Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları

Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım.

Phantom ~Requiem for the Phantom~

Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Phantom ~Requiem for the Phantom~ Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Son şekillenen olaylar pek hoşuma gitmese de, beğenerek takip ettiğim bir seri. En son 23. bölüm çıktı ve 26'da bitecek, ...

LinkBack Konu araçları
Eski 11-09-2009, 00:44   #1
Ne düşünüyorsun?

çok dertli

Ozey'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: Gintama
Favori Manga: NANA
Standart Phantom ~Requiem for the Phantom~

Son şekillenen olaylar pek hoşuma gitmese de, beğenerek takip ettiğim bir seri. En son 23. bölüm çıktı ve 26'da bitecek, dolayısıyla sona bir hayli yaklaştık. İzleyenler olarak seriyi burda tartışalım.

23'le ilgili yorumlarım,

Spoiler:
Olacakları biliyordum ama yine de sinir oldum diyebilirim. Lizzie pisi pisine öldü :/ Zaten Scythe pisliğiyle niye çalıştığını anlayabilmiş değildim en başta. Gene Clau'yu düşünerek oldu sonu. Cal'a merhamet göstermesinin nedenlerini anlayabiliyorum, ama keşke böyle olmasaydı. Cal'a biraz sempati duymaya başlamışken bu hareketine acayip gıcık oldum. Ki diyebilirim ki serideki en doğru düzgün karakterlerdendi Lizzie, Reiji'nin durumunu biliyordu, anlıyordu.

Muhtemel sonlardan biri olan Mio & Reiji olayı hiç hoşuma gitmiyor. Elen ve Cal'ın en azından gerçek bağları var Reiji'yle. Ve bölüm sonunda anlayabileceğimiz üzere Elen kendini Reiji için feda etmeye karar verdi. Haftaya kendi başına hareket edecek. Çünkü,

"Senin yaşayabilmen benim yaşadığımın kanıtıdır."

Elen'in düşünce yapısı bu. Reiji de artık Cal'a ateş edebilecek mi gerçekten, öyle diyor ama bilemiyoruz. Artık şu noktadan sonra sonu iyice merak eder oldum ve biliyorum ki o sonuca bağlı olarak animeden cidden soğuyabilme ihtimalim var. Umarım ki uygun son olur, Elen de bir rahat eder. Zaten öbür türlü hatırlayabilmesi falan hayal.

Bir de haftaya öngösterimden de gördüğümüz üzere Cal Mio'yu iyi bir pataklıyor. Geldiği hali görüp kendi kıskançlığında boğulması yüzünden sırf.
Eski 11-09-2009, 11:05   #2

Sersem

spartiate'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
Standart İlgi: Phantom ~Requiem for the Phantom~

23. bölüm itibariyle;

Spoiler:
vallaha bu bölümden sonra ben de cal'dan nefret etmeye başladım... lizzie'yi vurması bardağı taşıran nokta oldu sanırım... serinin sonunda ölmeyi hakeden karakterlerden biri... yeni bölümde oyuna dahil olacak ustanın "özel ordusunu" merakla bekliyorum....
Bayspartiate Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2009, 03:12   #3
Ne düşünüyorsun?

Eğlenceli

sakura hime'ın Avatarı

Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket

24.bölümden hiç umutlanmayın derim
Spoiler:
bu bölümde nerdeyse hiç aksiyon yoktu önemli noktaları özetlersek mio cal'dan bi güzel dayak yedi cal hakkında ki düşüncelerim her bölümde daha da kötüleşiyor mio'nun düşerken ki sahne çekimi süperdi :birnumara: neyse bölüme gelecek olursam bu bölüm genel olarak olayların başlangıcı gibiydi ve hala hangi son olacağı bir açıklık kazanmadı ama benim istediğim son olması adına büyük ipuçları var bölümün adı yüzleşme idi ve tam olarak adına uygun bir biçimde herkes kendisiyle yüzleşti mio eren ve reiji hakkında ki gerçekleri öğrendi cal da eren'i arıyıp bu işi bitirmenin vakti geldi gibi bişiler dedi bakalım 25.bölüm aksiyonlu bir bölüm olacak gibi artık olaylar başlıyor

Bayansakura hime Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-09-2009, 00:36   #4
Ne düşünüyorsun?

----

Spinel Sun'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 16-09-2009

Bundan sonraki kısım bol miktarda spoiler içerir, kendi riskinize okuyun:

Spoiler:
Official blogda yayınlanan bir screenshot'a bakacak olursak:

Evet, her ne kadar çok küçük bir resim de olsa, olay gayet açık! Arka planda yerde cansız yatan kişi Cal! Bu da demek ki, anime serisi bir takım major değişikliklerle de olsa Road of the Cerulean Sky endingini izleyecek! Gene de, esas kutlamalarımı yarın yapacağım! Episode 25'i şöyle bir dünya gözüyle izleyip, o sahnenin tadını çıkarmak istiyorum!

Ayrıntılı yorumlarımı daha sonra yazmayı planlıyorum! Şimdilik sadece hayatta olduğumun sinyallerini vereyim dedim XD
Eski 17-09-2009, 01:00   #5

Sersem

spartiate'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore

hhımm, spoilerımı alıp rahatladım... zaten daha önce sakura hime'de bahsetmişti, umarım bu düşündüğünüz son olur animede
Bayspartiate Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-09-2009, 01:07   #6
Ne düşünüyorsun?

Eğlenceli

sakura hime'ın Avatarı

phantom takipçileri toplanıyor

evet yarın gece beni ve spineli buralarda kutlama yaparken görebilirsiniz şaşırmayın sadece o resim bile bizim saatlerce konuşmamızı sağlamıştı yarın büyük gün

Eski 17-09-2009, 01:10   #7
Ne düşünüyorsun?

----

Borastus'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE

olamaz hemen eksik bölümlerimi tamamlamalıyım 21 e geldim.
BayBorastus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-09-2009, 01:21   #8
Ne düşünüyorsun?

Eğlenceli

sakura hime'ın Avatarı

hadi bora seni bekliyoruz tartışmak için

Eski 17-09-2009, 02:27   #9
Ne düşünüyorsun?

çok dertli

Ozey'ın Avatarı

Favori Anime: Gintama
Favori Manga: NANA

Aynen acayip rahatladım şuan. Umarım hayal kırıklığına uğramayız. Raw takip edenleri bekliyoruz ertesi gün efem XD
Eski 17-09-2009, 02:30   #10
Ne düşünüyorsun?

Eğlenceli

sakura hime'ın Avatarı

ozey merak etme yarın gece burda kutlama var spinelle öyle anlaştık izler izlemez burdayız

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık