Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları

Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım.

07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Spoiler vermemeye çok dikkat Matmazelim .. Nasıldı, görüşlerini alalım, spoiler içinde =P...

LinkBack Konu araçları
Eski 28-02-2010, 21:01   #411
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
Standart İlgi: 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

Spoiler vermemeye çok dikkat Matmazelim .. Nasıldı, görüşlerini alalım, spoiler içinde =P
Eski 01-03-2010, 22:59   #412
heyheyleri tepesinde

çok yorgun

lafolya'ın Avatarı

Favori Anime: darker than black,loveless
Standart İlgi: 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

genel olarak şöyle diyeyim
Spoiler:
higurashi seilerinden daha bir sevdim umineko yu. Neden diye soracak olursanız orda daha ilk okula giden çocukların ellerinde satırlarla yada daha farklı aletlerle birbirlerini öldürmeyi izlemek belirli bir zamandan güzel bir animede olsa sıkıyor. Umineko ya gelince daha günümüze yakın ve daha farklı ve büyük karakterle işlenmesi hoşuma gitti. Karakterlerin yansıtılması ve ince eleyip sık dokunması süperdi. özellikle mimikler süperdi yaa. beato ise tartışmasız favorimdi. Sonu amanın benim bile gözlerim doldu izlerken. Bu böyle olmaz nasıl yani diye kaldım
Eski 03-03-2010, 22:51   #413
Ne düşünüyorsun?

----

Skullchukka'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni

Umineko:
lalofya ve seriyi bitirip visual novelları okumayan diğerleri için, sezon sonunun nasıl olması gerektiğini şu fanmade videoda izleyebilirsiniz.

Umineko 1. sezon sonu büyük spoiler
Spoiler:
http://www.youtube.com/watch?v=juEkoLXXoxo
BaySkullchukka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-03-2010, 10:07   #414
heyheyleri tepesinde

çok yorgun

lafolya'ın Avatarı

Favori Anime: darker than black,loveless

skullchukka bir ara mutkala visual novel e başlıyacm ama açıkcası gözümü korkutuyor.. Visuallerin karmaşık bir yapısı var yada bana öyle geliyor..
Eski 04-03-2010, 15:16   #415
Ne düşünüyorsun?

None

ademania'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note

Buraya da bir yorum yazalım bakalım
Spoiler:
Sanırım çoğu kişinin aksine, şimdilik Higurashi serisinin beni Umineko'dan çok daha tatmin ettiğini söyleyebilirim.Aslında aradığım vahşet her ikisinde de tam istediğim gibi, hatta Umineko'da daha fazla gibi duruyor.Fakat sanırım Umineko'da Higurashi'ye göre çok fazla karakter olması bana çok geldi gibi.Aslında çoktan da öte, hepsi de ayrı ayrı önemli olunca, haliyle hepsinin hikayesi de ilgisini çekmiyor insanın. İkisinin farkını asıl dile getirebileceğim zaman heralde Umineko'nun cevap sezonunu izledikten sonra olur.Çünkü Higurashi'de hiçbir şey anlaşılmayan ilk sezondan, Hinamizawa sendromu gibi bir hikaye çıkması, ve bunun fazlasıyla mükemmel kurgulanması, şu anda gözümde Higurashi'yi daha üstün kılıyor.Bakalım zaman ne gösterecek.
Eski 08-03-2010, 21:38   #416
Ne düşünüyorsun?

----

Earwen'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 22-12-2009
Favori Anime: Death Note,Higurashi,DMC
Favori Manga: Onani Master Kurasawa,Mirai Nikki

Ookamikakushi yarıyı geçti.8. bölüm itibariyle bir yorum yapalım

Spoiler:

Başlarda vasat olarak giden seri şu son iki bölümde kendini baya toparladı.Isuzu'nun kayboluşu ile işler iyice ciddileşti ve hikaye Nemuru üzerine yoğunlaşmaya başladı.Anladığım kadarıyla Nemuru dahil kasabanın bir kısmı "kurt" (animede buna başka bir şey deniliyordu,ama aklıma gelmiyor).Kırmızı ay çıkınca bazen gözleri dönüyor, millete saldırıyorlar Nemurunun görevi de bunları öldürmek.Ayrıca bu kurtların bazı insanüstü özellikler var (örn:Isuzunun şehrin yarısı üzerinden atlayarak geçmesi) ama VNde tek özellikleri daha iyi koku almakmış.Hiroshi Skaki'yle beraber bu konuyu araştırmaya başladı ama Sakaki'nin başka planları var gibi gözüküyor.Hatta görünüşe bakılırsa Hiroshi kandırımp onu bir yem olarak kullanıyor.Diğer yandan Kaname kendi başına araştırmalar yapıyor,ama kurtlar bundan pek hoşnut kalmıyor ve onu bayıltıp bir bodrum katına hapsediyorlar.Aynı zaman bu hapisde yarı-kurt yarı insanları da var.Neyseki Nemuru Kaname'yi kurtarıyor.Tabii bir de Sakaki'nin nişanlısı var.Sanırım hafıza kaybına uğramış.O da kurtlardan birisi ve kollarında garip izler var.hımmm.
Hikaye ilk başta göründüğü kadar ucuz değilmiş.Hani neredeyse Ryuukihiye olan güvenim sarsılacaktı(hatta ne yalan söyleyeyim bir an ondan umudu kesmiştim).Şimdi de Higurashi seviyesinde değil ama ilgimi çekmeyi beceriyor.Eğer olur da VN çevirilirse kesinlikle okurum.

BayanEarwen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-03-2010, 20:01   #417
Ne düşünüyorsun?

----

Frederica'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Favori Anime: H/U no naku koro ni

Umineko no Hollywood Koro ni
BayanFrederica Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-03-2010, 19:21   #418
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

@Frederica: Goat-kun !!! En mükemmeli o olmuş açıkçası

@Earwen:Ookami Kakushi:
Spoiler:
Kaname zaten çok kaşınıyordu, birşeyler olacağı kesindi. Ama neden bodrum ? Ryukishi'nin bodrum katlarına karşı kesinlikle bir zaafı var, anladık artık D:

12. bölüme kadar izlemeyeceğim izlemeyeceğim diyorum ama yine de izliyorum şu seriyi. Farklı bir çizgiden de olsa, konu olarak bir yerde toparlanmaya başladı seri; 24 bölümlü olmasının hakkını verecek diye düşünüyordum. Ryukishi elinde çıkma o 'malum sahneleri'nden sonra seriden ciddi anlamda ümidimi kesmiştim aslında... ama sana yine de inanıyorum be Ryukishi ;__;
@ademania: Umineko No Naku Koro Ni
Spoiler:
'Cevap Bölümleri' konusunda haklısın; Higurashi'nin ilk sezonunu beğenmeyip bırakan nice insan 2. sezonu izledikten sonra pişman olmuşlardı. Cevap bölümleri olarak Ep5 ve Ep6 aşırı şekilde ilerlemeye devam ediyor; derbeder oldum, derbeder ;__;
Eski 19-03-2010, 09:39   #419
Ne düşünüyorsun?

----

Earwen'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 22-12-2009
Favori Anime: Death Note,Higurashi,DMC
Favori Manga: Onani Master Kurasawa,Mirai Nikki

“ Orjinal Gönderi : Unde®minE Mesajı Görüntüle

@Earwen:Ookami Kakushi:
Spoiler:
Kaname zaten çok kaşınıyordu, birşeyler olacağı kesindi. Ama neden bodrum ? Ryukishi'nin bodrum katlarına karşı kesinlikle bir zaafı var, anladık artık D:

12. bölüme kadar izlemeyeceğim izlemeyeceğim diyorum ama yine de izliyorum şu seriyi. Farklı bir çizgiden de olsa, konu olarak bir yerde toparlanmaya başladı seri; 24 bölümlü olmasının hakkını verecek diye düşünüyordum. Ryukishi elinde çıkma o 'malum sahneleri'nden sonra seriden ciddi anlamda ümidimi kesmiştim aslında... ama sana yine de inanıyorum be Ryukishi ;__;
Ookamikakushi...12 bölüm : D ,baya toparladı bence.İyi bir finalle benden 8 bile koparabilir,Ki Umineko'nun puanı bile 7 (ah DEEN!)

BayanEarwen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-03-2010, 17:44   #420
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

12 mi... 24 yazıyordu ya MyAnimeList'te O_O ... Girdim baktım şimdi, 12 yapmışlar ;_; Seri bitmeden hemen izlemek gerek D: En son izlediğim kadarıyla seri o ilk halinden epey uzaklaşmıştı, sen de toparladı diyorsan toparlamıştır. Finali nasıl olur bilmem ama. 12 bölümlük serilerin finalleri genelde sinir bozucu olur. Ryukishi, kötü ikizine geri dönmek istemiyorsan düzgün bir senaryo yazmış ol.

+Umineko'nun 7 puan olayını ben de görmüştüm, çok pis harcadılar, çook. ("Evatrice'nin pastasının altında kal DEEN!" +1)

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık