|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Anime ve Manga Forumunda Bulunan Bir anime veya manga başlamak istediğinizde nelere dikkat edersiniz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Okul-Komedi-Romantizm üçlüsünün birarada olduğu yada spor veya doğaüstü güçler olan animeler hoşuma gider bunlar benim direktiflerim...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir anime veya manga başlamak istediğinizde nelere dikkat edersiniz? | |||
| “Shoujo, Shounen, Seinen” gibi ana türlere. |
|
32 | 28.32% |
| “Aksiyon, komedi, fantastik, romantizm” gibi alt başlıklara. |
|
53 | 46.90% |
| Çizimlerine. |
|
47 | 41.59% |
| Tanıtımındaki konusuna. |
|
40 | 35.40% |
| Yapım yılına. |
|
10 | 8.85% |
| Tanıtım sitelerindeki yorumlara. |
|
26 | 23.01% |
| Tanıtım sitelerinden aldığı puanlara. |
|
22 | 19.47% |
| Tanıdıklarımın tavsiyesine. |
|
19 | 16.81% |
| Bir şekilde ilgimi çeken yapımlara başlarım. |
|
47 | 41.59% |
| Çoklu oylama yap Oylayanlar: 113. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#21 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Okul-Komedi-Romantizm üçlüsünün birarada olduğu yada spor veya doğaüstü güçler olan animeler hoşuma gider bunlar benim direktiflerim
|
![]() |
|
|
|
#22 |
Giriş Tarihi: 04-12-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: Bakemonagatari, Darker Than Black,Naruto,Bleach,OnePiece
Favori Manga: OnePiece
|
ilk 4 seçenek nerdeyse dikkat ettiklerimin tamamını oluşturuyor. çizim ve konu gerçekten önem verdiğim bir kriterler genellikle bunlara göre terciğimi yapıyorum.
|
![]() |
|
|
|
#23 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
Çizimlerine dikkat ederim ancak çok fazla ilgimi çekecek bir konusu olmalı.
Edit az önce fark ettim sanırım tanıtım resmine de dikkat ediyorum örnek verecek olursam Witch Hunter Robin ilk bölümdeyim henüz eğer sıkmazsa devam edecem. Ama benim ki sanırım şıklara göre değişiyo İlk başta konusu yada animenin ismi sonra tanıtım resmi genellikle tanıtım resminden sonra ilk bölüm için atakta bulunuyorum sonra müzikleri, müzikler konu ve genel çizimler iyiyse ikinci bölüme geçiyorum
|
|
#24 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
Konusunun ilginç olup olmadığına, yılına, çizimlerine ve hakkındaki yorumlara dikkat ediyorum. Tür de önemli tabii, bir anime hakkında iyi yorumlar duyduysam bile türü yüzünden izlemediğim oluyor (örn: junjou romantica
)
|
![]() |
|
|
|
#25 |
![]()
Mekan: Muğla
|
Her nekadar türü önemli olsa da benim için asıl önemli olan konusu, puanı ve çizimleridir. Sırayla şunları uygularım: önce anidb vb. sitelere girerim, sonra konusu ve notuna bakarım, notu ve konusu iyiyse benden onayı alır. Genel olarak çok bilinmeyen serileri keşfetmeyi daha çok severim.
|
|
#26 |
|
----
Giriş Tarihi: 06-01-2010
|
Bir animeyi izlemeden önce çok bir şeye bakmam denilebilir. Konusuna bakmam. Tanıtım yazılarını oldum olası merak etmem zaten. Yorumlara hiç bakmam. İki sebebi var. Birincisi izlemediğim bir anime konusunda başkalarının ne düşündüğü beni çok alakadar etmez. Misal code geass gibi çok sevilen bir animeyi ben sevmiyorum. Bu yüzden bir animeyi ön yargısız, aklımda bir fikir olmadan izlemek isterim. Bir iki bölümde anlaşılır zaten izlenip izlenmeyeceği. Yani bir anime çeker insanı kendine.
İkincisi ise az ya da çok spoiler yedirtir. Ne kadar çok şey izlersem o kadar az şaşırdığım için izlediğim animenin beni şaşırtma, duygulandırma, heyecanlandırma ihtimali varsa eğer, bunu ve hazzını harcamak istemem. Neye bakarım, hmm. Ann vs. gibi anime sitelerinden puanına -bu en az yanıltan yöntem bence- ve türüne bakarım. O da izlemeyi sevmediğim echhi gibi tür var mı diye, sonrası çok da önemli değil. Araştırmam ama müzikleri harika diye duyduysam izlemem yönünde bir artı olur. Yılına ve çizimlerine bakarım. Afişteki çizimler içimi açmadıysa ve yılı da eskiyse genelde izlemem. Ve en son -bu şıklarda yok ama- nereden uyarlandığına bakarım. Manga mı, oyun mu, light novel mı. Çok fark ediyor bence ve ben mangayı tercih ediyorum. |
|
|
|
|
|
#27 |
Mekan: Hall of Heroes
Favori Anime: Gundam 00, D.Gray-Man,Evangelion,Fate/Stay Night,Code Geass,To Aru Majutsu no İndex
Favori Manga: Dogs:Bullets&Carnage
|
seçeneklerden:“Aksiyon, komedi, fantastik, romantizm” gibi alt başlıklara.
bunun dışında izlerken ve başlarken dikkat ettiklerim ![]() Spoiler:
|
|
#28 |
Giriş Tarihi: 18-10-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: Bleach
|
Genelde türüne göre izlerim bazende afişi güzelse animeye başlarım yinede değişiyor bazen bu unsurlar arkadaşlarım tarafından önerilen animelerede bakarım arada
|
![]() |
|
|
|
#29 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
her şeyinden elektirik kapmak
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 11-02-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: lovely complex , claymore , elfen lied....
Favori Manga: death note
|
bn çizimlerine ve konusuna dikkat ederim çizim ve konu bnm için önemlidir
..
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|