|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Anime ve Manga Forumunda Bulunan Anime & Manga Arşiviniz Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> anime (ve manga) arşivinizin ekran görüntüsünü (screenshot) çekip buraya atın, toplam kaç GB olduğunu yazın. not: biraz bakındıktan sonra konuyu ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-11-2009
|
anime (ve manga) arşivinizin ekran görüntüsünü (screenshot) çekip buraya atın, toplam kaç GB olduğunu yazın.
not: biraz bakındıktan sonra konuyu buraya açmaya karar verdim. gözümden kaçan daha iyi bölüm vardıysa konuyu taşırsınız.. |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-07-2010
Favori Anime: Fairy Tail
Favori Manga: Naruto
|
vardır 4 5 gb da hepsi dağınık nasıl resim atayım
|
|
#3 |
![]()
Giriş Tarihi: 02-07-2010
Mekan: sızlar
Favori Anime: Naruto,Bleach,Fairy Tail,Slam Dunk , Nurarihyon no Mago
Favori Manga: Naruto,Bleach
|
50 GB felan olması lazımda hepsi cd lerde ^^ şimdi çekemem resimleri ama bazılarını söyliyeyim.
Naruto ( Full ) Naruto Shippuuden ( Güncele kadar full) One Piece ( Güncele kadar full) Slam Dunk ( Full + Special ) Darker Then Black Bleach ( Güncele kadar full ) GTO ( Full ) Fairy Tail(Güncele kadar full) KHR ( Güncele kadar full) Full Metal Alchemist 1/2 ( Full ) Kenichi ( full ) Soul Eater ( full ) Clannad ( full ) Amatsuki ( full ) bunlar işte bazıları hepsine bakmadım şimdi |
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Benim imzamdan arşivimle ilgili bilgileri ayrıntılı olarak görebilirsiniz.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 26-09-2009
Favori Anime: Tengen Toppa Gurren Lagann
Favori Manga: Eyeshield 21
|
Download'ı bitmiş seriler;
Spoiler:
Download'ı devam eden seriler; Spoiler:
Ova, Special ve Moviler; Spoiler:
Boyutları; Spoiler:
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Mekan: ŞampiyonKentBursa
Favori Anime: Dragon Ball,Bleach,Tsubasa,Naruto,HSotD,
Favori Manga: Bleach,Claymore,HighSchoolofTheDead,Fairy Tail,1/2 Half Prince,İris Zero,Freezing,DeadmanWonderland
|
TooFun helal olsun yahu valla imrenilecek bir arşiv yapmışın gerçekten kısmetse kotasız internete geçince sanırım benim arşivde buna benzeyebilir hehe.
Valla benim kaç GB tam bilmiyorum ama sanırım 50 GB a falan dayanmıştır hatta çoktan geçmiştir tam net birşey söyleyemeyeceğim çünkü DVD de yarısı ayrıca daha fazlaydı 500 GB lık bir taşınabilir sabit disk almıştım ordada vardı bayağı ama , maalesef sabit disk bozulup garantiye yollamam ve askerden döndüğümde ise fişinin kaybolması ve garantiden alamamam sebebiyle arşivimde düşüş oldu maalesef neyse herşeyde vardır bir hayır dedik bizde ancak içime oturmadı değil hani. |
![]() |
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: Code geass,One piece,Naruto Shippuden,Clannad,Air gear,Angel beats,D.gray Man
|
![]() 270 gb 65 gb devam eden seriler var. (KHR,Bleach,One piece vb )
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
Yamulmuyorsam 800-900 GB arası bir arşivim var şu an.
2 ayrı harici hdd'de, biri 750 GB'lık philips, diğeri ise 1.5 TB'lık seagate. İndirdiklerimin daha yarısını bile izlememişimdir. Ne acelem var zaten. Edit: Merak edip toplamda kaç GB olduğunu merak ettim ve baktım. 1 TB veriyi geçmişim haberim yokmuş. Spoiler:
|
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
3 tane(1TB+1.5TB+1.5TB) olmak üzere toplamda 4TB eden ayrı hddler içinde toplam 2520.5 gb'lık yer kaplayan bir anime yığınım var. Bunun dışında iki tane de 256'lık cd içeren iki tane çantam var. Bu çantalarla beraber yaklaşık 4TB oluyor. İndir indir anime iyi de sığdıracak yer bulamıyorum artık
![]() Animeleri Myanimelist imzamda görmeniz mümkün ama es geçtiklerim de var listede. Spoiler:
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|