|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Anime ve Manga Forumunda Bulunan Anime yapımlarında, hangi yıllara ait çizimleri beğeniyorsunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Parlaklık olmayınca fazla sade geliyorlar. Önceden çizim ile ayrıntılandırma yapılıyordu şimdi renklendirme ile....
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Animelerde yıllara göre değişiklik göstermiş olan genel çizim anlayışı ile ilgili tercihiniz? | |||
| 1970-1980 Yılları arasındakileri çizimleri beğeniyorum. |
|
0 | 0% |
| 1970-1980 Yılları içinden belli yapımlara ait olanların çizimlerini beğeniyorum. |
|
0 | 0% |
| 1980-1990 Yılları arasındakileri çizimleri beğeniyorum. |
|
7 | 7.37% |
| 1980-1990 Yılları içinden belli yapımlara ait olanların çizimlerini beğeniyorum. |
|
1 | 1.05% |
| 1990-2000 Yılları arasındakileri çizimleri beğeniyorum. |
|
10 | 10.53% |
| 1990-2000 Yılları içinden belli yapımlara ait olanların çizimlerini beğeniyorum. |
|
7 | 7.37% |
| 2000 Yılı sonrasındaki çizimleri beğeniyorum. |
|
19 | 20.00% |
| 2000 Yılı sonrası içinden belli yapımlara ait olanların çizimlerini beğeniyorum. |
|
13 | 13.68% |
| Bu şıklarda bahsi geçen yıl aralıklardan en az ikisinin çizimlerini beğeniyorum. |
|
8 | 8.42% |
| Belli bir yıla ait değilde, izlediğim yapımın kendi çizimlerine göre beğenide bulunuyorum. |
|
30 | 31.58% |
| Oylayanlar: 95. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#31 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Parlaklık olmayınca fazla sade geliyorlar. Önceden çizim ile ayrıntılandırma yapılıyordu şimdi renklendirme ile.
|
![]() |
|
|
|
#32 |
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
2000 den öncesi animelerin yüzüne bile bakmıyorum. Hatta 2000 sonrası animelerden de yarısını çizimleri yüzünden izlemiyorum. Bu aşırı iyi çizim arayışımdan kurtulamadım :fright:
|
|
#33 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
90'lı yılların çizimlerini hep sevmişimdir...
|
|
|
|
#34 |
|
----
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Favori Anime: FMA: Brotherhood
Favori Manga: D.Gray-Man
|
2000li yılları el üstünde tutmakla birlikte aslında daha önceki yapımların çizimleri gözüme çok da kötü görünmemekte. Ne olsa izleriz yani
|
![]() |
|
|
|
#35 |
Mekan: Gezginim.İstanbul,İzmir,Ankara cosplay ve Con'larda beni bulabilirsiniz.Ancak Balıkesir'de yaşıyorum
Favori Anime: PSWG,ParaKiss.
Favori Manga: ZONE-00.
|
Mesela şunun gibi bu:Onizuka nın çizimlerini çok beğenirim.Yani nostaljikliği güzel.Ancak yeni çıkan bir animeninde güzel.O yüzden aynı kefeye koymak zor.İzlediğim animenin çizimlerine bakarım.Yıllarına göre ayıramam
|
|
#36 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 10-02-2010
Mekan: ist.
Favori Anime: elfen lied,lovely complex :D
Favori Manga: claymore
|
animeye bağlı.....hepsinin çizimi farklı.....hele karakterlerin saç çizimleri....bazılarının ki süper oluyo örneğin
elfen lied deki LUCY...... burst angel daki JOE.....death note taki L. gibi vs vs.........
|
![]() |
|
|
|
#37 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Favori Anime: NANA, Blood+, Fate Stay Night, Vampire Knight, Vampire Knight Guilty, Claymore, Ergo Proxy...
Favori Manga: NANA...
|
2000'li yıllardan sonraki animelerin çizimlerini beğeniyorum, özelliklede Death Note'un çizimleri beni çok etkilemişti, çok gerçekçiydi...
I need your love,I'm a broken rose,Maichiru kanashimi your song, Ibasho nai kodoku na my life,I need your love,I'm a broken rose...Oh baby, help me from frozen pain,With your smile, your eyes, and sing me, just for me... |
![]() |
|
|
|
#38 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 11-02-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: lovely complex , claymore , elfen lied....
Favori Manga: death note
|
lovely complex' teki çizimleri beğendim...özellikle Risa' nın saç stilleri...
vee tabi otanii..
|
![]() |
|
|
|
#39 |
|
----
Giriş Tarihi: 17-03-2010
|
2000 ve üstü tercihim. Sanırım 720p indirebilmek büyük avantaj oluyor yeni serilerde.
|
|
|
#40 |
|
----
Giriş Tarihi: 18-09-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles,Lovely Complex,Nodame Cantabile ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
|
80 ve 90'lı yıllar her zaman daha çekici gelmiştir bana,belkide nostaljik hava hissettirdiğinden bilemiyorum ama tercihim 80-90 yılları arasında olan çizimlerden yana.
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|