Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları

Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım.

07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Altyazıya uymuyor derken, 1-2 sn. kayıyor mu ? Eğer öyleyse Gom'dan aç, Sağ Tık > Subtitles > Subtitle Explorer (Ya ...

LinkBack Konu araçları
Eski 01-11-2009, 15:15   #201
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
Standart İlgi: 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

Altyazıya uymuyor derken, 1-2 sn. kayıyor mu ? Eğer öyleyse Gom'dan aç, Sağ Tık > Subtitles > Subtitle Explorer (Ya da hemen Alt+E )yap. Ekrana ufak bir kutucuk gelir. Oradan ayarla. Nasıl ayarlanacağını da anlatabilirim istersen ?
Eski 01-11-2009, 15:20   #202
Ne düşünüyorsun?

----

Skullchukka'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
Standart İlgi: 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

(TF & FP] Umineko no Naku Koro ni - 13 [1280x720][B146332E])

Bu Hitokiri ile benim hazırladığımız bölüm. En son 13ü çıkardık çünkü Hito ortalarda yok şu sıralar. Başında [TF & FP] bulunanları indirirsen, bunların zaten içinde altyazısı vardır Türkçe. Türkçe fansub sonuçta onlar. ^^ Bunların üstüne altyazıyı koyarsan [ki koyma zaten, hiçbir anlamı olmaz.. ^^] tutmayacaktır ikisi birbirini.

Bölüm 14-15-16-17-18 için bölüm başında [gg] bulunanı indirmelisin. Bunların üzerine www.furude.com daki altyazıları koyarsan zaman sorunu olmaz.

Altyazılar yalnızca [gg] sürümüyle uyumludur, [TF & FP] indiriyorsanız tutmaz. (Dediğim gibi, TFFP indiriyorsan niçin altyazı indiresin bir de?? )

Ek: gg torrent listesi - bunların hepsiyle uyumlu olması lazım (gg'nin kafasına esip bölümü baştan yapmadıysa, ki hiiç olasılık vermiyorum)
BaySkullchukka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-11-2009, 15:22   #203
Ne düşünüyorsun?

----

juvenil'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: higurashi no naku koro ni kai

“ Orjinal Gönderi : Unde®minE Mesajı Görüntüle

Altyazıya uymuyor derken, 1-2 sn. kayıyor mu ? Eğer öyleyse Gom'dan aç, Sağ Tık > Subtitles > Subtitle Explorer (Ya da hemen Alt+E )yap. Ekrana ufak bir kutucuk gelir. Oradan ayarla. Nasıl ayarlanacağını da anlatabilirim istersen ?
hobaaa ben KM player kullanıyodum,şimdi gomla denedimmm,oldu,çoooook saol dilekcim,çooook mutlu oldum,yardımları için herkese teşekkürler

eknot;;skullchukka>> ummm ehem öhöm köh köh zaten gg indirip,altyazı sürüklüyodum,tf fp nn ne olduğunu şuan öğrenmiş bulunmaktayım...
Eski 01-11-2009, 15:23   #204
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Sahi ya, fansub'a altyazı ? o.o

Edit: Rica ederim canım, iyi seyirler. Çabuk izle, yetiş bize ! ((::
Eski 02-11-2009, 23:40   #205
Supernatural time :)

ölü gibi

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece

Bölüm 18

Romanı okumayanlara kapak oldu bu bölüm.
Spoiler:

Şaştım ağzım uzun bir süre açık kaldı noluyo olaylarına girdim gittim elimi yüzümü yıkadım hayal mi görüyorum diye ama hayal değilmiş Helal olsun Beatodan beklerdimde Virgiliadan hiç beklemezdim yaptılar yapamacağını. Ange-chan geldi bakalım sonraki oyun nasıl olacak merak ettiğim şey birde şu oldu. Sonraki oyunda Ange-chan küçük mü olacak yoksa bu 12 yıl sonraki haliyle mi karşımıza çıkacak Bu arada Battler kulağını kapadığı sırada orada kırmızıyla söylemedi. Yani söylediği bir büyü yada sallama birşeydir.

