|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#41 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
ya vn nin ilk bölümünü okudum da battler hakkında baya bilgi veriyor şimdiden, bunlar inşallah seri için spoiler teşkil etmiyordur... battler in babasına da gıcık oldum bu arada :uzuldum:
|
|
#42 |
|
Anime Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Aslında, o okuduğun yerler animede atlanmış olan yerler, spoiler değil. ^^
|
|
#43 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
|
Undermine'a katılmaktan başka bir şey gelmedi elimden. ^^
Bölüm 12&13 düşünceleriniz? Türkçe altyazı bekleyenler için bölüm 12 bitti, kontrol bekliyor. Bölüm 13'e pazar günü başlayacağım.
|
|
#44 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Bilgi için teşekkürler. ^^ Ne zamandır soramıyorum rahatsız etmemek için, 13. bölümü izlemek için seni bekliyorum. : )
Çevirinle izlemenin tadı çok farklı, kolay gelsin. :birnumara:
|
|
#45 |
|
Katılımcı Üye
Favori Anime: higurashi no naku koro ni kai
|
saolasın skullchukka,süpersin!!!,sabırsızlıkla bekliyoruz,bölüm 12 >> kontrol bugüne yetişirmi :bilmiyorum:
yarın yolculuk var benimde gitmeden indiriyim onun için sordum amacım rahatsız etmek değil
|
![]() |
|
|
|
#46 |
|
Kıdemli Üye
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
Henüz altyazı bana gelmedi
Gelirse belki geceye yetişir. Bugün iş yoğun gözüküyor o yüzden kesin bir şey diyemiyorum
|
![]() |
|
|
|
#47 |
|
Kıdemli Üye
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
Henüz altyazı bana gelmedi
Gelirse belki geceye yetişir. Bugün iş yoğun gözüküyor o yüzden kesin bir şey diyemiyorum
|
![]() |
|
|
|
#48 |
|
Anime Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Hitokiri'nin yanına birkaç kelebek göndersek mi... ?
|
|
#49 |
|
Kıdemli Üye
|
Net sapıttı herhalde her mesajım iki kere yazılmış
|
![]() |
|
|
|
#50 |
|
Katılımcı Üye
Favori Anime: higurashi no naku koro ni kai
|
tamam arkadaşımmm çoook saol,yetişmezse önemli değil artık,kolay gelsin size d[^_^]b
|
![]() |
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|