Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları

Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım.

Genel Anime Tartışma Başlığı

Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Zhenyanın dediğini düşünerekten Ezgiye böyle bir cevap verdim. Katekyoda arkadaşlık çok arkadaşını düşünmesi bile benim için yeterli. Ben İngilizceden gitmiyorum ...

Like Tree3Beğenilenler

LinkBack Konu araçları
Eski 14-03-2010, 19:37   #541
Supernatural time :)

ölü gibi

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
Standart İlgi: Genel Anime Tartışma Başlığı

Zhenyanın dediğini düşünerekten Ezgiye böyle bir cevap verdim.
Katekyoda arkadaşlık çok arkadaşını düşünmesi bile benim için yeterli. Ben İngilizceden gitmiyorum ama elimde çok pis spoilerde var tabi. Ayrıca youtubeden izlediğim amvlerde var. Nasıl olsa sen izlemiştin. Bu yüzük savaşında Reborn tek tek yeri gelince yüzüğün anlamlarını açıklıyordu. Bunlarda tam bizimkilere uyuyordu. Bulut yüzüğü ailesini çok önemseyen ama onlarla vakit geçirmeyen biri falan demişti. İlk 25 bölüm anime benim gözümde 10 üzerinden 7lik bir seriydi. Olayların gelişmesiyle daha çok sevmeye başladım. Ayrıca en önemlisi ise gaz verici müzik. Aynı one piece gibi yerinde ve zamanında o müziği koydun mu izleyici gaza geliyor. Bleachte te vardı bir ara ama artık yok İlk 20 bölümler fillerimtırak denildi bana filler değil diye söylendi. Beni güldürüyorsa severim ki Lambo olmasa hayatta filler çekilmez. Seiyuuda Lamboda komedi açısından süper işler çıkarıyor. Nil sende Ezgide 74te başlayan Future Arc'a geçiş yapmadınız Tam size göre bishie dolu Neyse katekyo hakkında şimdilik bu kadar yeter.

Spoiler:

Bay bLue-Dragon şuan çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-03-2010, 20:18   #542
Ne düşünüyorsun?

Kizgin

gundamaster'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk

Arkadaşlar kuralları bir kez daha hatırlatmakta fayda var sanırım.
Kimse üstüne alınmasın yeri geldi diye hatırlatıyorum sadece.
Forum kurallarımızda şöyle der:

“ Alıntı ”

1. Hitabet; üyeler siteye bir rumuz ile kayıt olmaktadırlar, tabii ki isterlerse kendilerini tanıttıkları tanıtım bölümünde gerçek isimlerini verebilirler, fakat forum içerisinde konuşurken verilen bu gerçek isimlerin değil, kayıt olurken alınan rumuzların kullanılması foruma daha sonra katılacak olan yeni üyelerin de sohbet veya tartışmalarda yabancılık çekmemesini sağlayacaktır.
Eski 14-03-2010, 21:09   #543
I want to go to Korea right
now!

Agliyorum

yuuki_cross'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated

Pekiala. Unutuyorum ben de genelde gerçek isimlerini kullanıyorum. Bundan önceki bi kaç konuşmamızda geçen isimler için; ben Ezgi, Sera myu ise Nil, Özkan ise blue_dragon.
Herneyse konuya gelicek olursak; Lambo'nun seiyuusu gerçekten tebrik edilesi biri. Hani lambo zaten çok tatlı ama öyle bi seslendirmişler ki bu kadar diyorum. O bebeksi tavırlarını çok şirin bi şekilde kazandırmışlar. 25 yaşındaki hali de ayrı bi yavru Yani Lambo'nun her hali baş tacıdır. Bu gece sabaha kadar hangi animeyi izleyeceğim belli oldu Blue
Bayanyuuki_cross Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-03-2010, 21:15   #544
Ne düşünüyorsun?

----

nasu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub

Ya en basidinden Hughes sahnesini, brohoodda değil de ilk seride izlersen, ne demek istediğimi anlarsın yuuki.
Baynasu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-03-2010, 23:06   #545
Ne düşünüyorsun?

----

sera myu'ın Avatarı

Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko

katekyonun en büyük artısı o bishieler zaten gokudera, yamamoto,hibari ve hepsi birde reborn ölse ve meydan colonelloya kalsa, reborna uyuz oluyorum kora
lamboo sevilmez mi onun her lambo-san deyişine bitiyorum ben. kendine karşı özsaygısı bu derece gelişmiş bir karakter daha yoktur heralde lambonun seiyuusu narutonunkiymiş görünce çok şaşırmıştım. chopper da pikachuymuş
Eski 07-04-2010, 11:59   #546
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei

O K-On!! neydi öyle.. Kapanış muazzam arkadaşlar; evet, yine Mio ağırlıklı. Yoko Hikasa'da ses var ama orası kesin. Özlemişim ya, güzeldi.

Edit: Yalvarırım kapanışın başındaki kız yeni üye olsun. (Ama Mio, evet.)
Eski 07-04-2010, 16:09   #547
tembellik bitti :(

ölü gibi

özz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles

K-on' un 2. sezonu mu?
Kimi ni Todoke' ye 2. sezon yok mu, böyle mi bitecek yaa daha çok güzel bölümler gelecekti.

Bayan özz şuan çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-04-2010, 17:48   #548
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Evet, özz'üm. K-On!'a epeydir 2. sezon gelecek diyorlardı zaten, bahar sezonuna ekleyiverdiler; adı da K-On!! oldu. Bölüm bir yana, yine kapanışla tavladı izleyenleri. Yani şu Mio ve diğerlerinden sonra "ben bu seriyi izlemem" diyemiyorum açıkçası:
Kapanıştan;
Spoiler:

Eski 07-04-2010, 17:55   #549
Ne düşünüyorsun?

----

kordiseps'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-10-2009
Mekan: Sakarya-Ankara-Bolu
Favori Anime: Cardcaptor Sakura,Higurashi. School Days i de söylesem mi ki :D
Favori Manga: Claymore, Ichigo 100%

Şu yeni kız kim ki acaba.
Biraz da büyümüşler gibi geldi bana

Ama aşk yok bu animede.
Baykordiseps Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-04-2010, 18:05   #550
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

O yeni kız (şu siyahlı "hatun") büyük ihtimalle Mio -.-' Tabii tüm içtenliğimle o kızın yeni grup üyesi olmasını hayal ediyorum. Hatta arkadaşla yarattığımız senaryoya göre umarım o kız Mugi'nin pastalarını aldığı şirin pastacı kızdır. (Ama malesef, o siyahlı hatunumuzla Mio el ele tutuştuktan sonra, Mio'da hatunumuzun kurdelemsi şeyini görüyoruz; özellikle orası gösteriliyor hatta -_-) Büyüme konusuna gelince, Yui bu kapanışta kesinlikle büyümüş duruyor <.< Ve Mugi artık -yaşlılıktan olsa gerek- oturarak çalıyor asd Aşk konusuna gelirsek, Mugi diyorum başka birşey demiyorum

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık