|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tartışmaları Sevdiğimiz , Seyrettiğimiz Animeleri Hep Birlikte Tartışalım. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime/Manga Sohbet Kategorisinde ve Anime Tartışmaları Forumunda Bulunan Tv kanallarında Gösterilen Animeler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Merhaba arkadaşlar. Konu daha önce açıldı mı bilmiyorum. Doğru yere açıp açmadığımdan da emin değilim. Biraz önce 00:30'da Maxi Tv'de ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]()
Giriş Tarihi: 03-09-2009
Mekan: Balıkesir
|
Merhaba arkadaşlar. Konu daha önce açıldı mı bilmiyorum. Doğru yere açıp açmadığımdan da emin değilim. Biraz önce 00:30'da Maxi Tv'de Ergo Proxy izledim. İngilizce dublaj ve tr altyazı. İlgilenen arkadaşların bilgisine.
|
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Bilgi için teşekkürler. Tercihim japonca olmasına rağmen bir kere denenebilir.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#3 |
![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: İstanbul/Ataşehir
|
gözlerim yaşardı resmen , böle güzel ve nadide bi seriyi tv dede olsa ingilizce dublaj dahi olsa en azından 1 bölümünü izlemeyi isterdim ...
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion, Higurashi no Naku Koro ni, Tengen Toppa Gurren Lagann, Ergo Proxy
Favori Manga: Evangelion: Re-Take, Persona 3
|
2 sene önce Snek Tv'de yayınlanıyordu. Maxi TV, Snek TV'de yayınlanmış animelerin hepsini aldı yayınlıyor geceleri. Bonjour abi saolsun birkaç akşam webcam üzerinden bana Ergo Proxy izletti :spit:
|
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Maxi Tv'yi online izleme seçeneği vardı bir aralar, hala var mı o seçeneğimiz ? Buralarda yok malum, güzelim seriyi *İngilizce dublaj sevmesemde* bir televizyon kanalında *online* izlemek isterim. ("Hione" +1)
|
|
#6 |
![]()
|
aynen bende ,evime pc aldığım günden beri tv ile alakam kesildi resmen ama bu serinin hatırına undermine'ninde dediği gibi en azından onlineda olsa saygı mahiyetinde bi bölüm izlemek lazım ...
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
Banned
Mekan: Izmir
Favori Anime: animeleri sefiom
Favori Manga: mangalarıda
|
Maxi Tv diye bir kanal mı var? Büyük ihtimalle şifrelidir. EFalcon, seni kıskandım XD Ben malesef mkv arşivimi yaptım. Bu nedenle çıksa bile takip edemem heralde.
hione, aslında japon kanalından sırf raw olarak bakabiliten var ama hangi uydu japonyayı çeker bilemiyorum ~_~ yine de ayarlanıyormuş onlar. Veya net üzerinden MAL'dan "Airing Times" lara bakıp, online izleyebilirsin. :3 Ama Ergo Proxy olmaz sanırım orası ayrı ^^'' |
![]() |
|
|
|
#8 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
Moderatör arkadaşlar TV'de Anime olarak başlığı değiştirebilirler mi? Bu sayede her Anime için ayrı ayrı başlık açmamıza gerek kalmaz.
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]()
|
güzel fikir aslında tv deki animeler başlığı altında bu tür bilgileri paylaşmamız daha yararlı olur diye düşünüyorum ...
|
![]() |
|
|
|
#10 |
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Cowboy Bebop, Bleach, Samurai Champloo, Berserk, Gantz, Baccano!, Code Geass
|
Madem öyle bir başlık işlevine sahip olsun deniliyor bu başlık için ben de Show TV'de sabah rastladığım bi animeyi bildireyim.
İsmi de "Dedektif Flint" (İng: Flint the Time Detective, Orj adı:Space-Time Detective Genshi-kun) İzleyemediğim sadece ismini ve tipleri şöyle göz ucuyla baktığım için konusu nedir, güzelmidir değil midir pek bilmiyorum ama internette okuduğma göre anlattığı şey DB'dan Goku imitasyonu (zaten anime de çizim olarak DB'yı fena halde andırıyor) bir tarih öncesi adamının diriltilip sonra dedektif olmasıymış. Saat sabah 7'de veriliyor olması lazım ama Show TV yayın saatini falan değiştiriyor arada.
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|