|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Yeni Duyurular |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Animelerde yıllara göre değişiklik göstermiş olan genel çizim anlayışı ile ilgili tercihiniz? | |||
| 1970-1980 Yılları arasındakileri çizimleri beğeniyorum. |
|
0 | 0% |
| 1970-1980 Yılları içinden belli yapımlara ait olanların çizimlerini beğeniyorum. |
|
0 | 0% |
| 1980-1990 Yılları arasındakileri çizimleri beğeniyorum. |
|
4 | 5.33% |
| 1980-1990 Yılları içinden belli yapımlara ait olanların çizimlerini beğeniyorum. |
|
0 | 0% |
| 1990-2000 Yılları arasındakileri çizimleri beğeniyorum. |
|
7 | 9.33% |
| 1990-2000 Yılları içinden belli yapımlara ait olanların çizimlerini beğeniyorum. |
|
6 | 8.00% |
| 2000 Yılı sonrasındaki çizimleri beğeniyorum. |
|
15 | 20.00% |
| 2000 Yılı sonrası içinden belli yapımlara ait olanların çizimlerini beğeniyorum. |
|
11 | 14.67% |
| Bu şıklarda bahsi geçen yıl aralıklardan en az ikisinin çizimlerini beğeniyorum. |
|
5 | 6.67% |
| Belli bir yıla ait değilde, izlediğim yapımın kendi çizimlerine göre beğenide bulunuyorum. |
|
27 | 36.00% |
| Oylayanlar: 75. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy,
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Anket; animeler de yıllara göre değişiklik göstermiş olan genel çizim anlayışlarından* hangisini beğendiğiniz üzerine.
*Çizim anlayışı derken demek istediğime örnek verirsem; 90’lardaki göz çizimindeki ifade belirtme anlayışı ile 2000 sonrasının anlayışındaki fark gibi buna daha görsel bir örnek sunarsam. *Anketi ekleyip beceriksizliğimi düzelttiği için @Beyazm'a teşekkürler. Bir daha kine daha dikkatli olacağım. Son Düzenleme Kisiliksiz tarafından 14-01-2010 15:54 de yapıldı. Sebep: Mesaja anket eklenmesi, Uyarı düzenleme |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
90'lardaki anime çizim anlayışı nedense daha hoşuma gidiyor. Sanırsam konu bakımından daha kaliteli seriler çıkması bunları ,bu çizimlerle seyretmem ,bunda etkili oldu.Son yılların çizimleri ,teknoliji ile daha iyi hale geldi buda yatsınamaz. Anketide anlıyamadım işaretleyip tıklamıyor muyuz.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas
|
Bende 90'lı yılların çizimlerini daha çok seviyorum 2000 ve sonrası çizimlerde daha basit çizimler olmaya başladı sanırım daha çabuk olması açısından böyle tercih ediliyor. Bedifeci'nin dediği gibi 90'lı yıllarda animelerin konuları daha özgündü
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Anime Dostu
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
88-99 diyeyim. 80'lerin sonları ile 90'ların sonlarına kadar. Bedifeci'nin dediği gibi, çizimler başta insana kötü bile gelse, konunun güzelliği ve işlenişi sayesinde o çizimler gözünüze bile çarpmaz oluyor. Hatta o çizimleri daha da sevmeye başlıyor insan. Eskiler her zaman iyidir, özdür, bütündür, eskileri seviniz.
|
|
#5 |
|
Sadık Üye
Mekan: Rock World
Favori Anime: Kenshin, Ninja Scroll, Basilisk, Bleach, Death Note, Berserk, Tenjou Tenge
Favori Manga: Berserk, Bleach, Rosario to Vampire, Vampire Knight, Ruouni Kenshin
|
80 ve 90'lı yılların anime kurgu ve konularını 200li yıllarında çizimlerini ve artan renk cümbüşünü beğeniyorum
|
|
|
#6 |
|
Asistan
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Favori Anime: One Piece, Kimi ni Todoke
Favori Manga: One Piece
|
90lı yıllar bencede güzel ama şimdiki çizimleride yabana atmamak lazım daha canlı, daha güzel.
|
|
#7 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
2000 yılı sonrası, hatta 2004 yılı sonrası yapılan çizimleri seviyorum. 80-90 yılı yapımı animeleri indirmeye tenezzül bile etmiyorum diyebilirim.
Okan Deniz %Men are not people. We are disgustoids in human form. Women think we are normal, like them, 'cause we talk to them like normal people. We say "Hello", "How are you?", "Haven't seen you in this place before?", "What kind of music do you like?" But all the time in our brains we've got the word "Breasts" on a loop. If we ever lost control for a second, we'd all start shouting BREASTS, BREASTS, BREASTS, BREASTS!.. Jeff Murdock |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kıdemli Üye
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy,
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
|
![]() |
|
|
|
#9 |
|
Moderator
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailes,Fate/Stay Night,Baccano!,Kara no Kyoukai,Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen,NANA...
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket,NANA...
|
Her zaman 80'li ve 90'lı yılları tercih etmişimdir,son yıllara ait yapımlarda çizimler giderek daha da abartılmakta,benim görüşüme göre çok parlaklık da her şeyde olduğu gibi abartı vermekte ve her şeyin fazlası da itici görünmekte bunun için de ben her zaman eski çizimleri daha güzel bulurum.
Belki de konularındaki samimiyeti seviyorumdur ya da daha nostaljik olması beni çekiyordur bilemiyorum ama her zaman tercih ettiğim bu yıllara ait animelerden yanadır,bu yapımlar izlemek daha çok keyif veriyor.
|
|
#10 |
|
Administrator
Mekan: Antik Kent
|
Anket eklenmiştir.
Bu arada 90'lar gözüme hoş görünmüştür hep. |
![]() |
|