Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları

Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım.

07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Sonunda geç de olsa (baya bi geç) 12. bölümü izlemeyi başardım. Spoiler: Açılışa bayıldım, kesinlikle harika olmuş hatta bölüme başlamayıp ...

LinkBack Konu araçları
Eski 28-09-2009, 22:27   #91
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
Standart İlgi: 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

Sonunda geç de olsa (baya bi geç) 12. bölümü izlemeyi başardım.

Spoiler:
Açılışa bayıldım, kesinlikle harika olmuş hatta bölüme başlamayıp geri sarıp bir daha dikkatlice izledim; aklıma kazımalıyım sonuçta.

Neyse, bölüm hemencecik bitiverdi ("Alıştık artık" şarkısına benden +1). Bölümün başlarındaki Beatrice~Beatrice (Evet, bu olayı sevdim, herkes Beatrice, benim de adım Beatrice, sokaktan geçen şu kızın da...) sahnesi animeye farklı bir hava katmıştı sanki, yani Umineko izlemiyormuşum gibi bir hisse kapıldım o dakikalarda, çok da güzel bir histi ayrıca küçük Beato çok tatlıydı; Mii ~ Daha sonra, Eva'nın sesini duydum, Eva'nın sesini ne kadar özlediğimin farkına vardım, ne severim Eva'yı(sesini). Bir de Shana'nın blogunda okuduğum “Pu ku ku ku” gülüşü gerçekten kafama takıldı, çok merak ettim nasıl bir gülüş o diye, favori gülüşüm artık Pu ku ku ku(Sopa yemiyelim de xD).

Bir de, Beatrice'yi günden güne daha çok seviyorum, ne kadın ama. Bölümün başlarında kuzenler birbirlerine "inanç sözü" verirken pat diye çıkıp "Ben de izin vereceğim sankiii !!" gibisinden bağırması güldürdü beni, her seriye lazım böyle bir karakter.
İçimdekileri az da olsa döktüm ama Umineko coşkum dinecek gibi gözükmüyor, dinmesin de zaten, kalbimin hızlı hızlı çarpmasını seviyorum o_O
Eski 29-09-2009, 13:48   #92
Ne düşünüyorsun?

----

Shana'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 28-09-2009
Standart İlgi: 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

Teşekkür ederim arkadaşlar, bende memnun oldum ^^
Hepimize birlikte iyi seyirler öyleyse~ ^^
Eski 29-09-2009, 15:06   #93
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

13. bölümü de izledim, oh, huzur..

Spoiler:
-Küçük Rosa çok tatlıydı, her karakterin küçüklüğü harika *-*
-Kazıkların bir arada attıkları kahkaha gerçekten sinir bozucu, kulaklığın sesini kısmak zorunda kaldım.
-Kumasawa'yı sevmiyordum, hakkını veren bir süpriz oldu. Eski Beatrice (Old Christine olayına dönmeye başlıyor gitgide sanki ~) göz alıcı bir karakter ama Shana'nın da dediği gibi boş gözlerle bakıyor. Açılıştaki bakışları istiyoruz, evet ^^
-Ayrıca şu sansür olayı o kadar feci bir hale sokmuş ki beni, bir an Kinzo'nun yanmış bedenine de bir sansür gelecek sandım ama süprizdir ki yanmış suratını gördük =D
Sıradaki bölümü heyecanla bekliyorum (Hele Shana'nın açılıştaki olayla ilgili o cümlesinden sonra :geveze.
Eski 29-09-2009, 15:28   #94
Lycoris çiçeğinin kokusu

uykucu

resurgam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail

Ya higurashi ile ilgili bi şeyler var aklımda ama tesadüf mü bilmiyorum; şu rika'nın "mi" sözü var yaa, garip bi ironi ya, mi aynı zamanda şeytan demek değil miydi? Çok güzel denk getirmişler doğrusu

myanimelist | deviantart | lycorisfansub
Bayanresurgam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-09-2009, 15:54   #95
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Şeytan~Akuma diye biliyordum ama ben, mümkün de, hatta "Mümkün.. Herşey mümkün.." (Kendimi buna gitgide kaptırmaya başlıyorum!). O kadar çok tesadüf bulunabiliyor ki (normalde tesadüf olan ya da olmayan), bununla uğraşmak harika bir duygu *-*
Eski 29-09-2009, 16:32   #96
Lycoris çiçeğinin kokusu

uykucu

resurgam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail

Evet, ben de seviyorum ^_^ Aslında şeytan için birçok kelime var galiba, shi de kullanıyorlar. Hatta japonca da 4 sayısı da shi olduğu için bazı japonlar uğursuzluk getireceğinden korkup sayı sayarken 1,2,3,5... diye sayarlarmış diye duymuştum ama higurashi de mion diyordu; mi şeytan demektir, benim ismim de oradan gelmekte diye.

myanimelist | deviantart | lycorisfansub
Bayanresurgam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-09-2009, 16:35   #97
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Demek öyle... *Higurashi'yi izlemeye koyulur*
Eski 29-09-2009, 19:22   #98
jamais vu

None

meyday'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai

Umineko 13 (14. bölümden önce içimi dökeyim)
Spoiler:

Beatrice insan bedenine kapatıldığı ve ölünce özgür kaldığını öğrendik. Bu Eva'ya bir açıklama olabilir gibi ama cadılar hala muamma. Ölümsüz mü bunlar!!? Nasıl bir boyutları var!!? Bu Kinzo'ya sinir oluyorum zaten kaç kez öldüğünü görsemde içim kanmıyor. Beatrice'ye bunu nasıl yaptılar sorusuna aklıma Beatrice'nin öğretmenin parmağı var gibi geliyor. Onu nasıl bir bedene hapsettilerse birde öğretmenlik numaraları yapmış gibi. İyi mi, kötü mü hiç bilmiyorum, çünkü ölen Beatrice hafızası yerine gelince korkunç gözüktü. Saf, insan formunu çok sempatik buldum.

Beatrice sanki birilerine ya da sevgiye güvenmenin pişmanlığını çekiyor. Kesinlikle bir aldatılma yaşamış. Shannon'a sinirlenmesinden bile öyle bir izlenim oluşturdu bende.

Kanon'u da hiç sevmiyorum, iyiki sürekli ölüyor. Birde kazıklarımı çok feci ezdiler. Ne karizma bıraktılar ne birşey, üzüldüm. Bunu yapan Kanon olmasa bu kadar koymazdı.

Tam bölümün sonunda yaşlı bayan II.Beatrice'ye dönüşünce "hoppala!!" dedim. Bu öyle birşey ki şimdi tüm uşaklar farklı bir forma bürünebilirler. Kinzo'nun bahsettiği hazırlık bu mu?

Ronove ise tam bir tehlilke gibi.

Artık bir süre ne oluyor diye anlamaya çalışmaktan vazgeçtim, zaten mümkünde görmüyorum, uslu uslu izliycem. : )
Beatrice :mutlu:
Eski 29-09-2009, 19:31   #99
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

@
Spoiler:

“ Orjinal Gönderi : meyday

Artık bir süre ne oluyor diye anlamaya çalışmaktan vazgeçtim, zaten mümkünde görmüyorum, uslu uslu izliycem. : )
Beatrice
Aynen. Hiç ne oluyor, niye böyle oldu diye sormayı aklımdan bile geçirmeyi düşünmüyorum bu sefer. Yanılmıyorsam EP3 sınırları içerisindeyiz şu sıralar, EP3, Umineko'yu daha da izlenebilir kılacak, tapılacak bölümleri içeriyordu galiba. Yani, kendinizi serinin akışına bırakın, iyi çıldırmalar ! ^^
Eski 29-09-2009, 19:36   #100
jamais vu

None

meyday'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai

Zaten daha bunun başları olduğunu düşündükçe anlamaya çalışan kendime güler oldum. : )

Not: Sansüre hayır. :olamaz:

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık