|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Anime ve Manga Forumunda Bulunan Ütopyamız gerçek olacak mı? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Fazla söze gerek yok zaten. Ülkemizde her yerde anime dvdlerinin mangaların figürlerin satılacağı bir gün gelecek mi?...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Ütopyamız gerçek olacak mı? | |||
| Evet gün gelecek anime blu-rayleri, figürler, posterleri ve mangalar her yerde satılacak. |
|
52 | 41.60% |
| Bence olmaz. |
|
52 | 41.60% |
| İnternetin parasını zor ödüyorum figüre mangaya para veremem zaten. |
|
21 | 16.80% |
| Oylayanlar: 125. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Dünya
Favori Anime: Aria
|
Fazla söze gerek yok zaten. Ülkemizde her yerde anime dvdlerinin mangaların figürlerin satılacağı bir gün gelecek mi?
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
bence olmayacak bir şey bu
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Rock World
Favori Anime: Kenshin, Ninja Scroll, Basilisk, Bleach, Death Note, Berserk, Tenjou Tenge
Favori Manga: Berserk, Bleach, Rosario to Vampire, Vampire Knight, Ruouni Kenshin
|
Ben de artık inanmıyorum. Net'ten ileri geçemez TR'de anime dünyası. Geçirende zaten zarara uğrar.
Justice not for all. :sonuncu:
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Trabzon
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Şu an imkansız ama ilerde bence olabilir.Anime hızla yayılıyor.Yeterince tanınır bir duruma geldiğinde muhtemelen bazı kar amaçlı satışlar başlayacaktır.Tamamda bunu biz görürmüyüz onu bilemem
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Anime hızla yayılıyor ama internet sayesinde yayılıyor. Tv'lerde animeler yayınlanmadığı sürece bu animelerin hiçbir yan ürünü Türkiye'de bol düzeyde veya yeterince olmaz diye düşünüyorum.
Dolayısıyla böyle birşey olmaz... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Bence yayılır hiçte zarar etmezler. Nette bir sürü animeci var ve kendilerini duyurdukları sürece ve fiyatları makul olursa çok iş yaparlar.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
İlerleyen günlerde yayınlanacak animelere bağlı.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
bence olur 10 yıl illeride
daha gelişme safasında olan anime manga ve yan ürünleri yeni bir iş olacak bence bu sektör üzerine gidilmesi lazım...! şu an anime mazemeleri sipariş ile gelmekde bu oran %30 larda oran %55 üzerine çıkarsa mazalar satılacak. tabikide heryerde deyil beli başli yerlerde
|
|
|
#9 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Yavaş yavaş başladı yayılmaya. Bir japonya kadar saygı göremez ama hiç bir zaman. Adamlar akademik çalışma yapıyorlar bunun üzerine ve burada bu tip çalışmalar olmayacak ama %50 japonya olucaz yani
.
|
|
|
#10 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: Cowboy Bebop
|
Daha imkansız şeylerin olduğunu da gördük bu ülkede. Vakti zamanında "Satanist oyunu" "Ölüme sebep oluyor!!1!" diye karalanan ve yaftalanan şeyi hatırlayanlar günümüzde etraflarına bakınca ne kadar yaygın olduğunu da görürler aynı şeyin. Anime dünyası da underground olmaktan çıktı çıkacak, panik yapmayınız. : )
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|