Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları

Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım.

07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Bölüm 14 bekleyenler için salya akıtabilecekleri bir müzik: [spoiler falan yok] You Tube You Tube...

LinkBack Konu araçları
Eski 26-09-2009, 19:33   #51
Ne düşünüyorsun?

----

Skullchukka'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
Standart İlgi: 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

Bölüm 14 bekleyenler için salya akıtabilecekleri bir müzik: [spoiler falan yok]
BaySkullchukka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-09-2009, 21:12   #52
Ne düşünüyorsun?

----

Walrus'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 12-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: Kara no Kyoukai,Gintama,Kino no Tabi,Bakemonogatari,Cromartie High School,Baccano!
Favori Manga: Vinland Saga,20th Century Boys,Gintama,Excel Saga
Standart İlgi: 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

En sevdiğim müziklerden biri oyunda umarım güzel şekilde kotarırlar diyecem sahneyi ama yapacak stüdyo DEEN olunca hayallerim sönüyor malesef .

BayWalrus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-09-2009, 21:15   #53
Ne düşünüyorsun?

----

Skullchukka'ın Avatarı

Umuyorum ki güzel olacak. ^^
Eski 27-09-2009, 01:40   #54
Ne düşünüyorsun?

----

juvenil'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: higurashi no naku koro ni kai

oy oy oy oy bölüm 12 gelmiş,çoook saolun arkadaşlar
Eski 27-09-2009, 01:48   #55
jamais vu

None

meyday'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai

Umineko 12,13...
Skullchukka;
Spoiler:
Daha kaç cadı çıkacak yahu, artık ne oluyor anlamıyorum. Şimdi senin imzana bakıyorumda o hangi karakter, bir cadı da bu de tam olsun.
Bu şekilde ilerlemesi tabi çok keyifli. Aksi olsa hayal kırıklığı yaratırdı. :spit: :birnumara:
Eski 27-09-2009, 11:03   #56
Kolum ne zaman iyileşecek
acaba

çok yorgun

CHOBiTS'ın Avatarı

Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO

Higurashi nin iki müthiş serisinden sonra OVA lar tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.
Spoiler:
OVA'nın son bölümünde Mion Keichi arasında olacak diye beklerken tam tersi Rena üzerine olunca iyice canım sıkıldı.

Uminekoyu her cumartesi izlemeye çalışıyorum askerde.
Spoiler:
Beatrice'nin özel porsiyonu bana gereksiz gözüktü doğrusu.Butler'ın çıplak ortada köpek gibi görünce iyice şaşırmıştımki sonda işler düzeldi.
12 ve 13 bölümlerden itibaren açılış klibide değişti.Yan karakterlerin sırları açıga çıktıkça baş rollerimiz sıradanlaşıyor.Bakalım nasıl bağlayacaklar.

Bay CHOBiTS şuan çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-09-2009, 14:03   #57
Lycoris çiçeğinin kokusu

uykucu

resurgam'ın Avatarı

Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail

Evet, ovalarda ben de hayal kırıklığına uğramıştım. Henüz son bölümü izleyemedim, ama ben daha atraksiyonlu bi şey beklemiştim.

“ Orjinal Gönderi : Unde®minE Mesajı Görüntüle

Aslında, o okuduğun yerler animede atlanmış olan yerler,
spoiler değil. ^^
olsun, belki seride sonradan görürürüz o kısımları. Battler in geçmişinin tamamen atlanması da sinir bozucu olur. Psikolojik kısımları da önemli, hatta aksiyondan daha önemli çoğu zaman. :mutlu:

myanimelist | deviantart | lycorisfansub
Bayanresurgam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-09-2009, 14:05   #58
Ne düşünüyorsun?

----

Skullchukka'ın Avatarı

Zaten "no naku koro ni" serilerini ilgiyle takip eden kişilerin büyük bir kısmı, hikâyenin derinliğinden, kurgudan, psikolojik etmenlerden çok zevk alıyor.
Bence bu serileri, diğer serilerden ayıran etmen de bu zaten.

İşte burada görsel roman devreye giriyor. Mesela, resurgam, nereye geldin görsel romanda ve kaç saatte?

Çeviri için teşekkürleri lütfen şu başlığa yollayalım: Furude Project Animemangatr

Burası "Anime Tartışma" :mutlu:
Eski 27-09-2009, 14:10   #59
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei

Resurgam'ın Shannon'la ortak noktaları olduğunu düşünen tek ben mi varım ?

12. bölüm için ve müziklerle iştahımı kabarttığın için teşekkürler, Skullchukka ^^

@Görsel romanı rahat 4 ya da 5 kere tekrar tekrar okudum ve rahatça söyliyebilirim hiçbirinde sıkılmadım, aynı heyecanla, aynı zevkle okudum, görsel romanın yeri tamamen ayrı, animesinde bir bölümü 4 ya da 5 kere izlesem mutlaka bir yerden sonra sıkılabilirdim ama görsel romanda bu olmuyor, müthiş.
Eski 27-09-2009, 14:16   #60
Lycoris çiçeğinin kokusu

uykucu

resurgam'ın Avatarı

Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail

“ Orjinal Gönderi : Skullchukka Mesajı Görüntüle

İşte burada görsel roman devreye giriyor. Mesela, resurgam, nereye geldin görsel romanda ve kaç saatte?
Görsel romanının daha ilk bölümünü okudum, rokkenjima'ya daha yeni geldi karakterler. Kaç saatte okuduğumu bilmiyorum çünkü sürekli bir şeyler çıktı, parça parça okumak zorunda kaldım, zar zor fırsat buluyordum zaten. Ama bayağı ayrıntılı seriye göre, çok hoşuma gitti. Sadece okurken bölündüğü zaman kaldığım yere atlamak zor oluyordu

“ Alıntı ”

Resurgam'ın Shannon'la ortak noktaları olduğunu düşünen tek ben mi varım ?
ciddi misin, ben pek benzetemiyorum :spit: biraz utangacımdır belki bu benziyordur. Avatardan dolayı benzetmiş olmayasın?

myanimelist | deviantart | lycorisfansub
Bayanresurgam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık