|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Anime ve Manga Forumunda Bulunan Ütopyamız gerçek olacak mı? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ne yazıkki ülkemizde kalite yoksunluğuna olan rağbet devam ettiği sürece (bkz: dinlenen müzikler,okunan kitaplar,konuşulan konular vb....) manga gibi kalite içeren ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Ütopyamız gerçek olacak mı? | |||
| Evet gün gelecek anime blu-rayleri, figürler, posterleri ve mangalar her yerde satılacak. |
|
52 | 41.60% |
| Bence olmaz. |
|
52 | 41.60% |
| İnternetin parasını zor ödüyorum figüre mangaya para veremem zaten. |
|
21 | 16.80% |
| Oylayanlar: 125. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#51 |
Giriş Tarihi: 20-12-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Bleach,Naruto,Black lagoon
Favori Manga: Gantz,Bakuman
|
ne yazıkki ülkemizde kalite yoksunluğuna olan rağbet devam ettiği sürece (bkz: dinlenen müzikler,okunan kitaplar,konuşulan konular vb....) manga gibi kalite içeren ürünlere hakkettiği değer verilemeyecek bence..
|
![]() |
|
|
|
#52 |
|
----
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Code Geass
Favori Manga: I" S
|
Animenin saygıyla kabul görmesi ve küçük karşılanmayışı güzel olabilir türkiyede ancak herkesiz anime sever olduğu bir yer istemiyorum ben. Kendi aramızda mutlu bir topluluğuz biz. Saçma saçma yerlere kayıp saçma saçma izleyenlere sahip olsun istemiyorum animelerimiz. Türkiyede geleceği olan ne yazık ki hentaidir.
Ama olsaydı da ilginç olabilirdi. Edward yerine Yagami sever kızlar. Kaba dayı maço ağır abi havasıyla cool olduğunu zannedenler yerine anime karakteri özentileri. ama hayat bu ne göstereceği belli olmaz. Bizim iyiliğimize olsun her şekilde inşallah. |
![]() |
|
|
|
#53 |
|
----
Giriş Tarihi: 27-12-2009
Favori Anime: Naruto, Bleach, Death Note
Favori Manga: Beelzebub, Ane Doki, Gantz, Katekyo Hitman Reborn!
|
Bence olmaz, çok uzak ihtimal...
|
![]() |
|
|
|
#54 |
Giriş Tarihi: 06-12-2009
Mekan: izmir
Favori Anime: onepiece
Favori Manga: onepiece
|
3.seçenek
|
|
#55 |
|
----
Giriş Tarihi: 04-11-2009
Mekan: Otaku Planet
Favori Anime: NANA, Junjou Romantica, Azumanga Daioh
Favori Manga: Vampire Knight
|
" Bence olmaz. " diorum.. aslında olmasını istiomuyum istemiomuyum ondan da emin deilim okdr ayaga düşmesine gerek var mı sizce bu kültürün?? :bilmiyorum:
|
![]() |
|
|
|
#56 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-11-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: Rurouni Kenhsin, 12 Krallık, One Piece, Wolf's Rain, Death note, CodeGeass, Inuyasha vs...
|
Ben olmayacağını düşünüyorum.
Ülkemizde sanatın nasıl görüldüğü apaçık bir de üstüne Japon çizgifilm Sanatının ne olduğuna nasıl olduğuna ilgi duyup önyargısız izleyen okuyan biri olacağını sanmıyorum. Biz internetten bulmaya,sipariş etmeye ve en kötüsüde türkçe çevirileri yapan yayınevleri olmadığı için en çok bulunan mangayı dahi ingilizce okumaya devam edeceğiz. İngilizceden dolayı bir yakınmam yok elbette yalnızca bunlarla ilgilenen bir yayınevi olmamasından dolayı. Ne popülerse ancak onlar ile uğraşılıyor tamemen ticari ne yazıkki herşey |
![]() |
|
|
|
#57 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-02-2010
|
bence tr için olabilecek birşey çünki yıllar once sadece cok az bir kesimin anime manga sever ve bilir oldugunu dusunuyordum fakat son yıllarda goruyoorum ki baya kişi tukun
zaten yıllardır jet lee olsun bazı japon filmleri olsun tr halkı izliyordu yani aşinalar oyuzden alısmaları zor olmayacaktır bence mümkündür
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
----
Giriş Tarihi: 20-04-2010
Favori Manga: The Yagyu Ninja Scrolls
|
Internet üzerinden arzu edilen her filmin indirilebildiği bir ortamda Orjinal Anime için alıcı bulmak ne kadar mümkün bilemiyorum. Ama Manga kısmı için biz www.13gezegen.com olarak elimizden geleni yapmaya çalışacağız
|
![]() |
|
|
|
#59 |
Giriş Tarihi: 13-12-2009
Mekan: Grand Line
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
olmayan is bu
bence olmaz + =
|
|
#60 |
Giriş Tarihi: 20-08-2010
Favori Anime: Cowboy Bebop
Favori Manga: Vagabond
|
Böyle bi' ütopya istemediğimi belirteyim önce.
CD & DVD marketlerde de film satılıyor ama hala internetten film indirmeye devam etmiyor muyuz? Animeleri "Türkçe Dublajlı" izlemek / izlettirmek isteyen çok kişi olduğunu sanmıyorum anime-manga platformlarında. Çocuklarına Toy Story almaya giderken yanında anime görünce çizgi film diye nitelendirip alacak insanlara kızansa, bi'çok kişi tanıyorum aynı platformlarda. Sokaklarda Smackdown - RAW süperstarlarından sonra Shinigami, Shinobi türevi karakterlere özenen çocuklar görmek isteyen kaç kişiyiz? Eminim bu 6 sayfada bu ve benzeri bi'çok örnek verilmiştir. Böyle bi' düşüncenin gerçek olması -en azından Türkiye'de- bence hüsranla sonuçlanacaktır. Son Düzenleme LaFleur tarafından 15-11-2010 14:28 de yapıldı. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|