Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları

Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım.

Genel Anime Tartışma Başlığı

Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Genel Anime Tartışma Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Uzun zamandır bana kakalanmaya çalışan True Tears'ı sonunda izledim. Tek oturuşta izledim ama finale doğru bayağı bir gerildim.Çocuğun yanlış seçim ...

Like Tree3Beğenilenler

LinkBack Konu araçları
Eski 15-09-2009, 04:59   #81
Ne düşünüyorsun?

----

Exile Falcon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion, Higurashi no Naku Koro ni, Tengen Toppa Gurren Lagann, Ergo Proxy
Favori Manga: Evangelion: Re-Take, Persona 3
Standart İlgi: Genel Anime Tartışma Başlığı

Uzun zamandır bana kakalanmaya çalışan True Tears'ı sonunda izledim. Tek oturuşta izledim ama finale doğru bayağı bir gerildim.Çocuğun yanlış seçim yapmasından korkuyordum neyseki öyle olmadı Neyse, seri herkesin bana tavsiye ettiği kadar iyi değildi bana göre ama son dönem izlediğim pek çok zaman kaybı animeden kat kat iyiydi.
BayExile Falcon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-09-2009, 05:01   #82
jamais vu

None

meyday'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai

Fazla gecikmeden yazayımda gundamaster'ın dediği doğrudur. : )

@sakura: Seslendirmeler ve tip aynı benzemeleri normal ama farklı kişiler tabi.

Edit:
@Exile Falcon: O seriyi de buraya yazınca tam oldu.
Eski 15-09-2009, 05:46   #83
Ne düşünüyorsun?

Kizgin

gundamaster'ın Avatarı

Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk

“ Orjinal Gönderi : sakura hime Mesajı Görüntüle

biraz önce 5.filmi bitirdim muhteşemdi :ozgurluk: o filmi tanımlayacak bir kelime bulamıyorum süperdi 1.film bu 2-3-4-5 bu filmlerin yanında solda sıfır kaldı 5 en harikasıydı ama 2 ve 4'ün yeri bende ayrıdır bu serinin bu kadar muhteşem olduğunu bilmiyordum yarın 6.filmi izlicem ama özetinden gördüğüm kaddarı ile pek de ilginç bir film olmayacak mikiya & shiki favori çiftlerimden biri oldu diyebilirim filmin kahramanı touko idi kadın süper ya
Spoiler:
izlerken bir an cidden öldü sandım dedim noluyoruz touko olmadan bu film olmaz tabi sonra gerçek açığa çıktı bide burda ki araya karakteri fate stay night serisinde bir rahip vardı ona çok benziyordu ya da oydu FNS serisini izleyeli baya oluyorda tam hatırlayamadım o sarışında çok manyakdı ama öle pek bi numarasını göremedik hani
Touko sahnesinde kimin yüreği ağzına gelmemiştir ki Sakura. Etkileyici bir sahneydi.
Ayrıca Souren gerçekten de F/SN'daki Kirei'ye çok benziyordu. Meyday'in dediği gibi seiyularda aynı olunca ister istemez bir bağlantı varmış gibi düşünüyoruz. Ben KnK filmlerini izlerken hep F/SN'a bir gönderme veya bir bağlantı kuracaklarını düşündüm. Çünkü o kadar çok benzer karakter var ki. Enjou Tomoe, Emiya Shirou'ya; Azaka Rin Tohsaka'ya çok benziyor.
Eski 15-09-2009, 11:36   #84
Ne düşünüyorsun?

----

Borastus'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE

FateStay Night - Tsukihime ve Knk serilerde aslında birbiri ile ilişki içinde olan birçok karakter var ki.
Örümcek ağı gibi resmi göster deyip yakınlaştırmak gerekiyor.
Spoiler:
BayBorastus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-09-2009, 14:24   #85
Ne düşünüyorsun?

Artis

lantis'ın Avatarı

Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker

Benim aklıma bir şey takıldı, animelerde genellikle doğaüstü yaratıklar olarak vampirler ön planda kullanılıyor ama hiç bir tane kurtadam kullanıldığını görmedim. Bunun nedeni ne olabilir ? Bununla ilgili bilgisi olan var mı?

Baylantis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-09-2009, 17:07   #86
jamais vu

None

meyday'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai

Kara no Kyouka ile asıl bağlantılı anime Shingetsutan Tsukihime'dir. Hemde öyle böyle değil. Kara no Kyouka'den önce izlenmesi faydalıdır. Genelde herkes sıkılıyor ama ben hiç sıkılmadan bir çırpıda bitirmiştim. : )
Spoiler:
http://media.photobucket.com/image/mana%20ryougi/Phenol17/2637v3d.jpg?o=153
Eski 15-09-2009, 17:18   #87
Ne düşünüyorsun?

----

Kisiliksiz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita

“ Orjinal Gönderi : lantis Mesajı Görüntüle

Benim aklıma bir şey takıldı, animelerde genellikle doğaüstü yaratıklar olarak vampirler ön planda kullanılıyor ama hiç bir tane kurtadam kullanıldığını görmedim. Bunun nedeni ne olabilir ? Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Bilgim yok ama, vampirler, işleniş olarak daha fazla malzeme sunuyor. Vampirler her zaman daha yakışıklı daha güzel, daha esrarengiz ve ilgi çekici olacak şekilde tasfir edilir. Bir vampiri, aşk, drama, macera gibi olaylara eklemesi daha kolay.

Kurtadamlar, daha çok onlara hizmet eden çirkin canavarlar olarak yan karakter oluyor.
BayKisiliksiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-09-2009, 17:32   #88
Ne düşünüyorsun?

Eğlenceli

sakura hime'ın Avatarı

Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket

sonunda kara no kyoukai 6.filmide izledim beğenmedim ben bu filmi hani bu seri için böyle bir film olmamalıydı yalnız
Spoiler:
en son sahne yani araya'nın geldiği kısım süperdi bu seferki oğlan kim çok merak ediyorum ikinci filmin devamı olacakmış 7.film ah ah çok büyük meraktayım

Bayan sakura hime şuan çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-09-2009, 20:59   #89
Ne düşünüyorsun?

----

sera myu'ın Avatarı

Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko

ya ben izlemeye korkuyorum o filmleri çok kanlıymış çünkü ama siz böyle konuşuncada içim gidiyor :/ gözümü kapatıp izlesemmi ki yaw :/
Sakuraa hanasakeru gelmişşş nihahaha bide şu yeşil gözlü çocuğuda unutma ona dikkat et fairy de sende beğenecekmisin merak ettim
sera myu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-09-2009, 21:28   #90
Ne düşünüyorsun?

Kizgin

gundamaster'ın Avatarı

Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk

“ Orjinal Gönderi : sakura hime Mesajı Görüntüle

sonunda kara no kyoukai 6.filmide izledim beğenmedim ben bu filmi hani bu seri için böyle bir film olmamalıydı yalnız
Spoiler:
en son sahne yani araya'nın geldiği kısım süperdi bu seferki oğlan kim çok merak ediyorum ikinci filmin devamı olacakmış 7.film ah ah çok büyük meraktayım
O çocuk gerçekten çok şaşırtıcıydı.
Spoiler:
İzlerken kanımı dondurdu ve o nasıl bir ifade ve soğuk kanlılıktır. Bi saatte bir cesedi yiyip bitirdi. Aynı Gluttony vesselam. Souren o çocuğa da sen özelsin dedi. Merak ettim bu çocuğun hikayesini ben de.6'ncı filmin en güzel kısmından biriydi bu son kısım.

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık