|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Egemen korktum noluyo acaba? Merak ettim bak şimdi:asker:...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#142 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
16. Bölüm:
Spoiler:
|
|
#143 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-09-2009
|
“ Orjinal Gönderi : Unde®minE
|
![]() |
|
|
|
#144 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Eline sağlık Shana çok iyi acıklamıssın.Buttlar konusunda yüzde yüz hak veriyorum.
|
|
|
|
|
#145 |
|
----
|
Haha, yok yok, Battler meselesini ciddi ciddi sitem eder gibi söylemedim, yanlış anlaşılmasın.
Beato'yu severim karakter olarak ama Beato olduğu için severim (: Bunca şeyden sonra iyi olduğu için değil (: Sadece bir fandom örneği olarak "görüşler karakter istediğimiz gibi olunca değişebiliyor" düşüncesini göstermek istedim. |
![]() |
|
|
|
#146 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Teşekkürler, çok iyi cevaplandırdın, bunların çoğu da blog'da yazıyormuş zaten keşke okuyup da yorum yapsaydım ^^ Battler olayına geleyim,
Spoiler:
|
|
#147 |
|
----
|
Yorum şart değil ama sorduklarının çoğunu yazdığım için okuman yeter ((:
Çok fazla soru işaretleriyle dolduğunun farkındayım, amaç da bu zaten. Sonucu bekleyin :sist: Büyüklerin konuşmalarının kesilmesi konusunda ise tek diyebileceğim bazılarının iyiki de kesilmiş olduğu yönünde çünkü bazen okumaktan gına gelecek kadar çok konuşuyorlardı aynı olayı (: Ancak önemli açıklamaların yapılacağı konuşmalar kesilmese daha güzel olurdu tabii. Sıradaki bölümü bekleyelim bakalım~ (Daha soru varsa alayım =P) |
![]() |
|
|
|
#148 |
|
----
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
|
Bak bak, boş buldu soru cevaplıyo! :soylev:
Şaka yapıyorum, hatta süper bile oldu. 4 senelik krediyi 3 senede niye verdiklerini şimdi anlıyorum Üniversitemin... Gerçekten çeviri harici site güncelleyince seviniyorum o derece. Saol vakit ayırabildiğin için İpek. ^^Ayrıca Fandomluk olayı için; Sen öyle düşünüyorsun İpek çünkü VN'yi biliyorsun. Anime izleyicileri için yeterince hiç bir karakter altyapısı tam verilmedi. Belki Battler'ın hisleri bu yüzden izleyiciye yeterince ve doğru olarak aktarılmamış olabilir diye düşünüyorum.
|
|
#149 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Daha 16yı izlemedim yarın izleyeceğim ama çok merak ediyorum. İlerde çok büyük birşey yaşanacak dediniz. Tahmininize göre kaçıncı bölümde olacak o sezon finalinde mi yoksa, hikaye sonunda mı?
|
![]() |
|
|
|
#150 |
|
----
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
|
17 {Episode III-VI Promotion} [Bölüm III-VI Terfi] [22.10.2009] 18 {Episode III-VII} [Bölüm III-VII] [29.10.2009]Muhtemelen 18'de. ![]() Ayrıca, bölüm isimlerinin satrançtaki anlamlarını şurada bulabilirsiniz.
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|