|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Bölüm 14 bekleyenler için salya akıtabilecekleri bir müzik: [spoiler falan yok] You Tube You Tube...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#51 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
|
Bölüm 14 bekleyenler için salya akıtabilecekleri bir müzik: [spoiler falan yok]
|
|
#52 |
|
----
Giriş Tarihi: 12-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: Kara no Kyoukai,Gintama,Kino no Tabi,Bakemonogatari,Cromartie High School,Baccano!
Favori Manga: Vinland Saga,20th Century Boys,Gintama,Excel Saga
|
En sevdiğim müziklerden biri oyunda umarım güzel şekilde kotarırlar diyecem sahneyi ama yapacak stüdyo DEEN olunca hayallerim sönüyor malesef
.
|
![]() |
|
|
|
#53 |
|
----
|
Umuyorum ki güzel olacak. ^^
|
|
#54 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: higurashi no naku koro ni kai
|
oy oy oy oy bölüm 12 gelmiş,çoook saolun arkadaşlar
![]()
|
![]() |
|
|
|
#55 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Umineko 12,13...
Skullchukka; Spoiler:
|
|
#56 |
![]() ![]()
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Higurashi nin iki müthiş serisinden sonra OVA lar tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.
Spoiler:
Uminekoyu her cumartesi izlemeye çalışıyorum askerde. Spoiler:
|
|
|
|
|
#57 |
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
Evet, ovalarda ben de hayal kırıklığına uğramıştım. Henüz son bölümü izleyemedim, ama ben daha atraksiyonlu bi şey beklemiştim.
olsun, belki seride sonradan görürürüz o kısımları. Battler in geçmişinin tamamen atlanması da sinir bozucu olur. Psikolojik kısımları da önemli, hatta aksiyondan daha önemli çoğu zaman. :mutlu: |
![]() |
|
|
|
#58 |
|
----
|
Zaten "no naku koro ni" serilerini ilgiyle takip eden kişilerin büyük bir kısmı, hikâyenin derinliğinden, kurgudan, psikolojik etmenlerden çok zevk alıyor.
Bence bu serileri, diğer serilerden ayıran etmen de bu zaten. İşte burada görsel roman devreye giriyor. Mesela, resurgam, nereye geldin görsel romanda ve kaç saatte? Çeviri için teşekkürleri lütfen şu başlığa yollayalım: Furude Project Animemangatr Burası "Anime Tartışma" :mutlu:
|
|
#59 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Resurgam'ın Shannon'la ortak noktaları olduğunu düşünen tek ben mi varım ?
12. bölüm için ve müziklerle iştahımı kabarttığın için teşekkürler, Skullchukka ^^ @Görsel romanı rahat 4 ya da 5 kere tekrar tekrar okudum ve rahatça söyliyebilirim hiçbirinde sıkılmadım, aynı heyecanla, aynı zevkle okudum, görsel romanın yeri tamamen ayrı, animesinde bir bölümü 4 ya da 5 kere izlesem mutlaka bir yerden sonra sıkılabilirdim ama görsel romanda bu olmuyor, müthiş.
|
|
#60 |
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
“ Orjinal Gönderi : Skullchukka
|
![]() |
|