Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları

Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım.

07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Görsel romanda 5 saatte olan şey, animede 5 dakikada oluyor. Eğer no naku koro ni serilerini içerdiği derinlikten dolayı takip ...

LinkBack Konu araçları
Eski 27-09-2009, 14:17   #61
Ne düşünüyorsun?

----

Skullchukka'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
Standart İlgi: 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

Görsel romanda 5 saatte olan şey, animede 5 dakikada oluyor. Eğer no naku koro ni serilerini içerdiği derinlikten dolayı takip ediyorsanız, görsel romanlar sizi sonsuz bir şekilde tatmin edecektir.

Elbette okuması 30~ saat süren şeyin bir de çevirisi var, ancak onu tartışacak yer burası değil. T_T

“ Orjinal Gönderi : resurgam Mesajı Görüntüle

Sadece okurken bölündüğü zaman kaldığım yere atlamak zor oluyordu
Oyunda save menüsü var, biliyorsun değil mi? Sağ tuşa tıklarsan farenin ^^
BaySkullchukka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-09-2009, 14:21   #62
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
Standart İlgi: 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi]

Bir avatara, bir de yazdıklarına bakınca.. benzetiverdim birden.. aman neyse, Uuu maria no bara !

Onun çevirisinin ne kadar zor olduğunu anlattıklarından azıcık da olsa öğreniverdik, sana ne kadar teşekkür ediyoruz bir bilsen, yani ben ediyorum başkalarının bilemem de, ben çok çok çok teşekkür ediyorum sana bunu bil, Skullchukka-sama *-*
Eski 27-09-2009, 14:23   #63
Lycoris çiçeğinin kokusu

uykucu

resurgam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail

sevinirim o zaman seviyorum shannon u

@aa bilmem, save diye bi şey gördüğümü hatırlamıyorum. Gördüysem de ben romanın ve diğer listenin etkisine kapılmışımdır dikkat etmememişimdir :mutlu: Neyse bunu söylemen iyi oldu yaa, saçma sapan devam etcektim yoksa

“ Alıntı ”

Görsel romanda 5 saatte olan şey, animede 5 dakikada oluyor. Eğer no naku koro ni serilerini içerdiği derinlikten dolayı takip ediyorsanız, görsel romanlar sizi sonsuz bir şekilde tatmin edecektir.
bu yüzden de görsel romanı seri bittikten sonra mı okusam diye düşünüyorum. Seri bitince zaten bitti diye üzlücem, elimde ondan daha ayrıntılı geniş bi şey olsun :spit: sonra aç kalmayayım. (her ne kadan vn nin çizimleri berbat olsa da :zor: özellikle george, seride ne kadar yakışıklıydı)

myanimelist | deviantart | lycorisfansub
Bayanresurgam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-09-2009, 14:27   #64
Ne düşünüyorsun?

----

Skullchukka'ın Avatarı

Ben okurken çizimlere hiç takılmamıştım. Hatta bir süre sonra aşırı sempatik gelmişlerdi. ^^ Animede görünce garipsemiştim başlarda.

resurgam, şaka yapıyorsun değil mi? Açılışta o kadar resim koydum, oyun sırasında istediğiniz zaman sağ klikleyerek ana menüye ulaşabilirsin diye. Hemen gidip açıyorsun ve deniyorsun!

Umineko türkçe yama oyun içi menü ~

Eski 27-09-2009, 14:29   #65
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Ahah, işte Skullchukka gerçek yüzünü göstermeye başlıyor !

Görsel romandaki çizimler bana da pek kötü gözükmedi, ben de takılmadım hatta Maria o kadar şirin geldi ki bana görsel romanda, keşke animedeki de o çizim olsaydı, animedeki "korkunç" gibi görünmeye çalışan komik bir kız çocuğundan ibaret. T_T
Eski 27-09-2009, 14:39   #66
Lycoris çiçeğinin kokusu

uykucu

resurgam'ın Avatarı

“ Orjinal Gönderi : Skullchukka Mesajı Görüntüle

Ben okurken çizimlere hiç takılmamıştım. Hatta bir süre sonra aşırı sempatik gelmişlerdi. ^^ Animede görünce garipsemiştim başlarda.

resurgam, şaka yapıyorsun değil mi? Açılışta o kadar resim koydum, oyun sırasında istediğiniz zaman sağ klikleyerek ana menüye ulaşabilirsin diye. Hemen gidip açıyorsun ve deniyorsun!
Evet canım onu biliyorum, hatta ikide bir gereksiz yere sağ tıklayıp inceliyodum menüyü ama benim listemde karakterlerin resimleri falan var ya, bende o kısım boş. Karakterlerin resimleri yok. Tıkladım falan resimleri bulmak için hiçbiri çıkmadı. Bi de ben okuduğum sırada her şeyi öğrenmek için o kadar tıkladım bütün tuşlara, hatta kaydete bi kaç kere bastım, hiç bu yukarıda verdiğin resimdeki gibi bi şey çıkmamıştı. Ama demin bastım, çıktı. Hiç anlamadım ya Bence bu tamamen görsel romanın bana olan gıcığından, niyeyse bi tek ben yapamadım şunu

Çizimleri nasıl umursamazsınız ya, göz zevkimi acayip bozuyo onlar benim. George Battler ve maria üçlüsü bi felaket zaten. :zordurum:

Eski 27-09-2009, 14:42   #67
Ne düşünüyorsun?

----

Skullchukka'ın Avatarı

Karakterler oyun içinde tanıtılmadan (örnek: Bu benim babam, Rudolf) [akabinde bir ses duyarsınız] karakter portreleri açılmaz. Sanırım onu kastediyorsun. ^^

Kaydet'e geldiğin zaman o kırmızı kutulardan boş olanlarına basarsan, hangi sahnedeysen onu otomatik olarak kaydeder. Sonra oyunu kapadığında "yükle"ye gelip o sahneyi seçip yüklersin.
Eski 27-09-2009, 14:45   #68
Lycoris çiçeğinin kokusu

uykucu

resurgam'ın Avatarı

Evet, demin öğrendim onu ^_^ ama ben okurken hiçbi şey açılmamıştı bilmiyorum. Bi de ben de işte karakterler tanıtılmadan resimler de çıkmaz herhalde diye düşünmüştüm, o yüzden bakmıştım çıkmış mı diye yine yoktu. Neyse artık, gene bir yerde beceriksizlik yapmışımdır kesin.

http://tenshi.ru/anime-ost/Higurashi_no_Naku_Koro_ni/GAME.Kai.OP_Single.Nageki_no_Mori/

bu arada, higurashi kai ın vn sindeki açılışı indirmediyseniz hemen indirin derim, benim çok hoşuma gitti.

Uminekonun yeni açılışı güzelmiş. Ama şu cadıları fazla koymuşlar ya, garip oldum. Bir de bi resim buldum... öyle işte buldum sadece :spit: bi bakabilirsiniz, herkes var:

Spoiler:
SİLDİM RESMİ BOŞ VERİN

Eski 27-09-2009, 14:49   #69
Lycoris çiçeğinin kokusu

uykucu

resurgam'ın Avatarı

Ya da bu resimler falan. En küçük spoilerdan ödüm patladığı içn belki içinde vardır diye çok incelemedim ama bazı karakter ilişkilerine dair bir şeyler verilmiş galiba...

Spoiler:
SİLDİM

Spoiler:
SİLDİM

Eski 27-09-2009, 15:01   #70
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Bence... ... sen resim arama, Skullchukka sana atsın ya da Skullchukka'nın attıklarını ben atayım ^^' (Spoiler falan yiyeceksin galiba bu gidişle, çok araştırıyorsun resimleri =D *Kıskandım, ben spoiler yemek istiyorum uuu @.@*)

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık