|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan 07th Expansion tartışma platformu [Higurashi, Umineko, Ōkamikakushi] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> @Skullchukka: "Kırmızı Gerçek"'i sen mi editledin ? =D...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#81 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
@Skullchukka: "Kırmızı Gerçek"'i sen mi editledin ? =D
|
|
#82 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
http://higurashi-infinity.blogspot.com/
bi site buldum fena bi yer değil, göz atabilirsiniz. EDIT: Vazgeçtim o kadar güzel değilmiş ama uminekonun albümlerinden birini buldum. İndiriyorum şimdi, bakalım nasılmış....
|
![]() |
|
|
|
#83 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-09-2009
|
Selam arkadaşlar (Skullchukka da buradasın bakıyorum =)
Gezinirken buldum burayı, Umineko tartışmaları görünce bakayım dedim. Bloguma bağlantı veren arkadaşlara teşekkürler :mutlu: Umineko'ya doyamayan izleyicilerine bir duyurum olsun: Her çarşamba gecesi (perşembe sabaha karşı oluyor bizde) Japonya'da Umineko yayınlandıktan sonra altyazılar daha çıkmadan bloguma o haftaki bölümün detaylı incelemesini yazıyorum. Arada animede görsel romandan atlanan dikkatimi çeken yerleri ve açıklamaları da fark ettikçe eklemeye çalışıyorum. İlgilenenler perşembe günleri (ya da sabahlayanlar sabaha karşı =) okuyabilirler: http://shana.blogkafe.com/tag/umineko-no-naku-koro-ni/ Tüm Umineko severlere iyi seyirler~ |
![]() |
|
|
|
#84 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
|
Hoho, olmaz olur muyum. ^^ Hoşgeldin.
Şu 24 bölüm bitince seninle oturup Umineko görsel roman vs anime yazısı yazalım ikimiz de zaman bulunca. Detaylı detaylı, siteciklerimize koyarız, ne dersin hoş olmaz mı? ^^
|
|
#85 |
|
----
|
Konuşuruz elbet, ikimizin de müsait olduğu bir ay ise neden olmasın~ (Şimdiden Umineko bitince o ayki durumum ne olacak kehanetinde bulunmayayım kesin bir terslik çıkar =)
|
![]() |
|
|
|
#86 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
|
Meraklısına; Shana, beni o muhteşem Oyungezer tanıtım yazısıyla Higurashi no Naku Koro ni'ye başlatan kişidir. ^^
Dananın kuyruğunun kopacağı Vn Ep 3 boyunca hep beraber çıldıralım arkadaşlar. Siz de bize katılın, bu geçmiyor gibi gözüken haftalar daha kolay geçsin.:yandim:
|
|
#87 |
|
----
|
Her seferinde söylerim, beğenmene önayak olduysam ne mutlu =)
Umineko bitsin hele.. EP3'e daha ne denir ki, ağzımı açsam spoiler çıkacak susuyorum :geveze: Neyse arkadaşlar, her perşembe blogda yeni Umineko bölümünü okumak isteyenleri de beklerim ^^ |
![]() |
|
|
|
#88 |
|
Aaa harika yaa ben direkt dalış yapıyorum o zaman bloga shana
hep sevmişimdir öyle bölümlerin incelemelerini, sugooiiiii :spit::spit:
|
![]() |
|
|
|
#89 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
“ Orjinal Gönderi : Skullchukka ”Meraklısına; Shana, beni o muhteşem Oyungezer tanıtım yazısıyla Higurashi no Naku Koro ni'ye başlatan kişidir. ^^
Bir Umineko blogu daha mı ? Ah, çıldırmam için ne harika bir haber. Haydi, çıldıralım ! Yaşasın Umineko bölüm incelemeleri !! Edit: Hepsini okudum @.@ Hani insan çok açken yemek yedikten sonra "Oh, ne yedim be" der ya karnını ovuşturarak, aynen böyle hissediyorum !
|
|
#90 |
|
evet ben de şaşırdım başta, bu shana o shana ymış
tanışmak bir şeref oldu. :mutlu: mutluyum şu an, nipaa~bu arada Umineko 12 Spoiler:
ah bi de bütün bölümleri elimde olacaktı şöyle 3-4 bölüm arka arkaya keyif yapcaktım :mutlu: bir şeyi yayınlanırken izlemenin kötü yanları. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|