|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Böylece Higurashi No Naku Koro Ni yi bir daha göremicem, Rei de bittii.... Beni hayal kırıklığına uğratan bir ova oldu. ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#111 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
Böylece Higurashi No Naku Koro Ni yi bir daha göremicem, Rei de bittii....
Beni hayal kırıklığına uğratan bir ova oldu. Ama yine de güzeldi. İlk bölüm çok komikti, 2-3-4 heyecanlı ve ilginçti. Son bölüm garipti, komik olduğu da söylenebilir. Mahjong maçı çok güzeldi Sonu çok garipti ya ne yani;Spoiler:
Güle güle higurashhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :uzgun: |
![]() |
|
|
|
#112 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-09-2009
|
Higurashi belki seri olarak bitti ama bakarsın ileride OVA gelebilir ^^;
Mesela geçen gün konusu Ryukishi danışmanlığında yazılan yeni bir PSP oyunu duyurulmuştu: http://shana.blogkafe.com/2009/10/01...pspde-cikacak/ Görmeden bir şey söyleyemem ve anime asla garanti değil tabii ama ortada bir konu varsa belki OVA da ileriki aylarda olabilir diye düşündüm. Sonuçta Umineko'nun ikinci sezonunu 2011'den önce beklemiyorum (romanların çıkış tarihlerine göre en yakın 2011 hatta). O yüzden şu anki Umineko bitince arayı soğutmamak için ikisinden birine ait OAV'ler ya da Umineko DVD'lerinde özel bir bölüm gibi bir şeyler yapılmasını bekliyorum. |
![]() |
|
|
|
#113 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
oooo çok güzel habeerr teşekkürler shana :spit::spit: aahh higurashi janı istiyorum istiyoruuumm omochikaeriiiii!!!!!!
|
![]() |
|
|
|
#114 |
|
----
|
15. bölüm neyse ki bu sefer erken çıktı, sabaha kadar bekletmedi ^^
İncelemeyi buradan okuyabilirsiniz : http://shana.blogkafe.com/2009/10/08...isolated-pawn/ |
![]() |
|
|
|
#115 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
|
Bolca spoiler olduğundan, bence izledikten sonra okuyun (Buradakiler çok alıngan olabiliyor spoiler konusunda) Shana'nın incelemelerini. Ben konuyu bilmeme rağmen bakmıyorum heycanım kaçar diye
Ama güzel karşılaştırmalar yapıyor görsel roman ile, şiddetle (sonrasında) tavsiye ederim :ozgurluk:
|
|
#116 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Benim gibi bir Spoiler Canavarı bile bölümü izlemeden o incelemeleri okumuyor. (Sözüm sana Skullchukka xD)
|
|
#117 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Merak ettim, izledikten sonra mutlaka okurum.
|
|
#118 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
14. bölümü izledim, yine geç kaldım -_-"
Spoiler:
|
|
#119 |
|
----
|
E bölüm incelemesi de spoiler olmadan pek olmuyor =)) Hele romanla karşılaştırayım dediysem amanın kaçın =))
|
![]() |
|
|
|
#120 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
|