|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> O ilk bölümlere katlanma olaylarında iyiyimdir ya; Gintama, One Piece, D.Gray-Man, vs... uzar gider Gerçi bunlarda katlanma söz konusu olmadı ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#531 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
O ilk bölümlere katlanma olaylarında iyiyimdir ya; Gintama, One Piece, D.Gray-Man, vs... uzar gider
Gerçi bunlarda katlanma söz konusu olmadı pek, hoşuma gitti az da olsa.Bu arada FMA hangi FMA? İlk seri mi ikincisi mi? Ben sana ilk seriyi izlemeni tavsiye ederim öncelikli olarak, sonra filmini, sonra da ikinci seriyi. |
![]() |
|
|
|
#532 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Yok o direk mangayla bir giden Brotherhood'u izliyor. İlk seriyi sonra izler dicemde sevmez. Bu nedir demeye başlar.
|
|
|
|
|
#533 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Bro'yu izliyorum Nasu. Niye Özkan ya ilk serinin nesi var
Ya aynı dediler Bro'yla ben de izlemedim ama olaylar biraz daha geniş çaplı anlatılıyormuş. Hani Bro bittikten sonra bişey kaçırmamak adına onu da elden geçiririm dedim ama yanlış mı yapıyorum ki
|
|
#534 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
Yeni seriyi bitiğinde haliyle mangada bitmiş olucak...Fazla Chapter kalmadı çünkü...15.bölümden sonra direk filler olan 50 bölümlük bir seri pek sarmayabilir...
|
|
|
|
#535 |
|
----
|
FMA'nın ilk sezonunda filler bol diye dandik değil ki! Nasıl sarmaz anlamadım gitti. Tamam Brotherhood mangayla gittiği için çok çok daha iyi. İlk sezonu benim fikrime göre ne kadar sallama bölüm çok olsada gayat başarılı bir yapımdı...
|
|
#536 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
Manga dışı bölümler eşittir filler eşittir kötü bölümler tarzı yazmışssınız da yani animenin mangasından daha iyi olduğunu söyleyen baya arkadaşta var kişiden kişiye değişir bu. Sadece mangasından farklı diye kötü olacak diye birşey yokki sadece oldukça fazla sayıda kötü örnek var.
Bu arada ya herkes kendi ismini yazsın ya da nick ile seslenelim çünkü kimin kime cevap yolladığını anlamıyorum resmen. edit: hei de demek istediğimi yazmış f5lemeden yollamışım. |
![]() |
|
|
|
#537 |
|
----
Favori Anime: D.Gray Man, One Piece, Samurai Champloo, xxxHolic Serisi
Favori Manga: Merupuri, Fairy Tail, Fruits Basket, Parasyte, Totally Captivated, Dengeki Daisy
|
üff yanlış baslığa yazmışım
|
|
#538 |
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
İlk seri kötü diye birşey yazdımmıki ...Ama ikinci seriyi izledikten sonra ilkini izlersen pek sarmaz diye özellikle belirmem gerekiyormuş galiba...
Not:Tabi kişisel olarak pek beğenmemiştim çünkü mangasını da takip ediyordum...Sanırım Filler olupta beğendiğim tek seri Eureka 7 ...Diğerleri hep hayalkırıklığıydı benim için.
|
|
|
|
#539 |
![]() ![]()
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Neredeyse her seri için şöyle yalnış bir düşünce var. Mangadan farklı bölümler varsa animede onlar fillerdır ve kötüdür. Bence hayır. İyi fillerlarda var, yok değil. Shounenlerin çoğundan rastlıyoruz böyle bölümlere zaten.
FMA ilk seri mangadan ayrıldı diye kötü bir yanı yok. Anime olarak baktığınızda gayet sağlam bir seri. Araya farklı bölümler girmeden sırf ana konuyu anlatan bir seri izlemek istiyorum, o nedenle Brotherhood'u tercih ediyorum diyorsanız orası ayrı tabi. |
|
|
|
|
|
#540 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
mangayı geçecek bir filler izlemedim henüz.hatta mümkünse fillerla devam edecekler madem seriye hiç yapmasınlar yada fma gibi baştan çeksinler. mesela soul eater lütfennn bir daha çekilsinn
ben mangadaki çizimlere kıyasla animeyi çook çook daha çok sevdim ve gerçekten kaliteliydi renkleri olsun, çizimleri olsun, müzikleri olsun o yüzden en büyük dileğim aynı kalite ve seiyuu kadrosuyla mangaya sadık olarak baştan çekilmesidir. fma içinde ilk serinin 2.si yanında sönük kaldığını düşünenlerdenim. özkan one piece'i ben hayal gücü açısından ele alırken o dediğin olaylarıda buna dahil ettim çünkü baya abartılı gelişiyor her şey bu da hayal gücüyle ilgili. ama benim için fmayı geçemez çünkü ben gerçekçiliği seviyorum. yani 50 kılıç darbesi yiyen adamın ölmesini kalkmasına tercih ederim. ama 2.sıraya oturur belki ama şu anki haliyle değil. ilk 190 bölüme göre hala narutoyu tercih ederim ben. zaten manga süper gelişiyor tam benim istediğim gibi ![]() edit: kendi fikrim ama ben katekyoyu ancak bleachle aynı kulvarda yarıştırırım ikiside vasat çünkü. ayrıca öyle ahım şahım bir arkadaşlıkta yok henüz sen galiba ingilizcesini izliyorsun en azından benim izlediğim yere kadar yoktu. narutodaki arkadaşlık çok daha iyi ona kıyasla. ayrıca serinin içine ettiler resmen. birbirinden komik olmaya çalışan ama olamayan saçma sapan fillerlarla. birde bölüm sayısı kadar filler var ve izlediğim en başarısız filler bu animeye ait zaten izlemiyorum ben oraları ama animeou güncele yetişince nasıl sabredicem bilmiyorum aylarca o saçma sapan bölümlerin bitmesini bellemeye katekyo bu haliyle tırt biraz. her ne kadar izlerken keyif alsamda objektif olarak bakınca d.gray manden kötü olduğunu kabul ediyorum en azından fillerları. ya ben katekyonun doujin kısmını daha çok seviyorum aslında ![]() bu durumda şöyle bir şey oluyor fmm:bh > naruto>one piece>ship.> katekyo (filler hariç)> soul eater >bleach > d.gray man, fma ilk seri öss ye hazırlanıyorumya artık düşünce sistemimde değişti yalnız şunu söyleyim eğer soul eater mangaya sadık olsaydı 2.sırayı rahat alırdı ve herkesin izlemesinide öneririm evet kötü bir finaldi ama bunun yanında da süper bölümleri olan çok farklı bir shounendir. zaten papermoon başlı başına yeter
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|