Spoiler:

BaybLue-Dragon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-11-2009, 23:44   #206
Ne düşünüyorsun?

----

Skullchukka'ın Avatarı

“ Orjinal Gönderi : bLue-Dragon Mesajı Görüntüle

Bölüm 18

Romanı okumayanlara kapak oldu bu bölüm.
Spoiler:

Şaştım ağzım uzun bir süre açık kaldı noluyo olaylarına girdim gittim elimi yüzümü yıkadım hayal mi görüyorum diye ama hayal değilmiş Helal olsun Beatodan beklerdimde Virgiliadan hiç beklemezdim yaptılar yapamacağını. Ange-chan geldi bakalım sonraki oyun nasıl olacak merak ettiğim şey birde şu oldu. Sonraki oyunda Ange-chan küçük mü olacak yoksa bu 12 yıl sonraki haliyle mi karşımıza çıkacak Bu arada Battler kulağını kapadığı sırada orada kırmızıyla söylemedi. Yani söylediği bir büyü yada sallama birşeydir.
Spoiler:
Battler duymadığı için kırmızı olup olmadığını bilmiyoruz. Anlatan kişi Battler, o yüzden onun duyması lazım. Renk değişimi onun algılamasına göre oluyor yani.

Güzel bölüm ama di mi? hohoho
Eski 02-11-2009, 23:47   #207

ölü gibi

bLue-Dragon'ın Avatarı

Bölüm 18

Spoiler:
Eğer Beato kırmızı ile söylediyse ve dediği gibi cadıların olmadığını kanıtladıysa iki ihtimal var.
1. Cadılar gerçekten yok.
2. Kırmızıda yalanda söyleyebilirsin.

Spoiler:

Eski 02-11-2009, 23:59   #208
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Bölüm 18
Spoiler:
Sonraki oyunda Ange-chan küçük mü olacak yoksa bu 12 yıl sonraki haliyle mi karşımıza çıkacak
Buraya tahminim doğrultusunda bir cevap vereyim.
Spoiler:
Ange, 12 yıl sonraki haliyle karşımıza çıkacak. Neye dayanarak söylüyorum, Battler'a o belgeyi imzalamaması için dalmıştı Ange odaya (ama ne dalıştı di mi ?) ve direk Beato'ya yönlenmiş ve 12 yıl önce bu adada ne oldu diye sormuştu (Bunun sebebi de Bernkastel'in "Ailen 12 yıl öncesinde hapis kaldı, düşman Beatrice" gibi şeyler söylemesiydi). Daha sonra ise Ange'nin nereden geldiğini, neden geldiğini falan anlatan kısa bir sahneyi ve daha sonra ise Bernkastel ile olan sahneleri izledik. Benim hatırladığım kadarıyla Bernkastel ya zamanla ilgili ya da mucizelerle ilgili bir cadıydı. Yani, pek de rahat Ange'yi o halde 12 yıl öncesine getirebilir diye umuyorum.
Eski 03-11-2009, 00:26   #209
Ne düşünüyorsun?

----

Skullchukka'ın Avatarı

Bölüm 18

Spoiler:
Eğer Beato kırmızı ile söylediyse ve dediği gibi cadıların olmadığını kanıtladıysa iki ihtimal var.
1. Cadılar gerçekten yok.
2. Kırmızıda yalan da söyleyebilirsin.
Demek istediğim şey;
Spoiler:

Beatrice'nin kırmızı kullanıp kullanmadığını bilmiyoruz o sahnede.
Eski 03-11-2009, 00:29   #210

ölü gibi

bLue-Dragon'ın Avatarı

Zaten eğer dedim. "Mümkün...Herşey Mümküm..."

Hep kullanmak istemişimdir bunu Egemene karşı

Spoiler:

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık