|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Anime ve Manga Forumunda Bulunan Bir anime veya manga başlamak istediğinizde nelere dikkat edersiniz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Evet, anketin amacı; izlemek yada okumak için başlayacağınız anime - manga yapımlarında tercihinizi nelere göre yaptığınız. Birden fazla şıkkı seçebilirsiniz....
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir anime veya manga başlamak istediğinizde nelere dikkat edersiniz? | |||
| “Shoujo, Shounen, Seinen” gibi ana türlere. |
|
32 | 28.32% |
| “Aksiyon, komedi, fantastik, romantizm” gibi alt başlıklara. |
|
53 | 46.90% |
| Çizimlerine. |
|
47 | 41.59% |
| Tanıtımındaki konusuna. |
|
40 | 35.40% |
| Yapım yılına. |
|
10 | 8.85% |
| Tanıtım sitelerindeki yorumlara. |
|
26 | 23.01% |
| Tanıtım sitelerinden aldığı puanlara. |
|
22 | 19.47% |
| Tanıdıklarımın tavsiyesine. |
|
19 | 16.81% |
| Bir şekilde ilgimi çeken yapımlara başlarım. |
|
47 | 41.59% |
| Çoklu oylama yap Oylayanlar: 113. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Evet, anketin amacı; izlemek yada okumak için başlayacağınız anime - manga yapımlarında tercihinizi nelere göre yaptığınız.
Birden fazla şıkkı seçebilirsiniz. |
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
Afişine ve yapım yılına bakarım.
Afişi hoşuma giderse ve 2000 yılı ve sonrasında yapılmışsa torrent bulup indiririm. Bu yüzden indirip izlemediğim ecchi ve şojo sayısı çoktur ![]() Şojo ve ecchi türünün afişleri güzel oluyor. Bende indiriyorum, sonradan küfredip hdd'nin en derin köşelerine postalıyorum. Buradan tüm çekik gözlü arkadaşlara sesleniyorum: anime dandikse güzel afiş yapmayın lan!
|
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: higurashi no naku koro ni kai
|
bende görsel olduğumdan dolayı,çizimlerine bakıyorum direk,kötü bi huy bence ama
örneğin kanon 2006 yerine 2002 yi indirmişim,izleyemiyorum seriyi öyle kötü ki,ağızları gözlerine yapşmış gibi,kurbağavari bi surat
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
Animeyse müziklerine ve ana karakterlerine çok dikkat ederim.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
Önce alt başlıklara bakarım, ilgimi çekiyor mu diye. Sonra başklarından tavsiye alırım veya bu anime güzel mi fln diye sorarım. Hala şüphe duyuyorsam, sitelerde yorumları falan okurum
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-11-2009
Mekan: Bursa
Favori Anime: Eureka 7
Favori Manga: Berserk,Lock On,Fairy Tail
|
İlk önce temasına bakarım.. Korku mu,drama mı,komedi mi diye.. Sonrasında da müzikler büyük etkendir benim için.. Ama tema önceliklidir..
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Tanıtım konusuna, tanıtım sitelerindeki yorumlara, bir şekilde ilgimi çeken yapımlara başladım.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Eskiden hiç yapmadığım şeyi son yıllarda yapar oldum o da yapımıcısı kim diye mutlaka bakıyorum ve bu özelliğinden sonra da türüne bakarım özellikle de ''Ana tür'' diye sınıflandırılan türlerine bakarım,bana hitap eden bir tür müdür diye.Tanıdık ve zevkine güvendiğim daha doğrusu ortak zevklerimiz olduğunu düşündüğüm 2-3 arkadaşım vardır mutlaka onların yorumlarına da önem veririm ve sonra da yılına dikkat ediyorum çünkü eski yıllardaki yapımlar dikkatimi daha çok çekiyor elbette bunların öncesinde ilk olarak ''Konusu'' önemlidir benim için,sevmediğim bir konuyu da çok tutuluyor ya da çevremde izleyen arkadaşlarım var diye körü körüne izlemem açıkçası.
Çizim meselesi ve seri hakkında yapılan yorumlar,en son dikkat ettiğim noktalardır çünkü çizimleri çok iyi olup da berbat seriler izledim ya da çizimleri kötü olup da çok iyi tasarlanmış seriler çıkabiliyor karşıma,yorumlarda yanıltıcı olabiliyor bazen,bu nedenle çevre ve çizim faktörleri gözardı ettiğim noktalardır ilk önceliğim ''Konusu''dur.O yüzden ben oyumu ''Tanıtımdaki konusu'' şıkkına veriyorum.
|
|
|
#9 |
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Black Lagoon, Paradise Kiss, Ef- A Tale Of Memories, BECK, Ristorante Paradiso, Eyeshield21
Favori Manga: BECK, Bartender, D. Gray Man, Wolf Guy, Kurohime, Deadman Wonderland, Kami no Shizuku
|
İlk görüşte aşk gibidir. Eğer içimde bişiler heyecanlanırsa okurum. Tamamen tanımadığın ve hakkında hiçbir fikrin olmadığı biriyle çıkma her zaman eğlencelidir.
|
|
#10 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-01-2010
Mekan: İzmir & İstanbul
Favori Anime: One Piece, Welcome to the NHK!
Favori Manga: Battle Angel Alita, Death Note, Basilisk, Bitter Virgin
|
Benim için en çok çizim ve konu önemlidir ama ara ara ana türlere ve tavsiyelere göre de tercih yaparım..
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|