|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Uzun zamandır bana kakalanmaya çalışan True Tears'ı sonunda izledim. Tek oturuşta izledim ama finale doğru bayağı bir gerildim.Çocuğun yanlış seçim ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#81 |
|
----
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion, Higurashi no Naku Koro ni, Tengen Toppa Gurren Lagann, Ergo Proxy
Favori Manga: Evangelion: Re-Take, Persona 3
|
Uzun zamandır bana kakalanmaya çalışan True Tears'ı sonunda izledim. Tek oturuşta izledim ama finale doğru bayağı bir gerildim.Çocuğun yanlış seçim yapmasından korkuyordum neyseki öyle olmadı
Neyse, seri herkesin bana tavsiye ettiği kadar iyi değildi bana göre ama son dönem izlediğim pek çok zaman kaybı animeden kat kat iyiydi.
|
![]() |
|
|
|
#82 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Fazla gecikmeden yazayımda gundamaster'ın dediği doğrudur. : )
@sakura: Seslendirmeler ve tip aynı benzemeleri normal ama farklı kişiler tabi. Edit: @Exile Falcon: O seriyi de buraya yazınca tam oldu.
|
|
#83 |
![]() ![]()
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
“ Orjinal Gönderi : sakura hime
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
FateStay Night - Tsukihime ve Knk serilerde aslında birbiri ile ilişki içinde olan birçok karakter var ki.
Örümcek ağı gibi resmi göster deyip yakınlaştırmak gerekiyor. Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#85 |
![]() ![]()
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
Benim aklıma bir şey takıldı, animelerde genellikle doğaüstü yaratıklar olarak vampirler ön planda kullanılıyor ama hiç bir tane kurtadam kullanıldığını görmedim. Bunun nedeni ne olabilir ? Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
|
![]() |
|
|
|
#86 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Kara no Kyouka ile asıl bağlantılı anime Shingetsutan Tsukihime'dir. Hemde öyle böyle değil. Kara no Kyouka'den önce izlenmesi faydalıdır. Genelde herkes sıkılıyor ama ben hiç sıkılmadan bir çırpıda bitirmiştim. : )
Spoiler:
|
|
#87 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
“ Orjinal Gönderi : lantis
|
![]() |
|
|
|
#88 |
![]() ![]()
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
sonunda kara no kyoukai 6.filmide izledim beğenmedim ben bu filmi hani bu seri için böyle bir film olmamalıydı yalnız
Spoiler:
|
|
|
|
|
#89 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
ya ben izlemeye korkuyorum o filmleri çok kanlıymış çünkü ama siz böyle konuşuncada içim gidiyor :/ gözümü kapatıp izlesemmi ki yaw :/
Sakuraa hanasakeru gelmişşş nihahaha bide şu yeşil gözlü çocuğuda unutma ona dikkat et fairy de sende beğenecekmisin merak ettim
|
|
|
|
|
|
#90 |
![]() ![]()
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk