|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Ookamikakushi'nin daha iyi olması için dua eder* // Ah bir de, Yuki Kajiura yine döktürmüş, açılış güzeldi. Shana-chan'ımız, İpek'çiğimiz bu ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#381 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Ookamikakushi'nin daha iyi olması için dua eder* // Ah bir de, Yuki Kajiura yine döktürmüş, açılış güzeldi.
Shana-chan'ımız, İpek'çiğimiz bu ayki Oyungezer sayısında da bizi güldürmüş ve Ookamikakushi'ye de haber niteliğinde sayfanın bir köşesinde yer vermiş. 2 aydır pek sevindirdin bizi Shana-chan, teşekkürler ^.^
|
|
#382 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
evet, açılışı ben de izledim, başarılı olmuş. Ortam Higurashi'yi andırıyor. Karakterler çok şiriinn ^.^ Özellikle saçları örgülü olan kıza bittim. Ama tamamen 07th Expansion'un elinden çıkmadığı çok belli, inşallah güzel bir seri olur.
|
![]() |
|
|
|
#383 |
Mekan: Hall of Heroes
Favori Anime: Gundam 00, D.Gray-Man,Evangelion,Fate/Stay Night,Code Geass,To Aru Majutsu no İndex
Favori Manga: Dogs:Bullets&Carnage
|
“ Orjinal Gönderi : resurgam
|
![]() |
|
|
|
#384 |
|
Yuki Kajiura'dır bu ya, ben de defalarca dinlemekten bir hâl oldum. Şuradan indirebilirsiniz, Youtube'dan indirip upload ettim: http://rapidshare.com/files/334306026/FictionJunction_-_Toki_no_Muk___Maboroshi_no_Sora.mp3.html
Ayrıca, tekrardan söylüyorum, sarışın kızdan nefret ediyorum. Yaşasın Nemuru-chan. Ciddiyeti sağlayan tek karakter. Animeye Peach Pit pek uymasa da, yine de güzel animasyon. Hatta, o çocuğun labirentimsi bir yerde koşma sahneleri ve karşısına pat diyen çıkan "şey" sahnesi güzel işlenmişti. Gece izlendiğinde az biraz etkiliyor insanı. Fakat, ilk bölüme oranla pek de iyi değildi bence. Umarım bu geri kalan 25 bölüm içerisinde, iyi bir yere gelir seri. Ah, Umineko ah.. İlk bölümü bile olaydı.. Bu seri bana Higurashi fan fict. gibi geliyor. Neyse neyse, düzelecektir.
|
|
#385 |
|
|
|
#386 |
|
neler duyuyorum :o::o: neyse, unuttum onu, bir daha izlediğimde daha dikkatli bakcam
|
![]() |
|
|
|
#387 |
|
----
Favori Anime: higurashi no naku koro ni kai
|
bende şükür uminekonun finalini yaptım -_-",modu:kaplumbaga,neyse...
Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#388 |
|
Önceki sayfalarda, youtube linki koymuştum Juve-chan, onu izle.
![]() @resurgam: Sana diyeceğimi dedim zaten ![]() Edit: Ookami Kakushi 3:İzleyin şunu yaa. -_-" Spoiler:
|
|
#389 |
|
ben de cevap verdim ;)
Aslında ookamikakushiyi de çok merak ediyorum da bir daha öyle her hafta bir bölüm izleme işkencesini çekemem, önce bir bitsin hele
|
![]() |
|
|
|
#390 |
|
Asıl her hafta izleyeceksin ki, tartışma olsun teori üresin felan, tadı çıksın. Gerçi bunun neyini tartışıcan, bildiğin Higurashi. Aynı kıyafeti giyen, şapkalı elemanlar bile var yani.
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|