Eski 20-03-2010, 12:48   #421
Yeni Üye

Earwen'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 22-12-2009
Favori Anime: Death Note,Higurashi,DMC
Favori Manga: Onani Master Kurasawa,Mirai Nikki
Standart İlgi: 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

“ Orjinal Gönderi : Unde®minE Mesajı Görüntüle

Ryukishi, kötü ikizine geri dönmek istemiyorsan düzgün bir senaryo yazmış ol.
Ryukishi pek öyle severek yazmamış bu seriyi belli.Zaten Uminekodan arta kalan zamanıyla yazmıştı.Peach pit'in rozen maideni de magazin değiştiriyordu o aralar.İkisi de daha iyisini yapabilirlerdi, ama ikisninin de (daha doğrusu üçünün de) pek umrunda olduğunu sanmıyorum.
Ben hala Rewrite animesi bekliyorum.En az sevdiğim VN yapımcılarından biri + Ryukishi.Ortaya ne çıkacak çok merak ediyorum xD

BayanEarwen Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-03-2010, 22:45   #422
Anime Dostu

Unde®minE'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
Standart İlgi: 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

Hah, aynen öyle. Umineko'dan boş vakit bulduğunda bunu yazmış. Parasını kazandı mı, kazandı gerisi boş D: Ya aslında, Ookami başlarda Higurashi'ye çok benziyordu. Tamam kalan bölümleri daha izlemedim; ama Higurashi'ye biraz birşeyler çıkarsa eğlenceli olurdu. Type-moon işine benzerdi gerçi ama Higu sevenler için bi tebessüme (tamam, küfür de olabilir) neden olabilirdi : D
Rewrite? Şu Key bilmemnesi miydi o? Hakkında biraz bilgi istiyorum : D

Ayrıca, bir haber paylaşayım: Ryukishi, Nishieda dizaynı ve Ichirō Tsunohazu çizimiyle Higanbana no Saku Yoru ni adında korku türü bir manga ile karşımıza çıkacak. Manganın çıkış tarihi söylenene göre 9 Nisan. Bekleyelim bakalım. Link: ANN

open your eyes

Son Düzenleme Unde®minE tarafından 20-03-2010 22:49 de yapıldı.
BayanUnde®minE Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-03-2010, 20:39   #423
Yeni Üye

Earwen'ın Avatarı

Peki o zaman Rewrite hakkında kısa bir tanıtım yapayım.Hatırlatırım ki ben kendim bu oyunu oynamadım.Bilgi yanlışlığı olabilir.

dediğim gibi oyun Key yapımı.Ryukishi hikayr içiin "kiralamışlar" diyelim .Ayrıca hikaye üzerinde çalışan tek kişi Ryuukishi değil, yanılmıyorsam Cross+Channel'in yazarıyla birlikte yazmıştı.Detaylı bilgi Wiki'de var merak ediyorsanız göz atabilirsiniz.

İşte hikayemizin esas kızı.Ve logo tabii.Logodaki yeşil şey, Japon burç kuşağı oluyor bu arada.Kızımızın adı Kotori Kanbe.
Oyunun sloganı "Yeniden yazılabilir mi?,O kızın kaderi".Burdan çıkarıyoruz ki bu kızın sonu iyi değil.Söz konusu Key olunca bol bol drama bekleyebilirz (ne yazıkkı).Burç kuşağıyla bir alakası olduğunu düşünüyorum.
Ookamikakushi ve Higurashi gibi bir köyde geçiyor.Köyün adı "Kazamatsuri".Köyün özelliği ise anormal büyüklükte ağaç ve çiçeklerle falan dolu olması.

