|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#101 |
|
Anime Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Spoiler:
Edit: Olayları anlamaya çalışmamız için bizi teşvik edecek tek insanı, Skullchukka'yı bekliyorum
![]() open your eyes Son Düzenleme Unde®minE tarafından 29-09-2009 19:43 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#102 |
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 27-09-2009
|
Higurashi'de bu kadar sansür yoktu ya da belki yayın saati nedeniyle kurtarıyordu. Umineko'nun DVD ve BD sürümleri sansürsüz olacağından biraz da satışlarına yüklenmek için TV'de sansüre yönelmiş olabilirler diye düşünüyorum.
Mesela -ilk aklıma gelen- masadakilere yapılan sansür, aynı sahne siyah-beyaz olup Beatrice konuşurken açık açık yoktu sanırım. Ya bir dikkatsizlik söz konusu ya da ortaya sansürsüz sahnelerde görülebilecekler konusunda "yem atma" (: Ayrıca Skullchukka'yla yırtınıyoruz burada ama EP 3'ün sonuna kadar sorgusuz sualsiz bekleyin hakikaten buna değecek
|
![]() |
|
|
|
#103 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
|
Kasıtlı susuyorum zaten, arkanıza yaslanıp izleyin bu bölümleri.
Dananın kuyruğu bir kopacak, tam kopacak. :asker:Ha, bir de vaktim yok fazla ondan uğrayamıyorum foruma ama olsun. ^^ Bir de konuşursam spoiler vermek isteyeceğim, ancak şunu demekle yetineyim; Spoiler:
|
|
#104 |
|
Anime Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
... Skulchukka .... O spoiler ... -_-" Nasıl heyecanlı açmıştım, açar açmaz gözlerimi sıkıca kapattım sanki suratıma kapı kapanmış gibi >.<
1 ay içerisinde ne olacaksa olacak, anlaşıldı, 1. sınavlardan kalıyorum yani okulda ^^' Edit: Şöyle bir resim buldum, çok hoşuma gitti benim, paylaşayım dedim: Not: Spoiler içermiyor ^^ Spoiler:
![]() open your eyes Son Düzenleme Unde®minE tarafından 02-10-2009 14:33 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#105 |
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 12-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: Kara no Kyoukai,Gintama,Kino no Tabi,Bakemonogatari,Cromartie High School,Baccano!
Favori Manga: Vinland Saga,20th Century Boys,Gintama,Excel Saga
|
|
![]() |
|
|
|
#106 |
|
Kıdemli Üye
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
Ben 14'ü sevdim çünkü; Kikuko İnoue'nin sesini duydum:harika::harika::harika::harika::harika::har ika::harika::harika::harika::harika::harika::harik a::harika::harika::harika::harika::harika::harika: :harika:
Son Düzenleme Hitokiri tarafından 03-10-2009 00:23 de yapıldı. |
|
|
|
|
#107 |
|
Asistan
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic - Utawarerumono
Favori Manga: Claymore
|
14 bencede güzeldi.
Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#108 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundams, Seirei no Moribito
Favori Manga: Claymore, Beach Stars
|
14. bölümü ben de sevim.
Spoiler:
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 12-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: Kara no Kyoukai,Gintama,Kino no Tabi,Bakemonogatari,Cromartie High School,Baccano!
Favori Manga: Vinland Saga,20th Century Boys,Gintama,Excel Saga
|
DEEN'in inanılmaz utanması lazım amatör adamlar bile daha iyi şeyler yapıyolar.
Spoiler:
Son Düzenleme Walrus tarafından 03-10-2009 23:49 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#110 |
|
Sadık Üye
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
|
Evet, sonunda izledim. Gerçekten de Walrus'un verdiği linkteki video daha "kapsamlı" ve gerçeğine yakın olmuş. Detaylı inceleme; zamanım olunca.
![]() Dipçiknot: üstteki video bölüm 14'ten spoiler içerir.
![]() |
| Konu araçları | |
|
|