|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> aklına düşürürüm tabiki yaa. zaten o olmasayı seri biraz sıkıcı olabilirdi.. karakterini one piece deki sanji ye benziyordu.. kadınlar yönünden.. ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#51 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: darker than black,loveless
|
aklına düşürürüm tabiki yaa. zaten o olmasayı seri biraz sıkıcı olabilirdi.. karakterini one piece deki sanji ye benziyordu.. kadınlar yönünden..
zhenya sen daha ne gördünkü biz üçümüz biraya gelelim sen gör bak senaryolara...
|
|
#52 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
o kızı ben başta çok sevmiştim de
Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#53 |
![]() ![]()
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
kara no kyoukai 1-2-3-4 fimlerini izledim süperlerdi o nasıl bir sahnedir ya müzikleriyele filan beni büyüledi akşam da 5 ve 6. filmi izleyeceğim tam dedim olaylar çözüldü sonra bi baktım 4.filmin sonunda yeni karakterler girdi 5.film için meraklanmaya başladım süper bir seri özellikle kapanış müzikleri süper
|
|
|
|
|
#54 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Filmler herşeyi ile harikadırlar. :spit:
5. film biraz uzundur biraz ara versen de olur, seni yorabilir. Ayrıca filmleri sonuna kadar izlediğinden emin ol. İyi seyirler. : )
|
|
#55 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
“ Orjinal Gönderi : sakura hime
|
|
|
|
|
|
#56 |
![]() ![]()
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
2.filmide çok sevmiştim 1.fimle oranla görsellik açısından çok iyiydi 2 den itibaren filmlerin büyüsüne kapıldım film 2 saatte sorun değil 6 yıda izlerim bu gece nasıl olsa sahura kadar ayaktayım
tavsiyeler için teşekkürler ![]() gundamaster önceden daha çok seri izliyordum bu aralar biraz duraklama dönemindeyim bana bişiler oldu bir türlü yeni serilere başlayamıyorum hep eski izlediklerimi izliyorum umarım bunlar sayesinde eski performansıma dönebilirim günde bir seri izliyordum önceden
|
|
|
|
|
#57 |
Favori Anime: darker than black,loveless
|
shakugan no shana ilk 3 bölümü izledim açıkcası daha değişik bir konu bekliyordum. şimdilik sıradan geldi bakalım devamnı nasıl olucak.. olayların boyutu değişip daha heyecanlı olucakmı.. şimdilik izleyipte beğendiğim en güzel kısmı
Spoiler:
|
|
#58 |
![]() ![]()
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Kara no Kyouaki filmleri konusu açılmış benden önce sohbeti dönmüş
![]() Benim için de 5.film zirveydi açıkçası ama 4. filmin de yeri ayrıdır nedenine gelince; Spoiler:
6. filmden bahsedecek olursam benim için 4. ama özellikle de 5. filmden sonra büyük bir hayal kırıklığıydı adrenalin yükselten 5. film tamamıyla bir zirve hissi veriyorken sonrasında gelen filmin sakinliği bende hayal kırıklığı yaşatmıştı umutlarım 7. filme kaldı...... >.<
|
|
|
#59 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Benim gibi hiçbir filmde umudu kırılmayan ve tüm filmleri baş tacı yapanlar da var. : )
|
|
#60 |
![]() ![]()
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Ben her ne kadar genel olarak sevsemde biraz objektif yaklaşıyorum filmler tek tek ele alınınca birinci film çok havada kalan bir yapım oluyor. 6. film ise hiç olmaması gereken bir ilişki türünü sunuyor.
Tabi her güzelin bir kusuru var diyoruz bunları da sineye çekiyoruz ![]() @Squaw Spoiler:
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|