Elimdeki bilgiler bu kadar.Pek bir şey değil, yeni bir şey öğrenirsem eklerim.

ayrıca ookamikakushi
Spoiler:

tam işler düzeldi derken....yeniden saçma şeyler olmaya başlıyor(Ve Isuzu'Nun dönüşünden bahsetmiyorum!)
Bu seferki Ryukishinin değil, animenin yönetmeni olacak süper zekanın suçu =__="

+ "Higanbana no Saku Yoru ni" ilk duyduğumda gülmüştüm xD "When the Amaryllis Blooms" tamam.yoru(gece) kullanmışlar ama olsun :F

Son Düzenleme Earwen tarafından 22-03-2010 20:48 de yapıldı.
BayanEarwen Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-03-2010, 19:19   #424
Anime Dostu

Unde®minE'ın Avatarı

Logoyu sevdim (Evet, oraya dikkat ettim ne var D: ) Merak uyandırıcı asılnda, güzel birşeye benziyor gibi. Umarım animesi çıkar. Oyunun İngilizce çevirisi var mı bu arada? Gerçi sen oynamadıysan yoktur xD

+Ookami'yi hala izleyemedim, uzun bir süre de izlemeyeceğim sanırım; spoiler'ı okudum da. Sinirlerim gerilsin istemiyorum yine, ve neden şu stüdyo şeysi animenin senaryosuyla oynuyor ki.. -___-" (Deen'e de laf atayım şu vesileyle, geber DEEN)

open your eyes
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-03-2010, 21:48   #425
Yeni Üye

Earwen'ın Avatarı

Öeh sen de, okuyanda adam gibi VN oynamışlığım var sanacak ha! Ama hayır oynamadım, çünkü çevirsi yok, çünkü oyun daha çıkmadı.Ama Keyin popülaritesi düşünülünce çevirisi çıkar.Ama oyunun çıkmasından 1 yıl sonra mı olur 2 mi bilemem xD Anime çıkma ihtimali de yüksek bence, diğer yandan little busters!in animesi -popüler olmasına rağmen- çıkmadı.
Bneim oyun hakkında yüksek beklentilerim var...diyemeyeceğim.Key'in dramatik hikayeleri beni sadece güldürmüştür, uyuyakalmadığım zamanlar tabii.
Ayrıca Rewriteyi burada tartışmak ne kadar doğru? 7thexpansion'un projesi değil, R07 de projenin sadece bir parçası >_>

Ookamikakushi hakkında
Stüdyo şeysi animenin hikayesiyle oynuyor çünküüü Vnde birden çok hikaye var.Anime hepsini -başarısız bir şekilde- birleştiyor.Umineko gibi değil yani.Ve hepimizin bildiği gibi Uminekonun animesi mükemmeldi.Oh desire.

BayanEarwen Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-03-2010, 19:06   #426
Anime Dostu

Unde®minE'ın Avatarı

07 Vn'lerinin %80'ini oynadıysan adam gibi VN oynamışlığın var olur be! 1-2 sene.. Bir de Umineko Chiru -çıkarsa- animesiyle aynı zamana denk gelirmiş...
Hah, ben de onu diyecektim. "07th değil ama Ryukishi var diye tartışmak doğru olur mu yav" falan diye. Bence de Rewrite muhabbetini sonlandıralım D:

Umineko animesi.. yeah. Nanjo ve Mammon'u tek geçiyorum animede ben D:

open your eyes
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-03-2010, 22:37   #427
Yeni Üye

Frederica'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Favori Anime: H/U no naku koro ni

Buraya animeyle ilgili hiçbir şey yazmadığımı fark ettim. Genel bir yorum yapacak olursak;
Spoiler:

Uminekoya konusuyla ilgili hiçbir fikrim yokken başlamıştım, açıkçası Higurashi gibi korku ağırlıklı daha farklı konusu olan bir anime bekliyordum. Bu kadar mükemmel bir hikayesi olduğunu bilmiyordum.
Farklı özellikte çok fazla karakter var ve bu da en sevdiğim yönlerinden biri oldu. animede olaylar çok hızlı gelişiyor , sadece birkaç bölümde bir sürü karakter çıkıveriyor ortaya.
En azından bu sayede hiç sıkmıyor diyebiliriz ama bazı yerlerde olaylar daha açık ve yavaş gelişebilirdi , en azından izleyiciye düşünecek malzeme olurdu. Mesela Eva'nın altının yerini bulduğu sahnedeki aile
üyelerinin tartışmalarını animede görmeyi isterdim açıkçası. Bir anda Eva Beatrice oldu , ne olduğunu anlayamadım bu mudur yani dedim
Üzerinde düşününce her şey o kadar karışık geliyor ki :p İçinden çıkılmıyor
İlk arctaki en büyük sorulardan biri, Maria 'ya şemsiyeyi veren kim?
Nedense Shannondan şüpheleniyorum Zaten serinin başından beri bir sevemedim Shannon'u Sevmeyeceğim deTabi bunu düşünmek için Maria'nın
cadılar konusunda kolay kandırılabilir biri olduğunu varsaymam lazım
Rudolf Kyrie ve Battler'ın konuştuğu bir sahne vardı. Rudolf un dediği çok kafamı karıştırmıştı “ Ben muhtemelen bu gece öldürüleceğim "
Kyrie ve Rudolf öldürüleceklerini tahmin etmişler miydi? Bu Kyrie'yi bir numaralı şüpheli yapıyor benim için Sahte ceset kullanmış olması da mümkün. Takano'yu andırıyor.
İlk arc tamamen Natsuhi'yi şüpheli göstermek için gibiydi. Ama onun katil olduğunu düşünmüyorum. Eh bu kadar ön plana çıkarıldıktan sonra katil çıkması yazık olurdu zaten.
İlk bölümlerdeki katillerden birinin George olduğundan neredeyse eminim ama kimi neden öldürdü hiç bir fikrim yok Ve Jessica. Onun hakkında hiçbir fikrim yok ama katil çıkarsa da şaşırmam doğrusu...
Ve Maria'nın mektubu. Serinin en önemli gizemlerinden biri kuşkusuz. Sonundan ne çıkacak merak ediyorum. Keiichi'nin notuna benziyor.
Şu kapılara çizilen işaretler var bir de . O anlamların seriyle ilgili baya ipucu içerdiği kesin. Birinin anlamı neydi o, kısıtlamalardan kaçma ve özgürlük kazanma. Belki de
Shannon 'un hizmetçi olarak içinde bulunduğu durumdan kurtulması anlamındadır Feci sıkıyorum yalnız. Eh George'un ilk alacakaranlıklarda ölmemesini de Shannon'un katil
olmasıyla açıklayabiliriz Hizmetçi olmak çok içine koymuş, Takano misali cadı olma takıntısı falan vardır:p
Genji ve Ronove , ikisinin arasında bir bağ var ama ne. Biri diğerinin meta formu olablir mi ki ??
Şu Ange'nin yanındaki çocuk. Hiç gözüm tutmadı:p Kyrie ile kardeşine benziyor çizimi. Belki de öldü denilen oğludur ama aslında ölmemiştir falan.. Arafın yedi kızkardeşi… Ne mükemmel yaratıklardır onlar. Mobilya demeye içim el vermiyor Siestalar da iyi hoş ama kız kardeşlerin yeri ayrı
Son bölümlerdeki ( kaçtı hatırlamıyorum tam) Battler’nın Asumu’nun oğlu olmadığı konusu. Battler’nın Kyrie’nin gerçek oğlu olduğunu düşünüyorum açıkcası. Bir de Asumu= Kasumi teorisi var tabi.Bunun bu kadar basit bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Her neyse Asumu ‘nun kim çıkacağını gerçekten merak ediyorum.
Diğer cadılara gelirsek. Lambdadelta ve Frederica <3 Uminekoyu sevme nedenlerimin en büyüğü. Animede daha çok görmek istiyorum onları. Lambdadelta ağırlığını hissettiremedi pek. Ve müzikleri , harika harika harika!!!! Bu kadar yeter herhalde şimdilik

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 10:45.