|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> :zordurum:...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#71 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
:zordurum:
|
|
#72 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
7. filmden önceki gelecek olan ''Kara no Kyoukai Remix-Gate of seventh heaven'' isimli filmden Meyday de bahsetmişti aslında diğer forumda da KnK filmlerinden bahsettiğimiz de ama 7. film için sabırsızlanmam aslında bundan dolayı olabilir çünkü benim 2. - 4. ve 5. (bu arada 2. ve 3. filmi karıştırıyorum bazen :( ) filmleri en çok sevdiğim filmlerdi.
Edit=Zhenya gruba gelsene baya sohbet dönüyor filmlerle ilgili o grupta gerçi sadece Meyday ve ben Üye_Can döndürüyoruz ama
|
|
|
#73 |
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
oke hemen katılılyorum..tamda trailer arıyordum şimdi
|
|
|
|
#74 |
|
Demin ki sadece ifade içeren mesaj için kusura bakmayın, istemeden oldu. : )
Katıl tabi, üye_can'la (squaw) başbaşa sohbet edip duruyoruz.
|
|
#75 |
![]() ![]()
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
6. filmde açıkça kardeş değiliz denmiyordu sanırsam ya da deniyordu da ben mi kaçırdım. Mikiya amcam tarafından evlat edinilip bu yatılı okula başladım gibi bir şeyler de diyordu. Her neyse ne olursa olsun tasvip etmediğim bir durum ve bu kadar güzel bir filme yakışmayacak bir ayrıntı olduğunu düşünüyorum.
Gate of Seventh Heaven 7. filme bir ön hazırlık olacak diye düşünüyorum. Herşeyin özeti olacağından son film öncesi izleyicinin kafasını toparlamaya yönelik olacaktır çünkü kronolojik sıraya göre işlenecek. Yani 2,4,3,1,5 ve 6. |
|
|
|
|
|
#76 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
bende bu gruba katılmak istiyorum tabi önce 5 ve 6'yı izlemem lazım şuan yazdıklarınız okumamak için zor tutuyorum kendimi
yalnız 4.filmin sonunda ortaya çıkan adamı çok merak ediyorum 5.filme bu adamın kötü yanına bol bol doyuyor muyuz?
|
|
|
|
|
#77 |
|
Bilmiyorum, izle ve gör. : ) Beklentilerinin kat ve kat fazlasını alacaksın ve merakında hiç dinmeyecek. :birnumara:
Katılımını bekliyoruz. ![]() Hime-chan no Ribbon | Ne nostalji ama. : )
|
|
#78 |
![]() ![]()
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
“ Orjinal Gönderi : sakura hime
|
![]() |
|
|
|
#79 |
|
Yine başladın cik demeye :olamaz: Hem spoiler konusunda hassasımdır endişelenmeyiniz. Kimseye birşey söylemiyorum. Söylersem izlemeye Japonya'ya gideceksiniz, o derece. *sanki herşeyi bilirim, gaz veriyorum sadece
*
|
|
#80 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
biraz önce 5.filmi bitirdim muhteşemdi :ozgurluk: o filmi tanımlayacak bir kelime bulamıyorum süperdi 1.film bu 2-3-4-5 bu filmlerin yanında solda sıfır kaldı 5 en harikasıydı ama 2 ve 4'ün yeri bende ayrıdır
bu serinin bu kadar muhteşem olduğunu bilmiyordum yarın 6.filmi izlicem ama özetinden gördüğüm kaddarı ile pek de ilginç bir film olmayacak mikiya & shiki favori çiftlerimden biri oldu diyebilirim filmin kahramanı touko idi kadın süper ya Spoiler:
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|