Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları

Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım.

Genel Anime Tartışma Başlığı

Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Otome wa Boku no Koishiteru izledim. Eğlenceli bir seriydi ama eksik yönleri çok fazlaydı. Konu yeterince iyi işlenmemişti. Yer yer ...

Like Tree3Beğenilenler

LinkBack Konu araçları
Eski 06-06-2010, 11:57   #561
heyheyleri tepesinde

çok yorgun

lafolya'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: darker than black,loveless
Standart İlgi: Genel Anime Tartışma Başlığı

Otome wa Boku no Koishiteru izledim. Eğlenceli bir seriydi ama eksik yönleri çok fazlaydı. Konu yeterince iyi işlenmemişti. Yer yer sıkıcılıktan kendini kurtaramadı. Bana göre 12 bölüm yerine 24 bölüm falan olsaydı senaryoya daha farklı olaylar ve karakterler eklense idi seri daha bir hoş olabilridi.

@ örneğin bir erkek lisesi ve aşk olayları falan. Kahramanıza aşık olan gençler seri daha bir eğlenceli daha bir hoş olabilirdi.
Eski 25-06-2010, 20:35   #562
Ne düşünüyorsun?

Bitkin

Ryoko Yoichi'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Black Lagoon, Paradise Kiss, Ef- A Tale Of Memories, BECK, Ristorante Paradiso, Eyeshield21
Favori Manga: BECK, Bartender, D. Gray Man, Wolf Guy, Kurohime, Deadman Wonderland, Kami no Shizuku

Da Capo'daki
Spoiler:
siyah kedi Asakura mı?
Eski 26-08-2010, 04:54   #563
Ne düşünüyorsun?

----

sera myu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko

yahu söylemezsem içimde kalacak biraz önce bleach 283 ü izledim. bu nasıl saçma bir sıralamadır
Spoiler:

ulquiorra nasıl 4 numara olabilir diğer 3 arrancardan da daha güçlü hadi 2.arrancar belki ondan daha güçlüydü ama 1.si tam bir fiyaskoydu. 3. de öyle. ikiside ulquiorrayla kıyaslanamaz bile. özellikle de 1.de inanılmaz hayal kırıklığı yaşadım. 4 ten öncesini hatırlamasam da bence en güçsüz ve kolay ölen arrancardı. 4 numara öyleyse ilk 3 nasıldır diye heyecanlanmıştım umduğumu bulamadım.
yoksa bu 1.arrancar ölmedi falan mı yani bu kadar kolay olmaz heralde
Eski 10-02-2011, 00:48   #564
The guard of hell.

Şeytan

Squaw'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.

Legend of the Galactic Heroes izleyen birileri gelsin nolur,Wenli'ye yapılan son atağa karşı olan nefretimi kusmam lazım,nasıl bir bölümdür 60. bölüm ki beni bu saatte sinirlendirebilir :S

60. bölüm için geldim ama genel bir yorum yapacağım şimdi,umarım izlerlerinden katılan olur aslında başka yerdeki az önce yaptığım yorumumu kopyalayacağım çünkü orda bu saatte uyanık kimse bulamadım

As yorumumu seriyi daha doğrusu Ova'nın tamamını bitirince yapmak niyetindeydim ama bugünkü bölümle gaza geliverdim sanırım

LoGH ne zamandır (1 yıl gibi bir süreden bahsediyorum) elimde bekleyen bir yapımdı,izlemeyi bilhassa bilerek beklettim çünkü konunun içeriği ve dilininin ağırlığı nedeniyle yoğunlaşarak izlemek istediğim bir yapım olduğundan sakin bir zaman yakaladığımda ilk işim oturup da izlemek olacaktı,nitekim oldu da...

Yapım içeriğinde yer alan tüm öğeleriyle (politika,sci-fi,dram,opera,askeriye...) beni kendine çeken bir animeydi, tabii etrafımda bu seriye olan düşkünlüğüyle bildiğim ve zevkine güvendiğim arkadaşlar faktörünü de belirtmem gerek, başladığıma hiç pişman olmadım ki tv.de -sanıyorum TRT de yayınlanmış,takipçilerinden duyduğumu söylüyorum- yayınlandığında izlemeyen kesimdeydim,sanırım küçükken daha kızvarimsi şeylere ilgi duyuyorduk konuya dair yapacağım yorumlar o kadar çok ki nerden başlayacağıma karar veremedim ama Wenli'nin başına gelenleri izledikçe kızgınlığımı kusacağım yer ve kişi arayışına girdim şu saatler içerisinde bir şeyler dökmem lazımdı xD,bir insanın yaptığı çalışmalar ya da gerçekleştirdiği girişimler nedeniyle bu kadar çok üzerine gidilmez ki canım...

Karakter yoğunluğu yapımın en sevdiğim özelliklerinden birisi,bunun yanı sıra içerisinde yer alan politik oyunların yaşanılırlığını hiçte yadırgamıyorum, yadırgayamıyorum nedense,yine savaş saçmalığının gerçekliğini izleyiciye tokat gibi vuruyor,zaman zaman vurmaktan öteye bile geçiyor,öylesine başarıyor ki bunu savaşın gerçekliğini mantıklı bile bulmaya başlıyorsunuz,ya da en azından kendim için öyle diyebilirim.Yaşanan dramlar ise gerçekliğini ortaya koyarken Ova'nın renginden hiçbir şey götürmüyor aksine yapım daha 2. bölümde rengini ortaya koyuyor,bazı yapımlar kendi rengini ne kadar bölüm geçse de belirginleştiremiyor maalesef ama LoGH bunu en iyi alaşı eden yapımlardan birisi.Bunlara ek olarak şu an hangi tarafı haklı görsem de hangi lideri sevsem ikileminde savaşıyorum ve bu savaşta hiçbir taraf üstün gelemeyecek gibi gözüküyor şimdilik.Ne Wenli'den ne de Reinheard'dan vazgeçebilecek gibi düşünmüyorum kendimi,elbet birisi daha baskın,o da şimdilik Wenli ama şu da var tabii;daha önce dediğim gibi ne Wenli gönlümden kayıp gidiyor ne de Reinheard aksine iki lider de yaptıkları taktiklerle,gösterdikleri asaletlerle gönlümü günbegün daha da kazanmakta...

Reinheard,bence doğuştan kaybeden birisi her ne kadar asil kanına sahip olsa da çünkü;
Spoiler:

Öyle bir babaya sahipsem o asil kanını hiçbir şekilde istemem, beni satan bir babanın kanını taşımak buysa varsın fakir halkın kanını taşıyayım...

Reinheard için söyleyebileceğim çok şey var,dile getirmek için aslında doğru kelimeleri seçemiyorum sanırım,sonrasında Wenli yerini o kadar güzel yansıtıyor ki (burda yapımcıların başarısını tebrik etmek istiyorum) hiçbir gocunması yok hiçbir kasınması yok aksine olduğu kişiliği düpedüz hiçbir süslemeye ihtiyaç duymadan bize yansıtıyor ve yapımcı bize bunu Wenli'nin oturuşuyla sunuyor,Reinheard da sahip olduğu konumun getirisiyle hareket ediyor,asilliğini gösterircesine soğuk ve üstün tavırlarıyla kendini ortaya koyuyor,peki bu beni ondan uzaklaştırıyor mu aksine daha da yakınlaştırıyor çünkü o ne kadar asil olup yüksek konumunun getirisi olan hareketler sergilese de çoçuksu ve yaralı yüreğini ortaya koymaktan çekinmiyor,o anları belki sadece kendine saklıyor ama ben işte o anlarıyla gerçekten de seviyorum kendisini

Öyle ki bu iki liderin;
Spoiler:

Karşı karşıya geldiği sahneyi asla unutmam,unutamam...Öyle bir birleşme ki bu hiçbir çirkeflik yok hiçbir aşağılama yok,aksine karşısındakinin becerisini ve zekasını kabul eden kocaman yüreğe sahip iki lider var ortada ve bu takdire şayan bir sahneyi olşuturan en güzel olay gerçekten de...

Diğer yandan Reinheard'ın çoçuksuluğu daha çok Kircheis'in gidişiyle oluşan bir yaralılık ama tüm bu hüzne karşın Reinheard'ın onu özlediği anlar bile izlenmeye değer çünkü Reinheard hiç olmadığı kadar masumane...

Reinheard ve Wenli dışında sevdiğim 3-4 karakterim daha var,onları da sadece isimle anacağım ama ilerleyen zamanda ayrıntılı değinebilirim diye düşünüyorum;
-Frederica. (Kesinlikle bu yapımda en sevdiğim bayan karakter ve Wenli'ye tek yakıştırdığım kişi.)
-Hildegard. (İkinci sevdiğim bayan karakter ve Reinheard'a yakıştırdığım tek kadın diyebilirim.)
-Mittermeyer. (Oskar'dan ayrı düşünemediğim bir karakter aslında,ikisinin diyalogları ve varsayımlarının yer aldığı konuşmalar seride en sevdiğim sahneleri oluşturmakta.)
-Reuenthal. (Seiuyu'sunun en çok yakıştığı karakter bence seride,kişiliğine lafım bile olamaz,hatta sanırım Reinheard ve Wenli sevgimin önüne bile geçecek zamanla,adı bile yeter aslında;Oskar ♥)
-Julian. (Manevi bir erkek kardeş istiyorum diye sorsalar,cevap kesinlikle Julian olmalı,öylesine masum öylesine şeker ki...Bir de erkeklik gururunun getirisi olan cümleleri sıralamıyor mu,orda bitiyorum kendisine )
-Walter. (Yanlış hatırlamıyorsam adı buydu,Wenli tarafında olan ve samimi tavırlar sergileyen bir komutan, bilemiyoruma ama şimdiye kadar izlediğim bölümlerde nedense bana kendini sevdirmeyi başardı)

Kircheis vardı bir de,ahh Kircheis ahhh...
Spoiler:
Sanmaki sadece Reinheard da yara açtın,nasıl gidersin böyle erkenden

Şimdilik ne varsa aklımda dökmeye çalıştım ama bir şey daha var bu yapımı izlemeye başladığımdan beri, düşüncelerimde dönüp dolaşan;ilk defa erkek kardeş isteğinin hayaliyle yanıp tutuşuyorum bu günlerde...
bedifeci, gundamaster ve l_ryuzaki bunu beğendi.
Right Battousai?

Spoiler:

Don't you know that every sword needs a sheat?

BayanSquaw Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık