|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Animelerde En Çok Güldüğümüz Sahneler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> DİKKAT: ~~Konuyla alakalı sahneleri yazarken ya da sahne ile ilgili resim eklerken mümkün olduğunca ''Spoiler'' butonunu kullanalım. ~~Konuya uygun anlatacağımız ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
DİKKAT:
~~Konuyla alakalı sahneleri yazarken ya da sahne ile ilgili resim eklerken mümkün olduğunca ''Spoiler'' butonunu kullanalım. ~~Konuya uygun anlatacağımız sahneye ait diyaloglardan bahsedeceğimiz zaman izlediğimiz ya da izlemekte olduğumuz anime ''İngilizce/Başka bir dile ait Altyazı'' olsa bile anlatacağımız diyalogları anladığımız şekilde ''Türkçe''ye çevirerek ekleyelim konuya çünkü aramızda yabancı dil bilmeyen arkadaşlarımız olabilir. ------------------------------------ ------------------------------------------- ------------------------------------------- Clannad serisinde şu iki sahne beni çok güldürmüştü; 1-Sunohara ve Tomoya'nın kendilerini eşcinsel hayal ettiği an birlikte sahilde koştuklarını sahne hele ki ordaki replikler izlenmeye değerdi: Spoiler:
2-Nagisa'nın ailesine ait ekmek fırınındaki satış patlamasının olduğu sahne nedeni çok komikti Mei-chan çok zeki bir bıcırıktı bence ![]() Spoiler:
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: Gözden ve gönülden uzak bir yerde
Favori Anime: Fate/Stay Night, Death Note, Higurashi, Code Geass, Ouran, Baccano, Monster, NANA,Natsume Yuujinchou
|
*Ouran'ın tamamı, ama özellikle Tamaki'nin verdiği tepkiler
*Chi's Sweet Home'da Chi'nin verdiği tüm tepkiler *Baccano'da Isaac ve Miria'nın olduğu pek çok sahne Yalnız, başlıkları açarken imlaya biraz daha özen göstersek olmaz mı? "An" kelimesi cins bir isimdir ve ek aldığında kesme işaretiyle ayrılmaz. |
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Kelimenin ''Özel'' isim olmadığını ve de ayrılmaması gerektiğini ben de biliyorum ama direk de ''Anlar'' diye yazarsak kelimeyi okuduğunda ne anlama geldiğini bana söyleyebilir misin lütfen yoksa noktalama işaretlerine kimsenin dikkat etmediği kadar dikkat eden birisiyimdir...
O nedenle bu kelime ''CİNS'' isim olduğu halde kesme (') işaretiyle ayrılmıştır.... NOT=Umarım açıklamam aydınlatıcı olmuştur.
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Istanbul / Florya
Favori Anime: Gintama , One Piece
Favori Manga: Persona 4, Luck Stealer, Air Gear, Beelzebub
|
*Ouran'ın tamamı, ama özellikle Tamaki'nin verdiği tepkiler bende de var
![]() *Bütün Gintama özellikle Gintoki ve Katsura *Katekyo'da Lambo özellikle =) * Soul Eater'da Death'in ve Black'in Excalibur'u görünce yüzlerindeki ifade :hehe: |
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: Gözden ve gönülden uzak bir yerde
Favori Anime: Fate/Stay Night, Death Note, Higurashi, Code Geass, Ouran, Baccano, Monster, NANA,Natsume Yuujinchou
|
"Animelerde En Çok Güldüğünüz Anlar" yazıldığında herkesin anlayacağı şeyi anlarım. Hiç kimse, "anla-" fiilinin geniş zaman kipiyle "an" kelimesinin çoğulunu karıştırmaz, merak etmeyin. Fiillerle isimler kolay kolay karıştırılmaz çünkü. Böyle bir karışılık olsaydı, TDK bunun için farklı bir kural koyardı. Noktalama işaretleri okumayı kolaylaştırmak için vardır. Çok bariz olan kurallar görmezden gelindiğinde ise bu tür hatalar okumayı zorlaştırır, anlamı karıştırır. Bir dilbilimci olarak bu rahatsız edici hatanın giderilmesini önermiştim, elbette ne yapacağınıza karar vermek size kalmış.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Arkadaşlar, imla bilginizi özelden çarpıştırsanız daha iyi olur.
Beni en çok güldüren dakikalar; Sengoku Basara: Yukimura ve Takeda arasındaki diyaloglar. İkisinin de birbirlerine durmadan isimlerini haykırması ve o esnada noel baba görmüş çocuk sıfatı takınmaları. Ve tam da yazaacağım hepsini derken aklımdan uçup giden, unuttuğum animeler.
|
|
|
#8 |
|
----
Mekan: Your Dream...
Favori Anime: One Piece, Gintama
Favori Manga: Berserk
|
Sanırım en güldüğüm sahane "Gintama"daydı.
İzliyenler bilir: Spoiler:
ChiOkasu`nun değişik bir anlamı vardır, kendiniz araştırın bulun, ban yemek istemiyorum. ![]() Evet, en güldüğüm sahne buraydı, tabii kide böyle anlatılamaz, izlemeden olmaz, dilerseniz bölümün hangi bölüm olduğunu söyleye bilirim. :harika: Edit: Not: Eğer kaçıncı bölüm olduğunu öğrenmek istiyen olursa, ÖM`den ulaşsınlar, kesinlikle spoiler içermemektedir, seride her bölüm farklıdır hemen hemen zaten. O yüzden sorun olmıyacaktır. (Seride genel kültür çok gerekli olabiliyor, özellikle oyunlarla, dizilerle, Japonyada ki her şeyle...)İyi günler...
|
|
|
#9 |
|
----
Mekan: Düzce
Favori Anime: Katekyo Hitman Reborn,One peace,Bleach,Dragon Ball Z
Favori Manga: Slam Dunk,Naruto
|
One piece de luffy'nin Zoro ve sanji taklitleri:ozgurluk:
Spoiler:
Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Herkese bir kez daha hatırlatıyorum. Sıkıntılarınızı dile getirmek istiyorsanız, başlığı açan kişiye özel mesaj atabilirsiniz. Şayet, bahse konu kişi ile sorununuzu çözemiyorsanız forum yönetiminden kişiler ile temasa geçebilir veya üyenin avatarı altında yer alan "mesajı rapor et" kısayoluna tıklayıp sıkıntınızı dile getirebilirsiniz.
Bu şekilde yazılan "bilgilendirme" mesajları iyi niyetli olsa dahi, kişiyi forumda rencide etme niyeti taşıdığı izlenimini vermemek ve tartışmalara yol açmamak için yukarıda bahsettiğim yöntemlerden birine başvurmanız önemli rica olunur. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|