Eski 21-09-2009, 13:07   #11
Katılımcı Üye

juvenil'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: higurashi no naku koro ni kai
Standart İlgi: 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

@ resurgam ;
Spoiler:
heheh aynen,bende de shion satokoyu öldürdükten sonra düştü jeton,tüh dedim boşa gitti kız XD ayyiii kan,yara bere neysede o kurtlar öldürdü beni vıck vıck vıck içinde dolaştığını düşününce insan çook kötü oluyo :S:S yere dökülüyolar ya bide henaammm tamam sustum:S

uminekoya geç geç tabi geç bile kalmışsın
dilek sana atıcakmış linkleri hem ^^

--------------------------------------------------------

bu arada umineko 11 .bölüm an itibariyle izlenmiş bulunmakta O.o
o neydi bea yeni favori bölümüm kesinlikle bu!!!!!!

Spoiler:
artık bu bölümden sonra beatrice gözümde tam anlamıyla kötü,maria'nın annesine ve battler a neler yaptı yaa:agla: shannon ve george un öldürülme sahneleride çoook güzeldi,beatrice in deli oluşu harikaydı.offf offf sabır sabırr bilmediğimiz coook sey var :uzayli: su neden bu neden diye sormuyorum artık bekliyoruz bakalım
Eski 21-09-2009, 14:00   #12
Kıdemli Üye

resurgam'ın Avatarı

Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
Standart İlgi: 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

Evet sağ olsun bir sürü link atmış ^_^ bende 9. bölümü izledim demin, devam edicem. Şu kurt-kuzu olayları güzel olmuş, küçükken çok oynardım onun oyunlarını 11 i de merak ettim

wizardsky ~ imza işinde gerçekten başarılı *-*
Bayanresurgam Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-09-2009, 10:55   #13
Kıdemli Üye

resurgam'ın Avatarı

http://gendou.com/amusic/?filter=umineko

kapanış şarkısı full versiyon eklenmiş, ama indiremedim. Galiba satılık :(

Bayanresurgam Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-09-2009, 11:14   #14
Katılımcı Üye

juvenil'ın Avatarı

Favori Anime: higurashi no naku koro ni kai

“ Orjinal Gönderi : resurgam Mesajı Görüntüle

http://gendou.com/amusic/?filter=umineko

kapanış şarkısı full versiyon eklenmiş, ama indiremedim. Galiba satılık :(
heheh cook saol bende indirdi,yay!!! üyelik alman gerekiyo galiba ^^
Eski 22-09-2009, 11:27   #15
Moderator

Borastus'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE

Gendou bedavadır her zaman sadece üyelik ister birde koyu yazılmış şarkıları indiremezsiniz bir gün sonra indirebilirsiniz. Onun dışında bütün şarkılar bulunur şiddetle tavsiye ederim.
Bay Borastus şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-09-2009, 11:38   #16
Anime Dostu

Unde®minE'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei

Ben de indirdim, teşekkürler, Resurgam ^^

open your eyes
BayanUnde®minE Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-09-2009, 11:57   #17
Banned

Giriş Tarihi: 09-09-2009

Ehehe, kapanış şarkısının albümü berbattı. Tv versiyonu daha hoştu şarkının. Tüm albümü indirmek için buraya tıklayın. Ve albümün kapağını koymadan edemicem ;

Spoiler:
Shean Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-09-2009, 12:20   #18
Kıdemli Üye

resurgam'ın Avatarı

tamam gendou şimdi çalıştı, dün yapamamıştım zaten üyeydim önceden beri.

çoookk teşekkürler shean, albüm kapağı da güzelmiş Diğer şarkı da güzele benziyor. Adamda da ne ses var bee....

Son Düzenleme resurgam tarafından 22-09-2009 13:08 de yapıldı.
Bayanresurgam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-09-2009, 13:20   #19
Kıdemli Üye

meyday'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai

Spoiler: Umineko bölüm 10,11,12
Spoiler:
Geçen hafta 11. bölüm çıkınca 10 ve 11. bölümleri ard arda birkez daha izledim ve inanılmaz keyif aldım, içerik olarak dopdoluydu. Umineko da beklediğim vahşet karelerini görememek biraz cansıkıyordu ama Beatrice'nin özel menüsü beni biraz kendime getirdi. Darısı güzel kazıklarımıza. Kesilen yerler olduğunu öğrenmem biraz moral bozdu ama çıkacak bluray bu eksikliği giderir umudu biraz moral veriyor.
11. bölümün sonundaki çay partisi ile olaylar tam anlamıyla cadılar savaşına döndü. 12. bölümün açılışı ve ilk dakikalar çok heyecanlıydı. Cadıların güçleri hakkında bilgilerde öğrendik. İnanç duygusunun önemli bir faktör olduğunu söylemiştim ve dediğimin bile fazlası çıktı. Kaç tane Beatrice var yahu, bu animede neler oluyor. : ) Eklenen karakterleri gördükçe Umineko başlamadan önceki beklentimin verilenin çok altında kaldığını söyleyebilirim. Sezonun bence tartışmasız en iyisi ve çok daha fazlası. : )

Bilen biri ileriki bölümlerle alakalı değil ise Bernkastel'in kuyruğunu açıklasın. *Skullchukka :haze:*
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-09-2009, 13:21   #20
Kıdemli Üye

meyday'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai

Spoiler: Umineko bölüm 10,11,12
Spoiler:
Geçen hafta 11. bölüm çıkınca 10 ve 11. bölümleri ard arda birkez daha izledim ve inanılmaz keyif aldım, içerik olarak dopdoluydu. Umineko da beklediğim vahşet karelerini görememek biraz cansıkıyordu ama Beatrice'nin özel menüsü beni biraz kendime getirdi. Darısı güzel kazıklarımıza. Kesilen yerler olduğunu öğrenmem biraz moral bozdu ama çıkacak bluray bu eksikliği giderir umudu biraz moral veriyor.
11. bölümün sonundaki çay partisi ile olaylar tam anlamıyla cadılar savaşına döndü. 12. bölümün açılışı ve ilk dakikalar çok heyecanlıydı. Cadıların güçleri hakkında bilgilerde öğrendik. İnanç duygusunun önemli bir faktör olduğunu söylemiştim ve dediğimin bile fazlası çıktı. Kaç tane Beatrice var yahu, bu animede neler oluyor. : ) Eklenen karakterleri gördükçe Umineko başlamadan önceki beklentimin verilenin çok altında kaldığını söyleyebilirim. Sezonun bence tartışmasız en iyisi ve çok daha fazlası. : )

Bilen biri ileriki bölümlerle alakalı değil ise Bernkastel'in kuyruğunu açıklasın. *Skullchukka :haze:*

Skullchukka, gözüm bu başlığın yolunu gözlüyordu, teşekkürler.

Edit: İnternet'in ayağı takıldı kusura bakmayın. ^^

Son Düzenleme meyday tarafından 22-09-2009 13:28 de yapıldı.
Baymeyday Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 19:05.