|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> 15 bölüm bencede gıcıktı. Spoiler: Fakat animelerde romantizm arayan biri olarak.Başından beri butler beatrice olur diyordum.Bu tokattan sonrada inancım tazelendi....
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#121 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
15 bölüm bencede gıcıktı.
Spoiler:
|
|
|
|
|
#123 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Bu nasıl bir bölüm ! Umineko 15'i az önce izledim:
Spoiler:
|
|
#124 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Animeyi dün izledim biri gelsede şu konuya duygularımı döksem dedim kimse gelmedi ve ne yazıcaksamda unuttum. İnsan birşeyler yazar şuraya. Neyse aklımda kalanları söyleyeyim.
Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#125 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Beni gülmekten öldürdün Özkan
![]() Benim eski mesajımı okumadın sanırım (sayfa.10, umineko.13) , son kısmını özellikle :spit: Spoiler:
|
|
#127 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
@Özkan:
Spoiler:
|
|
#128 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-09-2009
|
“ Orjinal Gönderi : Unde®minE
|
![]() |
|
|
|
#130 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
|
*ıslık çalarak muabbete katılır*
Episode sonları orjinal sitesinde de var, şu an resimleri editleme aşamasındayım (anime versiyonlarını, vn'yi zaten yaptım, çevirisi kaldı ana bölümlerin ^^). Onlar tamamlansın Furude'den takip edebileceksiniz. Açıklama istiyordu blue_dragon benden ama ders seçmeye çalışıyordum 2. dönem için (şimdiden -_-) vakit bulamadım, İpek saolsun aydınlatmış kuzucukları ÖHÖHÖHÖHÖHÖ sustum. Güle güle, yarın yeni bölümde buluşmak üzre. ![]() Spoiler:
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|