Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları

Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım.

07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Böylece Higurashi No Naku Koro Ni yi bir daha göremicem, Rei de bittii.... Beni hayal kırıklığına uğratan bir ova oldu. ...

LinkBack Konu araçları
Eski 04-10-2009, 13:14   #111
Lycoris çiçeğinin kokusu

uykucu

resurgam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
Standart İlgi: 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

Böylece Higurashi No Naku Koro Ni yi bir daha göremicem, Rei de bittii....

Beni hayal kırıklığına uğratan bir ova oldu. Ama yine de güzeldi. İlk bölüm çok komikti, 2-3-4 heyecanlı ve ilginçti. Son bölüm garipti, komik olduğu da söylenebilir. Mahjong maçı çok güzeldi Sonu çok garipti ya ne yani;

Spoiler:
Rena Keichi'yi seviyor mu? Yoksa sadece o taş yüzünden mi öyle hissetti? Tam olarak anlamadım, ingilizcem de fazla iyi değildir. Ama bi karışıklık mı vardı sanki orada? İnşallah Rena'nın Keiichi'yi sevmesiyle ilgili bi şey yoktur ya fıttırırım yoksa, Keiichi Mion'un!!

Güle güle higurashhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :uzgun:

myanimelist | deviantart | lycorisfansub
Bayanresurgam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2009, 15:43   #112
Ne düşünüyorsun?

----

Shana'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 28-09-2009
Standart İlgi: 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

Higurashi belki seri olarak bitti ama bakarsın ileride OVA gelebilir ^^;
Mesela geçen gün konusu Ryukishi danışmanlığında yazılan yeni bir PSP oyunu duyurulmuştu: http://shana.blogkafe.com/2009/10/01...pspde-cikacak/
Görmeden bir şey söyleyemem ve anime asla garanti değil tabii ama ortada bir konu varsa belki OVA da ileriki aylarda olabilir diye düşündüm.

Sonuçta Umineko'nun ikinci sezonunu 2011'den önce beklemiyorum (romanların çıkış tarihlerine göre en yakın 2011 hatta). O yüzden şu anki Umineko bitince arayı soğutmamak için ikisinden birine ait OAV'ler ya da Umineko DVD'lerinde özel bir bölüm gibi bir şeyler yapılmasını bekliyorum.
Eski 04-10-2009, 16:28   #113
Lycoris çiçeğinin kokusu

uykucu

resurgam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail

oooo çok güzel habeerr teşekkürler shana :spit::spit: aahh higurashi janı istiyorum istiyoruuumm omochikaeriiiii!!!!!!

myanimelist | deviantart | lycorisfansub
Bayanresurgam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2009, 02:48   #114
Ne düşünüyorsun?

----

Shana'ın Avatarı

15. bölüm neyse ki bu sefer erken çıktı, sabaha kadar bekletmedi ^^
İncelemeyi buradan okuyabilirsiniz : http://shana.blogkafe.com/2009/10/08...isolated-pawn/
Eski 08-10-2009, 20:51   #115
Ne düşünüyorsun?

----

Skullchukka'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni

Bolca spoiler olduğundan, bence izledikten sonra okuyun (Buradakiler çok alıngan olabiliyor spoiler konusunda) Shana'nın incelemelerini. Ben konuyu bilmeme rağmen bakmıyorum heycanım kaçar diye

Ama güzel karşılaştırmalar yapıyor görsel roman ile, şiddetle (sonrasında) tavsiye ederim :ozgurluk:
BaySkullchukka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2009, 22:20   #116
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei

Benim gibi bir Spoiler Canavarı bile bölümü izlemeden o incelemeleri okumuyor. (Sözüm sana Skullchukka xD)
Eski 08-10-2009, 23:28   #117
jamais vu

None

meyday'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai

Merak ettim, izledikten sonra mutlaka okurum.
Eski 09-10-2009, 00:43   #118
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei

14. bölümü izledim, yine geç kaldım -_-"
Spoiler:
Kesinlikle Umineko'ya doyduğum bir bölüm oldu, evet, daha birçok şey olacak ama bu bölümde doydum. Açılıştaki sahne kısaydı ama güzeldi de. Bu bölümde bile beni güldürmeyi başardığı için Sonsuz Cadı Beato'ya sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Hele ki şu konuşma gerçekten şirindi ^^:
-Hanımefendi gülüşünüz gerçekten zarafetten yoksun.
-Öyle mi.. .. nihahahaha
Bir de, Beato'nun ağzı Ronove tarafından kapanmış olduğu halde, sanki kaçırılıyormuş gibi "mrhpmrhpmr" diye sesler çıkarması hoşuma gitti, ne kadınsın Beato ^^
Neyse, bu bölüm biraz aklım karıştı, o kadar hızlı atışıyorlardı ki bir ara takip edemedim ve geri alıp baştan okudum ayrıca Shrodinger'ın kedisinin seride yer alması hoşuma gitti, yakışmış. Bir de, şu Rosa'nın yanındaki "Rosa'nın küçüklüğü" diye bildiğmiz kızın o kız olmadığını düşünüyorum, değildir yahu, olmamalı, o şey ya, şey ! ...

Edit: Shana'nın blogunu okudum !
15. bölüm bekle beni !
Eski 09-10-2009, 01:08   #119
Ne düşünüyorsun?

----

Shana'ın Avatarı

E bölüm incelemesi de spoiler olmadan pek olmuyor =)) Hele romanla karşılaştırayım dediysem amanın kaçın =))
Eski 11-10-2009, 21:18   #120
Ne düşünüyorsun?

----

Skullchukka'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni

Bölüm 15 değerlendirmesi:

Spoiler:
Vn okuyucuları için pek tatmin etmeyen, ancak anime izleyicilerini gördüğüm kadarıyla mutlu eden bir bölüm olmuş.

Beatrice'nin çocuksu tavırları, Eva Beatrice'nin gıcıklığı ve inanılmaz sinir bozucu sansürler bu bölümün en önemli noktalarından. Bölüm 17 & 18 epic olacak. ^^

Ayrıca altyazı tamamlandı, teşekkürleri şuraya ya da buraya alalım. ^^
BaySkullchukka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık