Geri Git   Anime ve manga > Forum Genel > Anketler > Anime ve Manga

Yeni Duyurular

Anket Sonuçlarını Görüntüle: Animelerde yıllara göre değişiklik göstermiş olan genel çizim anlayışı ile ilgili tercihiniz?
1970-1980 Yılları arasındakileri çizimleri beğeniyorum. 0 0%
1970-1980 Yılları içinden belli yapımlara ait olanların çizimlerini beğeniyorum. 0 0%
1980-1990 Yılları arasındakileri çizimleri beğeniyorum. 4 5.33%
1980-1990 Yılları içinden belli yapımlara ait olanların çizimlerini beğeniyorum. 0 0%
1990-2000 Yılları arasındakileri çizimleri beğeniyorum. 7 9.33%
1990-2000 Yılları içinden belli yapımlara ait olanların çizimlerini beğeniyorum. 6 8.00%
2000 Yılı sonrasındaki çizimleri beğeniyorum. 15 20.00%
2000 Yılı sonrası içinden belli yapımlara ait olanların çizimlerini beğeniyorum. 11 14.67%
Bu şıklarda bahsi geçen yıl aralıklardan en az ikisinin çizimlerini beğeniyorum. 5 6.67%
Belli bir yıla ait değilde, izlediğim yapımın kendi çizimlerine göre beğenide bulunuyorum. 27 36.00%
Oylayanlar: 75. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz

LinkBack Konu araçları
Eski 30-05-2010, 14:48   #41
Yeni Üye

Khael'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-05-2010
Standart İlgi: Anime yapımlarında, hangi yıllara ait çizimleri beğeniyorsunuz?

2000 yılından sonraki çizimler genel olarak gözüme daha bi hoş daha bi güzel geliyor ...

Khael Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-08-2010, 07:58   #42
Yeni Üye

LaFleur'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 20-08-2010
Favori Anime: Cowboy Bebop
Favori Manga: Vagabond

Bi'çok kişi gibi ben de diğer yılların bi'çoğuna Fransız kaldığımdan ötürü son şıkkı işaretlemeyi seçtim.

Cowboy Bebop eski bi' anime olduğu halde favorim olma becerisini de göstermiştir misal.
Eski 31-08-2010, 07:58   #43
Sadık Üye

Akuma_Blade'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: İskenderun
Favori Anime: G ve TurnA harici Gundam serileri, Ryousuke Takahashi'nin serileri, GITS, Ideon, FMP, NHK ni Youkoso
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Scar, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Death Note, Akira, Alive

80'ler:

90'lar:

Tek oy hakkımız olduğu için 80-90 arası dedim. (90'lı yılları da sevsem de 80'lerin gerek karakter, gerekse mekanik çizimlerinin ayrı bir tadı var) Nostalji hissiyatı olarak algılamayın, gerçekten ayrı bir detay ve estetik düşüncesi vardı bu dönemlerde.

Son Düzenleme Akuma_Blade tarafından 31-08-2010 08:50 de yapıldı.
BayAkuma_Blade Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 19:12.