|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Anime ve Manga Forumunda Bulunan Bir anime veya manga başlamak istediğinizde nelere dikkat edersiniz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Çizimleri ve türü, seriye başlama nedenim olur. Konusu da yeterli derecedeyse devam eder, severek izler veya okurum...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir anime veya manga başlamak istediğinizde nelere dikkat edersiniz? | |||
| “Shoujo, Shounen, Seinen” gibi ana türlere. |
|
32 | 28.32% |
| “Aksiyon, komedi, fantastik, romantizm” gibi alt başlıklara. |
|
53 | 46.90% |
| Çizimlerine. |
|
47 | 41.59% |
| Tanıtımındaki konusuna. |
|
40 | 35.40% |
| Yapım yılına. |
|
10 | 8.85% |
| Tanıtım sitelerindeki yorumlara. |
|
26 | 23.01% |
| Tanıtım sitelerinden aldığı puanlara. |
|
22 | 19.47% |
| Tanıdıklarımın tavsiyesine. |
|
19 | 16.81% |
| Bir şekilde ilgimi çeken yapımlara başlarım. |
|
47 | 41.59% |
| Çoklu oylama yap Oylayanlar: 113. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#41 |
|
----
Giriş Tarihi: 26-06-2010
|
Çizimleri ve türü, seriye başlama nedenim olur. Konusu da yeterli derecedeyse devam eder, severek izler veya okurum
|
|
|
#42 |
Giriş Tarihi: 20-08-2010
Favori Anime: Cowboy Bebop
Favori Manga: Vagabond
|
Bi' şekilde ben de ilgimi çeken anime veya mangalara başlarım ama bu aşamadan sonra da mutlaka aldığı yorumlara ve puanlara bakarım (ilgimi çektiği için bi' şekilde o insanların zevklerinin de benimle az-çok uyuşabileceği fikri doğuyor ister istemez).
Ancak izlemeye/okumaya başladıktan sonra bırakma sebeplerim de konudan sapması ve çizimlerin kötüleşmesi olurdu. O yüzden yukarıda bahsini geçirdiğim 4 şıkkı da işaretliyorum. |
![]() |
|
|
|
#43 |
Giriş Tarihi: 26-11-2010
|
Bir şekilde ilgimi çeken yapımlara başlarım. Sonuçta bazen hüsrana uğrasam bile çoğu zaman hiç pişman olmuyorum
![]()
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|