|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Zhenyanın dediğini düşünerekten Ezgiye böyle bir cevap verdim. Katekyoda arkadaşlık çok arkadaşını düşünmesi bile benim için yeterli. Ben İngilizceden gitmiyorum ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#541 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Zhenyanın dediğini düşünerekten Ezgiye böyle bir cevap verdim.
Katekyoda arkadaşlık çok arkadaşını düşünmesi bile benim için yeterli. Ben İngilizceden gitmiyorum ama elimde çok pis spoilerde var tabi. Ayrıca youtubeden izlediğim amvlerde var. Nasıl olsa sen izlemiştin. Bu yüzük savaşında Reborn tek tek yeri gelince yüzüğün anlamlarını açıklıyordu. Bunlarda tam bizimkilere uyuyordu. Bulut yüzüğü ailesini çok önemseyen ama onlarla vakit geçirmeyen biri falan demişti. İlk 25 bölüm anime benim gözümde 10 üzerinden 7lik bir seriydi. Olayların gelişmesiyle daha çok sevmeye başladım. Ayrıca en önemlisi ise gaz verici müzik. Aynı one piece gibi yerinde ve zamanında o müziği koydun mu izleyici gaza geliyor. Bleachte te vardı bir ara ama artık yok İlk 20 bölümler fillerimtırak denildi bana filler değil diye söylendi. Beni güldürüyorsa severim ki Lambo olmasa hayatta filler çekilmez. Seiyuuda Lamboda komedi açısından süper işler çıkarıyor. Nil sende Ezgide 74te başlayan Future Arc'a geçiş yapmadınız Tam size göre bishie dolu Neyse katekyo hakkında şimdilik bu kadar yeter.
|
|
|
|
|
#542 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Arkadaşlar kuralları bir kez daha hatırlatmakta fayda var sanırım.
Kimse üstüne alınmasın yeri geldi diye hatırlatıyorum sadece. Forum kurallarımızda şöyle der: “ Alıntı ”
|
|
|
|
|
|
#543 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Pekiala. Unutuyorum ben de genelde gerçek isimlerini kullanıyorum. Bundan önceki bi kaç konuşmamızda geçen isimler için; ben Ezgi, Sera myu ise Nil, Özkan ise blue_dragon.
Herneyse konuya gelicek olursak; Lambo'nun seiyuusu gerçekten tebrik edilesi biri. Hani lambo zaten çok tatlı ama öyle bi seslendirmişler ki bu kadar diyorum. O bebeksi tavırlarını çok şirin bi şekilde kazandırmışlar. 25 yaşındaki hali de ayrı bi yavru Yani Lambo'nun her hali baş tacıdır. Bu gece sabaha kadar hangi animeyi izleyeceğim belli oldu Blue
|
|
#544 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
Ya en basidinden Hughes sahnesini, brohoodda değil de ilk seride izlersen, ne demek istediğimi anlarsın yuuki.
|
![]() |
|
|
|
#545 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
katekyonun en büyük artısı o bishieler zaten
gokudera, yamamoto,hibari ve hepsi birde reborn ölse ve meydan colonelloya kalsa, reborna uyuz oluyorum kora lamboo sevilmez mi onun her lambo-san deyişine bitiyorum ben. kendine karşı özsaygısı bu derece gelişmiş bir karakter daha yoktur heralde lambonun seiyuusu narutonunkiymiş görünce çok şaşırmıştım. chopper da pikachuymuş
|
|
|
#546 |
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
O K-On!! neydi öyle.. Kapanış muazzam arkadaşlar; evet, yine Mio ağırlıklı. Yoko Hikasa'da ses var ama orası kesin. Özlemişim ya, güzeldi.
Edit: Yalvarırım kapanışın başındaki kız yeni üye olsun. (Ama Mio, evet.)
|
|
#547 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
K-on' un 2. sezonu mu?
![]() Kimi ni Todoke' ye 2. sezon yok mu, böyle mi bitecek yaa daha çok güzel bölümler gelecekti.
|
|
|
#548 |
|
Evet, özz'üm. K-On!'a epeydir 2. sezon gelecek diyorlardı zaten, bahar sezonuna ekleyiverdiler; adı da K-On!! oldu. Bölüm bir yana, yine kapanışla tavladı izleyenleri. Yani şu Mio ve diğerlerinden sonra "ben bu seriyi izlemem" diyemiyorum açıkçası:
![]() Kapanıştan; Spoiler:
|
|
#549 |
|
----
Giriş Tarihi: 27-10-2009
Mekan: Sakarya-Ankara-Bolu
Favori Anime: Cardcaptor Sakura,Higurashi. School Days i de söylesem mi ki :D
Favori Manga: Claymore, Ichigo 100%
|
Şu yeni kız kim ki acaba.
Biraz da büyümüşler gibi geldi bana ![]() Ama aşk yok bu animede.
|
![]() |
|
|
|
#550 |
|
O yeni kız (şu siyahlı "hatun") büyük ihtimalle Mio -.-' Tabii tüm içtenliğimle o kızın yeni grup üyesi olmasını hayal ediyorum. Hatta arkadaşla yarattığımız senaryoya göre umarım o kız Mugi'nin pastalarını aldığı şirin pastacı kızdır.
(Ama malesef, o siyahlı hatunumuzla Mio el ele tutuştuktan sonra, Mio'da hatunumuzun kurdelemsi şeyini görüyoruz; özellikle orası gösteriliyor hatta -_-) Büyüme konusuna gelince, Yui bu kapanışta kesinlikle büyümüş duruyor <.< Ve Mugi artık -yaşlılıktan olsa gerek- oturarak çalıyor asd Aşk konusuna gelirsek, Mugi diyorum başka birşey demiyorum
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|