|
#529 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
Reborn bu kadar iyi mi ya gerçekten de?
Şimdi gaza geldim, moeruzeee!
|
![]() |
|
|
|
#530 |
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Amaannn 3 sayfa öncesine yazıcak epey bi yorumum var da üşendim şimdi son mesajı dikkate alıyorum
![]() Yani özkan aslında katekyo çok başarılı değil şu an çünkü mesela izliyoruz 20 bölüm yüksek tempolu ,gerilimli olaylar oluyo sonra bi 10-15 bölüm filler havasında geçiyor. Ayrıca saçma denilicek espiriler, olaylar diğer shounenlere göre daha çok. Ha tamam çok zevkli, eğlencelidir, ayrıca karakter açısından çok sevdiğim bi animedir ama bunları da unutmamak lazım. İlerleyen zaman içerisinde umarım bu kötü yanlarından sıyrılır. Favori shounenlerin dersen 2.sıraya oturabilir mi oturur gibi. Bleach ve one piece hiç izlemeidm ama benim shounen sıralamamda 1. sıraya D.Gray-Man oturur (insanlar şartlandı artık bi animeyi beğendiğimde direk bshieleri için mi sevdin diye düşünüyor xD kesinlikle bishounenleri yüzünden demiyorum bunu tamam o da bi etken de sırf onlar için favorim olamaz) İkinci sıraya Katekyo oturur ki bu tamamen mafya konusu çok hoşuma gitmesi, karakterlerini sevmemden kaynaklanır. Yoksa kalite açısından tartarsak biraz eksikleri var. Naruto felan izlemeye başlamıştım ama hani o animeye ilk görüşte vurulma olayı olmadı bende. Tamam çizimleri biraz rahatsız ediyor ama eskidir kabulum yani o açıdan bi beklentim yok ama şu açıp izliyim diye beni kendine çekmiyor nötrüm bu konuda. One Piece'e gelicek olursak gerçekten zorladım kendimi izleyemiyorum. Ya bi animede en nefret ettiğim şey sırf değişik karakter olcak diye hayvanımsı tipler çizmek hani çiziyosa da yakıştırcak bunu. ve one piece'de karakterlerın hiç biri hoşuma gitmedi. Çocukluğumdan beri nefret ettim bu seriden. İzleyip de bu kadar sevenleri de anlamıyorum ama bi yandan yorumları okuyunca haksızlık etitiğimi düşünüyorum.edit: hah bu arada fma yı unuttum. Yeni başladım henüz 6. bölümdeyim güncele yetişince belki de 2. shounenim o olucaktır. @nasu ilk 20 bölüme katlanırsan güzel bi anime başla derim. Bi de ana karakterin gerizekalılığına katlanabilirsen.
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|