Geri Git   Anime ve manga > Forum Genel > Anketler > Anime ve Manga

Yeni Duyurular

Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir anime veya manga başlamak istediğinizde nelere dikkat edersiniz?
“Shoujo, Shounen, Seinen” gibi ana türlere. 30 29.41%
“Aksiyon, komedi, fantastik, romantizm” gibi alt başlıklara. 46 45.10%
Çizimlerine. 43 42.16%
Tanıtımındaki konusuna. 35 34.31%
Yapım yılına. 10 9.80%
Tanıtım sitelerindeki yorumlara. 21 20.59%
Tanıtım sitelerinden aldığı puanlara. 17 16.67%
Tanıdıklarımın tavsiyesine. 19 18.63%
Bir şekilde ilgimi çeken yapımlara başlarım. 41 40.20%
Çoklu oylama yap Oylayanlar: 102. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz

LinkBack Konu araçları
Eski 06-02-2010, 18:10   #1
Kıdemli Üye

Kisiliksiz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy,
Favori Manga: Battle Angel Alita
Standart Bir anime veya manga başlamak istediğinizde nelere dikkat edersiniz?

Evet, anketin amacı; izlemek yada okumak için başlayacağınız anime - manga yapımlarında tercihinizi nelere göre yaptığınız.

Birden fazla şıkkı seçebilirsiniz.
BayKisiliksiz Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2010, 18:19   #2
Kıdemli Üye

antioksidan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
Standart İlgi: Bir anime veya manga başlamak istediğinizde nelere dikkat edersiniz?

Afişine ve yapım yılına bakarım.

Afişi hoşuma giderse ve 2000 yılı ve sonrasında yapılmışsa torrent bulup indiririm. Bu yüzden indirip izlemediğim ecchi ve şojo sayısı çoktur

Şojo ve ecchi türünün afişleri güzel oluyor. Bende indiriyorum, sonradan küfredip hdd'nin en derin köşelerine postalıyorum.

Buradan tüm çekik gözlü arkadaşlara sesleniyorum: anime dandikse güzel afiş yapmayın lan!

%Men are not people. We are disgustoids in human form.
Women think we are normal, like them,
'cause we talk to them like normal people.
We say "Hello", "How are you?",
"Haven't seen you in this place before?",
"What kind of music do you like?"
But all the time in our brains we've got the word
"Breasts" on a loop. If we ever lost control for a second,
we'd all start shouting BREASTS, BREASTS, BREASTS, BREASTS!..

Jeff Murdock
antioksidan şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2010, 18:30   #3
Katılımcı Üye

juvenil'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: higurashi no naku koro ni kai
Standart İlgi: Bir anime veya manga başlamak istediğinizde nelere dikkat edersiniz?

bende görsel olduğumdan dolayı,çizimlerine bakıyorum direk,kötü bi huy bence ama örneğin kanon 2006 yerine 2002 yi indirmişim,izleyemiyorum seriyi öyle kötü ki,ağızları gözlerine yapşmış gibi,kurbağavari bi surat
Eski 06-02-2010, 18:53   #4
Sadık Üye

nasu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub

Animeyse müziklerine ve ana karakterlerine çok dikkat ederim.
Baynasu Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2010, 19:01   #5
Sadık Üye

Hunter'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 26-10-2009

Önce alt başlıklara bakarım, ilgimi çekiyor mu diye. Sonra başklarından tavsiye alırım veya bu anime güzel mi fln diye sorarım. Hala şüphe duyuyorsam, sitelerde yorumları falan okurum
Eski 06-02-2010, 19:05   #6
Kıdemli Üye

Astragedy'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 07-11-2009
Mekan: Bursa
Favori Anime: Eureka 7
Favori Manga: Berserk,Lock On,Fairy Tail

İlk önce temasına bakarım.. Korku mu,drama mı,komedi mi diye.. Sonrasında da müzikler büyük etkendir benim için.. Ama tema önceliklidir..
Eski 06-02-2010, 19:05   #7
Asistan

bLue-Dragon'ın Avatarı

Favori Anime: One Piece, Kimi ni Todoke
Favori Manga: One Piece

Tanıtım konusuna, tanıtım sitelerindeki yorumlara, bir şekilde ilgimi çeken yapımlara başladım.
BaybLue-Dragon Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2010, 19:27   #8
Moderator

Squaw'ın Avatarı

Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailes,Fate/Stay Night,Baccano!,Kara no Kyoukai,Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen,NANA...
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket,NANA...

Eskiden hiç yapmadığım şeyi son yıllarda yapar oldum o da yapımıcısı kim diye mutlaka bakıyorum ve bu özelliğinden sonra da türüne bakarım özellikle de ''Ana tür'' diye sınıflandırılan türlerine bakarım,bana hitap eden bir tür müdür diye.Tanıdık ve zevkine güvendiğim daha doğrusu ortak zevklerimiz olduğunu düşündüğüm 2-3 arkadaşım vardır mutlaka onların yorumlarına da önem veririm ve sonra da yılına dikkat ediyorum çünkü eski yıllardaki yapımlar dikkatimi daha çok çekiyor elbette bunların öncesinde ilk olarak ''Konusu'' önemlidir benim için,sevmediğim bir konuyu da çok tutuluyor ya da çevremde izleyen arkadaşlarım var diye körü körüne izlemem açıkçası.

Çizim meselesi ve seri hakkında yapılan yorumlar,en son dikkat ettiğim noktalardır çünkü çizimleri çok iyi olup da berbat seriler izledim ya da çizimleri kötü olup da çok iyi tasarlanmış seriler çıkabiliyor karşıma,yorumlarda yanıltıcı olabiliyor bazen,bu nedenle çevre ve çizim faktörleri gözardı ettiğim noktalardır ilk önceliğim ''Konusu''dur.O yüzden ben oyumu ''Tanıtımdaki konusu'' şıkkına veriyorum.
Right Battousai?

BayanSquaw Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2010, 19:28   #9
Sadık Üye

Ryoko Yoichi'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Black Lagoon, Paradise Kiss, Ef- A Tale Of Memories, BECK, Ristorante Paradiso, Eyeshield21
Favori Manga: BECK, Bartender, Wolf Guy, Kurohime, Deadman Wonderland, Kami no Shizuku

İlk görüşte aşk gibidir. Eğer içimde bişiler heyecanlanırsa okurum. Tamamen tanımadığın ve hakkında hiçbir fikrin olmadığı biriyle çıkma her zaman eğlencelidir.

Seni özliceğiz OM
BayRyoko Yoichi Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2010, 20:06   #10
Yeni Üye

Coreality'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-01-2010
Mekan: İzmir & İstanbul
Favori Anime: One Piece, Welcome to the NHK!
Favori Manga: Battle Angel Alita, Death Note, Basilisk, Bitter Virgin

Benim için en çok çizim ve konu önemlidir ama ara ara ana türlere ve tavsiyelere göre de tercih yaparım..
BayCoreality Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 19:21.