|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Görsel romanda 5 saatte olan şey, animede 5 dakikada oluyor. Eğer no naku koro ni serilerini içerdiği derinlikten dolayı takip ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#61 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
|
Görsel romanda 5 saatte olan şey, animede 5 dakikada oluyor. Eğer no naku koro ni serilerini içerdiği derinlikten dolayı takip ediyorsanız, görsel romanlar sizi sonsuz bir şekilde tatmin edecektir.
Elbette okuması 30~ saat süren şeyin bir de çevirisi var, ancak onu tartışacak yer burası değil. T_T Oyunda save menüsü var, biliyorsun değil mi? Sağ tuşa tıklarsan farenin ^^
|
|
#62 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Bir avatara, bir de yazdıklarına bakınca.. benzetiverdim birden.. aman neyse, Uuu maria no bara !
Onun çevirisinin ne kadar zor olduğunu anlattıklarından azıcık da olsa öğreniverdik, sana ne kadar teşekkür ediyoruz bir bilsen, yani ben ediyorum başkalarının bilemem de, ben çok çok çok teşekkür ediyorum sana bunu bil, Skullchukka-sama *-*
|
|
#63 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
sevinirim o zaman seviyorum shannon u
![]() @aa bilmem, save diye bi şey gördüğümü hatırlamıyorum. Gördüysem de ben romanın ve diğer listenin etkisine kapılmışımdır dikkat etmememişimdir :mutlu: Neyse bunu söylemen iyi oldu yaa, saçma sapan devam etcektim yoksa ![]() “ Alıntı ”Görsel romanda 5 saatte olan şey, animede 5 dakikada oluyor. Eğer no naku koro ni serilerini içerdiği derinlikten dolayı takip ediyorsanız, görsel romanlar sizi sonsuz bir şekilde tatmin edecektir.
|
![]() |
|
|
|
#64 |
|
----
|
Ben okurken çizimlere hiç takılmamıştım. Hatta bir süre sonra aşırı sempatik gelmişlerdi. ^^ Animede görünce garipsemiştim başlarda.
resurgam, şaka yapıyorsun değil mi? Açılışta o kadar resim koydum, oyun sırasında istediğiniz zaman sağ klikleyerek ana menüye ulaşabilirsin diye. Hemen gidip açıyorsun ve deniyorsun!Umineko türkçe yama oyun içi menü ~ ![]()
|
|
#65 |
|
Ahah, işte Skullchukka gerçek yüzünü göstermeye başlıyor !
Görsel romandaki çizimler bana da pek kötü gözükmedi, ben de takılmadım hatta Maria o kadar şirin geldi ki bana görsel romanda, keşke animedeki de o çizim olsaydı, animedeki "korkunç" gibi görünmeye çalışan komik bir kız çocuğundan ibaret. T_T
|
|
#66 |
|
“ Orjinal Gönderi : Skullchukka
|
![]() |
|
|
|
#67 |
|
----
|
Karakterler oyun içinde tanıtılmadan (örnek: Bu benim babam, Rudolf) [akabinde bir ses duyarsınız] karakter portreleri açılmaz. Sanırım onu kastediyorsun. ^^
Kaydet'e geldiğin zaman o kırmızı kutulardan boş olanlarına basarsan, hangi sahnedeysen onu otomatik olarak kaydeder. Sonra oyunu kapadığında "yükle"ye gelip o sahneyi seçip yüklersin.
|
|
#68 |
|
Evet, demin öğrendim onu ^_^ ama ben okurken hiçbi şey açılmamıştı bilmiyorum. Bi de ben de işte karakterler tanıtılmadan resimler de çıkmaz herhalde diye düşünmüştüm, o yüzden bakmıştım çıkmış mı diye yine yoktu. Neyse artık, gene bir yerde beceriksizlik yapmışımdır kesin.
http://tenshi.ru/anime-ost/Higurashi_no_Naku_Koro_ni/GAME.Kai.OP_Single.Nageki_no_Mori/ bu arada, higurashi kai ın vn sindeki açılışı indirmediyseniz hemen indirin derim, benim çok hoşuma gitti. Uminekonun yeni açılışı güzelmiş. Ama şu cadıları fazla koymuşlar ya, garip oldum. Bir de bi resim buldum... öyle işte buldum sadece :spit: bi bakabilirsiniz, herkes var: Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#69 |
|
Ya da bu resimler falan. En küçük spoilerdan ödüm patladığı içn belki içinde vardır diye çok incelemedim ama bazı karakter ilişkilerine dair bir şeyler verilmiş galiba...
Spoiler:
Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#70 |
|
Bence... ... sen resim arama, Skullchukka sana atsın ya da Skullchukka'nın attıklarını ben atayım ^^' (Spoiler falan yiyeceksin galiba bu gidişle, çok araştırıyorsun resimleri =D *Kıskandım, ben spoiler yemek istiyorum uuu @.@*)
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|