|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#421 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-12-2009
Favori Anime: Death Note,Higurashi,DMC
Favori Manga: Onani Master Kurasawa,Mirai Nikki
|
“ Orjinal Gönderi : Unde®minE
|
![]() |
|
|
|
#422 |
|
Anime Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Hah, aynen öyle. Umineko'dan boş vakit bulduğunda bunu yazmış. Parasını kazandı mı, kazandı gerisi boş D: Ya aslında, Ookami başlarda Higurashi'ye çok benziyordu. Tamam kalan bölümleri daha izlemedim; ama Higurashi'ye biraz birşeyler çıkarsa eğlenceli olurdu. Type-moon işine benzerdi gerçi ama Higu sevenler için bi tebessüme (tamam, küfür de olabilir) neden olabilirdi : D
Rewrite? Şu Key bilmemnesi miydi o? Hakkında biraz bilgi istiyorum : D Ayrıca, bir haber paylaşayım: Ryukishi, Nishieda dizaynı ve Ichirō Tsunohazu çizimiyle Higanbana no Saku Yoru ni adında korku türü bir manga ile karşımıza çıkacak. Manganın çıkış tarihi söylenene göre 9 Nisan. Bekleyelim bakalım. Link: ANN
![]() open your eyes Son Düzenleme Unde®minE tarafından 20-03-2010 22:49 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#423 |
|
Yeni Üye
|
Peki o zaman Rewrite hakkında kısa bir tanıtım yapayım.Hatırlatırım ki ben kendim bu oyunu oynamadım.Bilgi yanlışlığı olabilir.
dediğim gibi oyun Key yapımı.Ryukishi hikayr içiin "kiralamışlar" diyelim .Ayrıca hikaye üzerinde çalışan tek kişi Ryuukishi değil, yanılmıyorsam Cross+Channel'in yazarıyla birlikte yazmıştı.Detaylı bilgi Wiki'de var merak ediyorsanız göz atabilirsiniz.![]() İşte hikayemizin esas kızı.Ve logo tabii.Logodaki yeşil şey, Japon burç kuşağı oluyor bu arada.Kızımızın adı Kotori Kanbe. Oyunun sloganı "Yeniden yazılabilir mi?,O kızın kaderi".Burdan çıkarıyoruz ki bu kızın sonu iyi değil.Söz konusu Key olunca bol bol drama bekleyebilirz (ne yazıkkı).Burç kuşağıyla bir alakası olduğunu düşünüyorum. Ookamikakushi ve Higurashi gibi bir köyde geçiyor.Köyün adı "Kazamatsuri".Köyün özelliği ise anormal büyüklükte ağaç ve çiçeklerle falan dolu olması. Elimdeki bilgiler bu kadar.Pek bir şey değil, yeni bir şey öğrenirsem eklerim. ayrıca ookamikakushi ![]() Spoiler:
+ "Higanbana no Saku Yoru ni" ilk duyduğumda gülmüştüm xD "When the Amaryllis Blooms" tamam.yoru(gece) kullanmışlar ama olsun :F
![]() Son Düzenleme Earwen tarafından 22-03-2010 20:48 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#424 |
|
Anime Dostu
|
Logoyu sevdim (Evet, oraya dikkat ettim ne var D: ) Merak uyandırıcı asılnda, güzel birşeye benziyor gibi. Umarım animesi çıkar. Oyunun İngilizce çevirisi var mı bu arada? Gerçi sen oynamadıysan yoktur xD
+Ookami'yi hala izleyemedim, uzun bir süre de izlemeyeceğim sanırım; spoiler'ı okudum da. Sinirlerim gerilsin istemiyorum yine, ve neden şu stüdyo şeysi animenin senaryosuyla oynuyor ki.. -___-" (Deen'e de laf atayım şu vesileyle, geber DEEN)
|
|
#425 |
|
Yeni Üye
|
Öeh sen de, okuyanda adam gibi VN oynamışlığım var sanacak ha!
Ama hayır oynamadım, çünkü çevirsi yok, çünkü oyun daha çıkmadı.Ama Keyin popülaritesi düşünülünce çevirisi çıkar.Ama oyunun çıkmasından 1 yıl sonra mı olur 2 mi bilemem xD Anime çıkma ihtimali de yüksek bence, diğer yandan little busters!in animesi -popüler olmasına rağmen- çıkmadı.Bneim oyun hakkında yüksek beklentilerim var...diyemeyeceğim.Key'in dramatik hikayeleri beni sadece güldürmüştür, uyuyakalmadığım zamanlar tabii. Ayrıca Rewriteyi burada tartışmak ne kadar doğru? 7thexpansion'un projesi değil, R07 de projenin sadece bir parçası >_> Ookamikakushi hakkında Stüdyo şeysi animenin hikayesiyle oynuyor çünküüü Vnde birden çok hikaye var.Anime hepsini -başarısız bir şekilde- birleştiyor.Umineko gibi değil yani.Ve hepimizin bildiği gibi Uminekonun animesi mükemmeldi.Oh desire.
|
|
#426 |
|
Anime Dostu
|
07 Vn'lerinin %80'ini oynadıysan adam gibi VN oynamışlığın var olur be!
1-2 sene.. Bir de Umineko Chiru -çıkarsa- animesiyle aynı zamana denk gelirmiş... Hah, ben de onu diyecektim. "07th değil ama Ryukishi var diye tartışmak doğru olur mu yav" falan diye. Bence de Rewrite muhabbetini sonlandıralım D: Umineko animesi.. yeah. Nanjo ve Mammon'u tek geçiyorum animede ben D:
|
|
#427 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Favori Anime: H/U no naku koro ni
|
Buraya animeyle ilgili hiçbir şey yazmadığımı fark ettim. Genel bir yorum yapacak olursak;
Spoiler:
![]() |
| Konu araçları | |
|
|