|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Bu ne ya herkes coşmuş ben hala 12. bölümü izlemedim izleme vakti çoktan geldi geçiyor galiba, ama hard diskimiz bozulma ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#131 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
Bu ne ya herkes coşmuş
ben hala 12. bölümü izlemedim izleme vakti çoktan geldi geçiyor galiba, ama hard diskimiz bozulma aşamasında :( bi tamir olsun da ben de izlerim belki. Ama umineko son bölümünü verdikten sonra mı izlesem diye de düşünmüyor değilim :dusuneyim: aaa... neler oldu acaba yaa, merak ettim.
|
![]() |
|
|
|
#132 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
@Shana-Skullchukka:
Spoiler:
*tehdit*
|
|
#134 |
|
Hey hey ! Kendimi böcek gibi hissettim, Skullchukka yokken Shana'ya, Shana yokken Skullchukka'ya konuyoruz sanki
Ayrıca, Shana-chan'ın blogunu iyice bir sömürün derim ama vn~anime ilişkisini gözlemlemek istiyorsanız. Yani ben bölümü izliyorum, bu başlığı dolduruyorum arından da "hop" Shana-chan'ın bloguna. Orada bölüm hakkındaki yazıyı güzelce okuduktan sonra "Haa.. Demek o yüzden.." demek kadar rahatlatıcı birşey yok, bunu net olarak söyleyebilirim. ^^
|
|
#135 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-09-2009
|
Ahaha yok yok, Skullchukka da ben de konuşabildiğimiz kadar konuşuruz ^^; Önemli olan ortada soru işareti kalmaması sonuçta.
Hatta romanları o benden önce okudu - ben bu sefer ne olacağını bilmeden ve spoiler almadan izlemek istiyordum. Sonra baktım ki gezdiğim yerlerde spoilerdan kaçış yok, oturur okurum dedim (: Ki bu animenin ilk bölümleriydi. Sonra bari birilerinin işine yarasın diye aradaki farkları üşenmeyip yazmaya başlayayım dedim. Çünkü bu tür serilerde nedenler ve açıklamalar gerekli oluyor ve ortada yanlış bilgiler uçuşuyor her zaman. Bari ne olduğunun Türkçe yazılı olduğu bir yer olsun istedim. Bir gün birileri denk gelip olaylar arasında bir bağlantı kurarsa ne güzel işte (: Bu arada 16. bölümün incelemesi: http://shana.blogkafe.com/2009/10/15...eening-square/ Bu sefer baya uzun bir yazı oldu ancak çok açıkladığım sahne var. Hatta bir-iki detayı atlamış olabilirim çok geç olduğu için, sorusu olan varsa sorsun lütfen. İyi seyirler (: |
![]() |
|
|
|
#136 |
|
|
![]() |
|
|
|
#137 |
|
Teşekkürler Shana-chan, okumadan durabilirsem gerçekten kocaman bir "Aferin" bana. ^^'
@resurgam: Amaç korkman zaten, hem o Shannon-chan da gitmiş oradan, Umineko'dan uzaklaşıyor muyuz ne ? Ben döndürürüm seni geri yeter ki sen bu başlıktan kopma
|
|
#138 |
|
şu hard disk bi düzelsin de izlerim inşallah
evet, biraz koptum no naku koro ni den. Bu avatarım da Shannon kadar tatlı ama bence
|
![]() |
|
|
|
#139 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
|
Durmak hata bence. Çünkü bir iki bölüm sonra yakalamazsan, çok büyük spoilerlar yiyeceksin bu forumdan, emin ol. Ya da başka yerlerden. Okumasan bile yersin. Sen gel, hazır 16. bölüm çevrilmişken kaldığın yerden takip etmeye devam et. :haha:
|
|
#140 |
|
----
Favori Anime: higurashi no naku koro ni kai
|
16 mı O.o!!!!!!!!!!!!!!!! ben daha 13 ü izle(ye)medim yaaa!!!!!!!:olamaz:
ehehe genede ben teşekkürlerimi sunayım skullchukka ya
|
![]() |